Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Palpi bejelentette egy sereg felállítását, de nem konkrétan a kaminoiak klón hadseregét Igen, tényleg nem lehet jól dönteni. De-de... konkrétan azt a sereget jelentette be. A bejelentés után mondja is Yoda, hogy akkor megy a seregért... teljesen világos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Ráadásul ha Yoda visszatartja a sereget, ő és a Jedi rend lett volna a bűnbak, amiért szinte nem is védekeznek a szeparatisták ellen, akik asszonyokat és gyerekeket ölnek közben. Tényleg nem lehetett jól dönteni. A film végén viszont Obi-Wan, aki felgöngyölítette az egész szálat bemondja, hogy a klónok nélkül nem arattak volna győzelmet, ami igaz is, de kérdem én, őt csak ez izgatta? A furcsa dolgok, amiket megtudott a nyomozása alatt az nem? Megint mintha csak Yoda lenne képben, bár ő is csak a sötétben tapogatózik, és csak megérzései vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Palpi bejelentette egy sereg felállítását, de nem konkrétan a kaminoiak klón hadseregét Igen, tényleg nem lehet jól dönteni. Azt valóban nem mondta ki konkrétan, hogy klón hadsereg, de az előtte lévő jelenetből kiderül, hogy őbizony arra gondol, hiszen gyorsan kell cselekedni mert a szepik hatalmas droid serege már itt van a kertek alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. (szerkesztve) Az elötte lévő beszélgetésen egyenesen kimondják, hogy "be kell vetni a klón-sereget". Ez után már csak azon tökölnek, hogy ki inditványozzon... Szerkesztve: 2006. Április 18. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Az pedig a sors iróniája, hogy éppen Windu öli meg Jango-t, azt az embert, akit ki akartak hallgatni az ügyben. Bár nem hiszem, hogy sok érdemi infóval szolgált volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Ha már itt tartunk, Windu borzasztóan furcsa fejet vág Jango levágása után... és a mai napig nem tudom, hogy e mögött a kifejezés mögött mi van... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Ha már itt tartunk, Windu borzasztóan furcsa fejet vág Jango levágása után... és a mai napig nem tudom, hogy e mögött a kifejezés mögött mi van... Hú erről a régi fórumon rengeteget beszéltünk. Én akkor is azt mondtam, hogy Windu nem tudta hogy kivel áll szemben. Egy fejvadász, ok. De miután legyakta, felnéz Dookura, és mintha abban a pillanatban érezné meg, hogy ez Jango volt. Szerintem eléggé "á basszus ezt nem kellett volna kinyírnom!" fejet vág. Vagy csak belemagyarázom? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Én is azt vallom, hogy Windu Dooku ábrázatából jött rá, hogy ezt az ürgét talán nem kellett volna legyakni. Meg hogy jobban megnézte magának, hogy mégis ki a fene lehet az, akiért Dooku ilyen ábrázatot vág. Yoda ügyében még azt tenném hozzá, hogy valószínűleg úgy számolt, hogy odanyomul a sereggel, elcsípi Dookut és volt nincs háború. Aztán ez nem jött be. Később szerintem elég rendesen agyalhattak a klónok kérdésén, elvégre az ep3-ban azt mondta Windu, hogy a legrosszabb sejtésük volt az, hogy Palpatine maga Darth Sidious. Tehát valameddig eljutottak, de a háború alatt, mikor a Jedi Tanács is szétszóródott nem maradt idejük ezzel foglalkozni, elvégre nekik egy háborút kellett akkor irányítaniuk. Talán ez is Sidious terve volt, hogy a háborúval nem csak ritkítja a Jediket, hanem le is köti a figyelmüket, így nem tudnak másssal foglalkozni. Az is jó kérdés, vajon kibújhattak volna-e a Jedik a tábornokosdi alól. Elvégre ők függetlenek a Szenátustól, nem lett volna kötelességük katonának állni, Windu is ezt mondta. Viszont ez arra enged következtetni, hogy mindenki tőlük várta a vezetést, mint harcra is kiképzett szervezet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Igaz, és amint láthattuk a Geonosison, a Jedik nem éppen katonai kvalitásaikról híresek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Bomarr: Engem baromi sokáig teljesen félrevitt Windu arckifejezése. Azt hittem, ezzel arra akar utalni Lucas, hogy ő az áruló a renden belül. De nem volt ilyen csattanó a harmadik részben. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Miből következtettél arra, hogy áruló? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Adott volt, hogy van egy áruló a renden belül. És ahogy felnézett Dookura, nekem azt mutatta az arca, hogy "basszus, mit csináltam". Hiszen ha Dookunak valami nem jó, az a Jediknek jó kellene hogy legyen, ezzel szemben Windu tök sajnálkozott, amikor meglátta a renegát arcát. Ebből gondoltam, hogy esetleg Dooku oldalán áll. Tévesen Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Na igen. Mint kiderült az áruló maga Dooku volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 18. Mint hatalmas csavar Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2006. