Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Le kell-e váltani a jelenlegi Dvd formátumot? 50 felhasználó szavazott

1. 1. Le kell-e váltani a jelenlegi Dvd formátumot?

• igen
      15
    • nem
      23
    • nem tudom eldönteni
      10

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Semmi hülyeséget se kérdeztél :) Mondjuk azt mostmár te is tudod, hogy az audirendszereket miért is kell jazz meg más komolyzenei műveken letesztelni elsősorban :D

Köszi :D Mindig lehet valami újat tanulni, egy ilyen eseményen meg nem is keveset.

Hozzászólás ideje:
Á, akkor jövőre lesz mit kiállítaniuk. Ellenben erről a SED formátumról még nem olvastam.

Én sem. Biztos lesz vagy százmillió az első széria. Köszi nem kérek belőle. :) Tipikus PC szindróma. Ha mindig arra várnék, hogy a legjobbat vegyem meg, akkor még most se lenne...

Hozzászólás ideje:
Köszi :) Mindig lehet valami újat tanulni, egy ilyen eseményen meg nem is keveset.

Működisé elve majdhogynem megegyezik a mai standart CRT katodsugárcsöves tv-kével, csupán még a mostani ilyen készülékekeben egy katodsugárcső van addig a SED tvkeben minden képpontnak jut belőle. :D A készülék ugyanolyan lapos lesz mind a mai plazmák vagy lcd-k csakhát a képminőségük sokkal jobb lesz. Ugyanolyan mint a mai hagyományos crt tv-ké. Az ára pedig vagy feleannyi mint egy mai plazmáé. :D

Hozzászólás ideje:
Köszi, ez érdekes volt. Kíváncsian várom, hogy mi lesz majd ebből. Valószínűnek tűnik, hogy inkább 2008-ban jön majd tömegesen.

Aztán meglehet, hogy mire kijönne már el is avult :)

Hozzászólás ideje:
Az ára pedig vagy feleannyi mint egy mai plazmáé. :)

Na látod ezt kétlem. Ha jobb a képminőség, akor még úgy is drágábban fogják adni, ha TVnként 8 forintért állítanák elő. És gondolom nem annyi.

Hozzászólás ideje:
Na látod ezt kétlem. Ha jobb a képminőség, akor még úgy is drágábban fogják adni, ha TVnként 8 forintért állítanák elő. És gondolom nem annyi.

A plazma tv azért drága mert írtó költséges az előállítása.

Hozzászólás ideje:

Olcsóbb előállítani mint a plazmát vagy az lcd-t.

Hozzászólás ideje:
Én nem tudom mennyire olcsó, de ebben a cikkben két millióról beszélnek, 127 centi esetén. Ha azt vesszük, hogy egy 10x centis plazma 400 körül mozog, akkor igenis drága!

Ez még egy elég korai cikk volt a dologról. Azóta változott ez az összeg a plazmamonitorok jelenlegi ára alá. Szóval ami a cikkben van az árról az már nem reális.

Hozzászólás ideje:
Hétvégén mi is egy egész klassz moziban fogjuk megnézni a SAGA-t. Hátha sikerül képeket csinálni a rendszerről. :) Majd figyeld a beszámolót.

Az tök jó lenne. :) Minden komponensről rakj fel majd képet :)

Hozzászólás ideje:
Az tök jó lenne. :) Minden komponensről rakj fel majd képet :D

Nem tudom mennyire lesz megoldható. :) Az erősítő és a DVD az az Onkyo THX-es cuccai közül való. Kívetítő van, ami egy jó nagy falnyi méretű vászonra adja az áldást. Hangfalak is THX-esek (úgy értem elbírják a hangkavalkádot, és a hangerőt :) ).

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Nem tudom mennyire lesz megoldható. :) Az erősítő és a DVD az az Onkyo THX-rs cuccai közül való. Kívetítő van, ami egy jó nagy falnyi méretű vászonra adja az áldást. Hangfalak is THX-esek (úgy értem elbírják a hangekavalkádot, és a hangerőt :D ).

Hát igenis legyen megoldható :) :)

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
Lepj meg vele Te engem. :lol: HD felbontású plazmát és HD-DVD lejátszót kérek. Megengedem majd, hogy nézzél rajta filmeket. :)

Kicseszek veled és kapsz inkább sima Blu-Ray játékost meg egy HD felbontású DLP projectort. :D :D :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.