Ody Mandrell Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 A filmből kimaradt jelenetek, amikről eddig még nem beszéltünk. Már volt a DVD-n is egy rakat, de a BD ehhez csak hozzá tesz. Itt megbeszélhetjük kinek mi a véleménye ezekről. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted September 17, 2011 Share Posted September 17, 2011 Ez egyáltalán nem Blu-rayes kivágott jelenet, de szerintem érdekes és mivel pár ifjabb is fórumozik itt lehet hogy nekik még újdonság is lesz. Azzal, hogy a Special Edition-ban kicserélték a Jabbánál lévő zenét, egyben pár jelenetet ki is vágtak (és nem csak azt ahol a rettenet bénán kinéző Sy Snootles báb énekel). Az ahogy Jabba magához akarja húzni Oolát rendesen átalakult: az eredetiben nincs megszakitva az énekes(ek) képével és több jelenetből is áll. Az eredetiben tovább tart a lánc-ráncigálás és végén azt is látni, ahogy Jabba a trónusával a rácshoz megy, hogy megnézze a "kivégzést" (viszont az SE-ben látjuk lezuhanni Oolát a verembe... ezt kifejezetten az SE miatt vették fel). Ja és kikerült az a rövid snitt is ahogy Jabba -amennyire tőle telik- rázza magát a zenére. A jelenet: És az új verzió Oola "betámadására": Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 17, 2011 Author Share Posted September 17, 2011 Már nem is emlékeztem erre így, de jó volt felidézni. Jabba hogy csörög már. Sy Snootles meg tényleg béna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth_Phobos Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 Úristen, a Jerjerrodos kimaradt jelenetek nagyon ütősek Valamint a tavaly felkerült Luke kard összerakós jelenete is tetszetős. A homokvihar, lázadó Mon Calamari és az Endori bunker csak érdekességenk jók, nem baj, hogy kimaradtak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Szóval fan made termék, de inkább a főbb témája miatt ide raknám http://www.youtube.com/watch?v=Yx7bAV5xpA4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 Megnéztem az Origón a Jedi visszatérből kivágott jelenetek egy részét. Hát pár könnycseppet eltöröltem, látva a vadászpilóták sokaságának hiábavalóságát. Micsoda feeling lett volna a filmben a Mon cal vagy a sullusti, de a női pilóták is. De remek adalékok lettek volna a Sólyom lövészei is, igaz, érzésem szerint kicsit túljátszották a rángatózást Azt viszont nem értem, hogy mit akartak azokkal a kommandósokkal ott a fedélzeten. Megszállni a Halálcsillagot? Hurcolásztak pár fegyvert ott a szerencsétlenek. Az a kis szerelőmunka is jó lett....volna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolmilan Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Új fénykard - feliratos verzió Jerjerrod vívódása - feliratos verzió Ody, majd frissítsd ezekkel az első hsz-t, légy szíves. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Köszi a linkeket és a feliratot! Érdekes, ezek a jelenetek valahogy passzoltak volna a filmbe, bár a fojtogatós momentum annyira nem. A fénykard összeszerelős viszont igen, még akkor is, ha tartalmilag nem sokat tett volna hozzá a filmhez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Fan made vágás http://www.youtube.com/watch?v=gT-ZsR2P8dU&feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Nagyon jók ezek a feliratos videók lentebb Jerjerrodos dolog szerintem nyugodtan maradhatott volna a filmbe, némileg emlékeztetett volna az első HCS-s Tarkin jelenetre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 7, 2011 Author Share Posted October 7, 2011 Ezek a Halálcsillagos jelenetek tényleg jók, bár megakasztották volna Luke és Vader konfrontációját. Már így is sok szálon haladt a történet, így ezeket nem véletlen vágták ki. Han bunkeres lövöldözése pedig olyan mint valami paródia. Főleg a vége, ahol szinte nem tudnak tovább haladni a sok hullától. Luke kardösszerakása bennem nem igazán mozgatott meg semmit. Vader szólítgatása meg szimplán rossz és semmi értelme nincs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 8, 2011 Author Share Posted October 8, 2011 Az űrcsatás jelenetek mókásak. Jerjerrod -ot sajnálom, hogy nem szerepelt többet, jó kis karakter. Ráadásul a színész is jó. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted October 8, 2011 Share Posted October 8, 2011 (edited ) Az űrcsatás jelenetek mókásak. Arra gondolsz, ami úgy nézett ki, mint egy casting? Edited October 8, 2011 by Pildi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 8, 2011 Author Share Posted October 8, 2011 Arra gondolsz, ami úgy nézett ki, mint egy casting? Igen. az az idősebb csaj volt a legbeleélőbb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Igen. az az idősebb csaj volt a legbeleélőbb. Talán igen, de nekem az egész olyan volt, mintha alámondásos filmet néznék: szinte mindenki ugyanazzal a hangsúllyal mondta végig a szöveget, érzelmek és dinamika nélkül. Jó meló lehet egy ilyen casting, míg a sok pelyva közül kiválogatják a búzát, elkél a türelem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 9, 2011 Author Share Posted October 9, 2011 Talán igen, de nekem az egész olyan volt, mintha alámondásos filmet néznék: szinte mindenki ugyanazzal a hangsúllyal mondta végig a szöveget, érzelmek és dinamika nélkül. Jó meló lehet egy ilyen casting, míg a sok pelyva közül kiválogatják a búzát, elkél a türelem. Szerintem ez mind benne lett volna a filmben, csak kivágták. Egyébként szerintem ezt úgy kell elképzelni, hogy a felmondott mondatokból bevágtak volna egyet-kettőt a filmbe és kész. Ésszerű, hogy egyszerre vették fel a szöveget. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Szerintem ez mind benne lett volna a filmben, csak kivágták. Egyébként szerintem ezt úgy kell elképzelni, hogy a felmondott mondatokból bevágtak volna egyet-kettőt a filmbe és kész. Ésszerű, hogy egyszerre vették fel a szöveget. Ja, el is felejtettem, hogy ez a kivágott jelenetek között volt. Viszont hiába ésszerű, ezek a szövegek így nem voltak jók, nem csodálom, hogy kivágták őket. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 Pedig szerintem igen jók voltak. A mai világban se cifrázzák túl a pilóták a dolgot. Egy-kettőt bevághattak volna simán. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 9, 2011 Author Share Posted October 9, 2011 Pedig szerintem igen jók voltak. A mai világban se cifrázzák túl a pilóták a dolgot. Egy-kettőt bevághattak volna simán. A calamari pilótának örültem volna. Érdekes volt még látni, hogy eredetileg a calamari cirkáló hídján emberek voltak, az élükön Medin admirálissal. Ezt megváltoztatták, teszem hozzá hála égnek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted October 9, 2011 Share Posted October 9, 2011 A calamari pilótának örültem volna. Érdekes volt még látni, hogy eredetileg a calamari cirkáló hídján emberek voltak, az élükön Medin admirálissal. Ezt megváltoztatták, teszem hozzá hála égnek. Jaja. Medine jóformán a Felkelők kémszervezetének volt a tisztje, legfeljebb az Endori egységgel folytatott kommunikációját használhatták volna ki....de azt se pont a flotta zászlóshajójának parancsnoki posztján. Oda Ackbar volt a megfelelő személy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts