Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. A filmből kimaradt jelenetek, amikről eddig még nem beszéltünk. Már volt a DVD-n is egy rakat, de a BD ehhez csak hozzá tesz. Itt megbeszélhetjük kinek mi a véleménye ezekről. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Ez egyáltalán nem Blu-rayes kivágott jelenet, de szerintem érdekes és mivel pár ifjabb is fórumozik itt lehet hogy nekik még újdonság is lesz. Azzal, hogy a Special Edition-ban kicserélték a Jabbánál lévő zenét, egyben pár jelenetet ki is vágtak (és nem csak azt ahol a rettenet bénán kinéző Sy Snootles báb énekel). Az ahogy Jabba magához akarja húzni Oolát rendesen átalakult: az eredetiben nincs megszakitva az énekes(ek) képével és több jelenetből is áll. Az eredetiben tovább tart a lánc-ráncigálás és végén azt is látni, ahogy Jabba a trónusával a rácshoz megy, hogy megnézze a "kivégzést" (viszont az SE-ben látjuk lezuhanni Oolát a verembe... ezt kifejezetten az SE miatt vették fel). Ja és kikerült az a rövid snitt is ahogy Jabba -amennyire tőle telik- rázza magát a zenére. A jelenet: És az új verzió Oola "betámadására": Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 17. Már nem is emlékeztem erre így, de jó volt felidézni. Jabba hogy csörög már. Sy Snootles meg tényleg béna... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 18. Úristen, a Jerjerrodos kimaradt jelenetek nagyon ütősek Valamint a tavaly felkerült Luke kard összerakós jelenete is tetszetős. A homokvihar, lázadó Mon Calamari és az Endori bunker csak érdekességenk jók, nem baj, hogy kimaradtak. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 19. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 19. Szóval fan made termék, de inkább a főbb témája miatt ide raknám http://www.youtube.com/watch?v=Yx7bAV5xpA4 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 20. Megnéztem az Origón a Jedi visszatérből kivágott jelenetek egy részét. Hát pár könnycseppet eltöröltem, látva a vadászpilóták sokaságának hiábavalóságát. Micsoda feeling lett volna a filmben a Mon cal vagy a sullusti, de a női pilóták is. De remek adalékok lettek volna a Sólyom lövészei is, igaz, érzésem szerint kicsit túljátszották a rángatózást Azt viszont nem értem, hogy mit akartak azokkal a kommandósokkal ott a fedélzeten. Megszállni a Halálcsillagot? Hurcolásztak pár fegyvert ott a szerencsétlenek. Az a kis szerelőmunka is jó lett....volna. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 21. Új fénykard - feliratos verzió Jerjerrod vívódása - feliratos verzió Ody, majd frissítsd ezekkel az első hsz-t, légy szíves. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 21. Köszi a linkeket és a feliratot! Érdekes, ezek a jelenetek valahogy passzoltak volna a filmbe, bár a fojtogatós momentum annyira nem. A fénykard összeszerelős viszont igen, még akkor is, ha tartalmilag nem sokat tett volna hozzá a filmhez. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 24. Fan made vágás http://www.youtube.com/watch?v=gT-ZsR2P8dU&feature=related Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 24. Nagyon jók ezek a feliratos videók lentebb Jerjerrodos dolog szerintem nyugodtan maradhatott volna a filmbe, némileg emlékeztetett volna az első HCS-s Tarkin jelenetre. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Október 7. Ezek a Halálcsillagos jelenetek tényleg jók, bár megakasztották volna Luke és Vader konfrontációját. Már így is sok szálon haladt a történet, így ezeket nem véletlen vágták ki. Han bunkeres lövöldözése pedig olyan mint valami paródia. Főleg a vége, ahol szinte nem tudnak tovább haladni a sok hullától. Luke kardösszerakása bennem nem igazán mozgatott meg semmit. Vader szólítgatása meg szimplán rossz és semmi értelme nincs. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Az űrcsatás jelenetek mókásak. Jerjerrod -ot sajnálom, hogy nem szerepelt többet, jó kis karakter. Ráadásul a színész is jó. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. (szerkesztve) Az űrcsatás jelenetek mókásak. Arra gondolsz, ami úgy nézett ki, mint egy casting? Szerkesztve: 2011. Október 8. - Pildi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Október 8. Arra gondolsz, ami úgy nézett ki, mint egy casting? Igen. az az idősebb csaj volt a legbeleélőbb. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Igen. az az idősebb csaj volt a legbeleélőbb. Talán igen, de nekem az egész olyan volt, mintha alámondásos filmet néznék: szinte mindenki ugyanazzal a hangsúllyal mondta végig a szöveget, érzelmek és dinamika nélkül. Jó meló lehet egy ilyen casting, míg a sok pelyva közül kiválogatják a búzát, elkél a türelem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Talán igen, de nekem az egész olyan volt, mintha alámondásos filmet néznék: szinte mindenki ugyanazzal a hangsúllyal mondta végig a szöveget, érzelmek és dinamika nélkül. Jó meló lehet egy ilyen casting, míg a sok pelyva közül kiválogatják a búzát, elkél a türelem. Szerintem ez mind benne lett volna a filmben, csak kivágták. Egyébként szerintem ezt úgy kell elképzelni, hogy a felmondott mondatokból bevágtak volna egyet-kettőt a filmbe és kész. Ésszerű, hogy egyszerre vették fel a szöveget. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Szerintem ez mind benne lett volna a filmben, csak kivágták. Egyébként szerintem ezt úgy kell elképzelni, hogy a felmondott mondatokból bevágtak volna egyet-kettőt a filmbe és kész. Ésszerű, hogy egyszerre vették fel a szöveget. Ja, el is felejtettem, hogy ez a kivágott jelenetek között volt. Viszont hiába ésszerű, ezek a szövegek így nem voltak jók, nem csodálom, hogy kivágták őket. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Pedig szerintem igen jók voltak. A mai világban se cifrázzák túl a pilóták a dolgot. Egy-kettőt bevághattak volna simán. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Pedig szerintem igen jók voltak. A mai világban se cifrázzák túl a pilóták a dolgot. Egy-kettőt bevághattak volna simán. A calamari pilótának örültem volna. Érdekes volt még látni, hogy eredetileg a calamari cirkáló hídján emberek voltak, az élükön Medin admirálissal. Ezt megváltoztatták, teszem hozzá hála égnek. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. Hozzászólás ideje: 2011. Október 9. A calamari pilótának örültem volna. Érdekes volt még látni, hogy eredetileg a calamari cirkáló hídján emberek voltak, az élükön Medin admirálissal. Ezt megváltoztatták, teszem hozzá hála égnek. Jaja. Medine jóformán a Felkelők kémszervezetének volt a tisztje, legfeljebb az Endori egységgel folytatott kommunikációját használhatták volna ki....de azt se pont a flotta zászlóshajójának parancsnoki posztján. Oda Ackbar volt a megfelelő személy. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.