Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Január 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 6. Ez nagyon jó hír Bomarr! Felrakod őket máshova? Igen. Mutatóba az első párat már le is cseréltem. A maradékkal elpepecselek holnap délután/este. Ezzel minden bizonnyal hamarabb végzek, mint a régóta beigért CW sorozat kritikával Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 7. Allright, ezaz ImageShack kezd az idegeimre menni. Van, hogy pillanatok alatt feltesz egy képet, van hogy ötödszöri probálkozás és hosszas töltési idő után is csak egy üres képernyőt tud mutatni. Valaki tud ajánlani egy jó képfeltöltő helyet? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 7. Hozzászólás ideje: 2009. Január 7. Sajna nem tudok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 7. Hozzászólás ideje: 2009. Január 7. Allright, ezaz ImageShack kezd az idegeimre menni. Van, hogy pillanatok alatt feltesz egy képet, van hogy ötödszöri probálkozás és hosszas töltési idő után is csak egy üres képernyőt tud mutatni. Valaki tud ajánlani egy jó képfeltöltő helyet? www.swsaga.hu. Mekkora a képek összmérete? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 7. Hozzászólás ideje: 2009. Január 7. www.swsaga.hu. Mekkora a képek összmérete? Akartam is írni, hogy ott a saját mellékletek kezelése lehetőség. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. (szerkesztve) Ha ide töltöm fel, akkor viszont nem normál méretben látszik a kép, hanem csak egészen apróban, igy pont az összehasonlitó jellege nem jön ki az egésznek hisz kattingatni kell a képekre hogy jobban látszodjanak és nem egymás alatt vannak. Lehet ezen állitani? Szerk: Egyébként nem semmi, hogy az ImageShackre feltöltött képek egy részét már nem is jeleniti meg... LOL Szerkesztve: 2009. Január 11. - Bomarr Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Küld át nekem Bomarr. Felteszem a szerverre. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 11. Átküldtem. Köszi! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. No, többek között Odynak hála, a maradék képek is a helyükre kerültek. Az összeállitás tehát újra teljes. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. (szerkesztve) Ha már a másik poszteremet is az ottani "Special Edition" topikba raktam be.... http://www.freeweb.hu/krande/rakter/403.jpg http://www.freeweb.hu/krande/rakter/405.jpg Szerkesztve: 2010. Február 8. - Ody Mandrell Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Ha már a másik poszteremet is az ottani "Special Edition" topikba raktam be.... Ez nem az a poszter, ami az EP4 bakelitlemezhez volt? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. (szerkesztve) Lehet.... anyci ismerősétől kaptam. Ha valaki tud biztosat arról, hogy mi ez (ki festette, stb) az legyen kedves ossza meg velem! Szerkesztve: 2009. Május 9. - Darth Krande Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Hozzászólás ideje: 2009. Május 9. Nem tudok róla ilyen infókat, de ez a poszter nekem is megvan a szobám falán Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Immár felkerültek a szerverre Bomarr "örök-érvényű" művének képei, így teljes pompájában élvezhető az elemzés. az első oldalra kattintva elolvashatjátok. Sok az új arc, érdemes belemerülni. Nagyon jó kis összeállítás. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Hozzászólás ideje: 2010. Február 8. Nagyszerű lett a komment a képek alatt! A jawa jármű=kenyérpirítón feküdtem. Egyébként szerintem a 2004-es DVD-kiadás egyik fő hátránya Luke fénykardjának színe a Falcon fedélzetén, ami kékről valahogy zölddé változik. Apróság, mégis nagyon zavaró. Az Adywan-verzió 1-2 negatívumot leszámítva jobban bejön. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. A Mos Eisley-ről szóló részben hiányzik jó pár kép. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. A Mos Eisley-ről szóló részben hiányzik jó pár kép.Nem voltak átjavítva a linkek, azért nem látszott. Köszi, hogy szóltál. Most már jó mindegyik (remélem egyszer az epizód elemzéseimet is meg tudom majd így csinálni ). Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.