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 19. Én is azt vallom, hogy Windu Dooku ábrázatából jött rá, hogy ezt az ürgét talán nem kellett volna legyakni. Meg hogy jobban megnézte magának, hogy mégis ki a fene lehet az, akiért Dooku ilyen ábrázatot vág. Yoda ügyében még azt tenném hozzá, hogy valószínűleg úgy számolt, hogy odanyomul a sereggel, elcsípi Dookut és volt nincs háború. Aztán ez nem jött be. Később szerintem elég rendesen agyalhattak a klónok kérdésén, elvégre az ep3-ban azt mondta Windu, hogy a legrosszabb sejtésük volt az, hogy Palpatine maga Darth Sidious. Tehát valameddig eljutottak, de a háború alatt, mikor a Jedi Tanács is szétszóródott nem maradt idejük ezzel foglalkozni, elvégre nekik egy háborút kellett akkor irányítaniuk. Talán ez is Sidious terve volt, hogy a háborúval nem csak ritkítja a Jediket, hanem le is köti a figyelmüket, így nem tudnak másssal foglalkozni. Az is jó kérdés, vajon kibújhattak volna-e a Jedik a tábornokosdi alól. Elvégre ők függetlenek a Szenátustól, nem lett volna kötelességük katonának állni, Windu is ezt mondta. Viszont ez arra enged következtetni, hogy mindenki tőlük várta a vezetést, mint harcra is kiképzett szervezet. Én úgy látom, hogy a jedik elsősorban azért vállalták a katonai vezetést, hogy ezáltal ellenőrizni tudják őket, és így megcsíphetik azt, aki valójában rendelte a klónokat. Gyakorlatilag Yoda ravasz volt, csak tényleg nem jött be a dolog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 19. Gyakorlatilag Yoda ravasz volt, csak tényleg nem jött be a dolog. Nem kis árat fizettek ezért... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Április 19. Jango lett volna az egyetlen akiből ki tudnak szedni valamit, de jött Windu és máris cak a DNSét lehet kiszedni belőle... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Vajon mien lehetett Yodának a Kamino-n? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Vajon mien lehetett Yodának a Kamino-n? Szerencsére a köpenyén van kapucni, igy az eső nem lehetett probléma, de amikor meglátta a számlán, hogy mennyit kóstál egy klón-hadsereg biztos megállt egy pillanatra a szive Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Vajon mien lehetett Yodának a Kamino-n? Gondolom az ILM-nél kiakadt a gondterheltarc-animátor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 29. A könyvben benne vagy egy párbszédrészlet Windu és Yoda között a Geonózison, a csapatszállítón (nem pontos idézet, régen olvastam):Windu: Idehoztad hát őket. Yoda: Csak ettől remélhettem oly sok Jedi visszatérését. És utalnak rá, hogy Yoda tisztában van vele: hibás döntést hozott, de a másik választás is rossz lett volna. Ő azt választotta, ami számára a kevésbé rossz volt. A filmben Windu tudja hogy amikor ő Geonosis felé indul, akkor indul Yoda a Kamino felé... amúgy a döntést nem Yoda hozta hanem Palpi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Amugy a birodalom részben Jar-Jar miatt lett mert ő vetette fel hogy legyen Palpinak szuper hatalma Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Amugy a birodalom részben Jar-Jar miatt lett mert ő vetette fel hogy legyen Palpinak szuper hatalma Még jó, hogy a klónokért nem Jar Jar-t küldték. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Június 30. Amugy a birodalom részben Jar-Jar miatt lett mert ő vetette fel hogy legyen Palpinak szuper hatalma Ez inkább egy ügyes manipuláció volt Palpi részéről.Valami hihetetlen pofátlansággal "hümmög" a ...-bárcsak itt lenne Amidala szenátor.......mondatra.Szegény JJ meg mivel Ő volt megbízva "segített" megoldani ezt a "kis" problémát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Még jó, hogy a klónokért nem Jar Jar-t küldték. Őt a geonosisi droidgyárba kellett volna beküldeni...vagy Dooku vitorlására, szerelőnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ander Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Hajaj. Ahová Jar-Jar lép, ott minden kampeca. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Én azon nevetek, hogy Jar-Jar mennyire bevette Mas Amedda dumáját, hogyha Padmé ott lenne, akkor indítványozna... Szerintem szó sem lenne ilyesmiről. Ha Jar-Jar kicsit is tanulmányozta volna Padmé pályafutását, akkor láthatná, hogy a szenátornő végig a hadsereg felállítás ellen volt, és szerintem emellett akkor is kitartana, ha az adott szituációba keveredne.... Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Jar-Jar megggondolatlanságára és ostobaságára alapoztak (bocs, de tényleg nem túl okos fickó). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Szerintem szó sem lenne ilyesmiről. Ha Jar-Jar kicsit is tanulmányozta volna Padmé pályafutását, akkor láthatná, hogy a szenátornő végig a hadsereg felállítás ellen volt, és szerintem emellett akkor is kitartana, ha az adott szituációba keveredne.... Igen, az egyik kivágott jelenet is ezt erősíti meg: amikor Dooku megpróbálja rávenni Padmét a csatlakozásra és a Köztársaság elárulására. Akkor az élete a tét, és ezt tudja jól, mégis ragaszkodik az elveihez. Tehát Palpi irodájában is ezt tette volna. Még jó, hogy épp nem ért rá... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Július 1. Igen, de Jar-Jaron kívül jó néhány képviselő ott volt még, akik jobban ismerhették Padmét (Bail, stb), ők miért nem tették ezt szóvá? Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.