Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

"Nahát! Hiszen őt ismerem!"

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Jaja. A szemeiről "Esztebán" (:D) Spielberg bátya ugrott be elsőre. Bár le kellett ellenőriznem hogy eltaláltam-e.

Szerkesztve: - Rog

• 2 héttel később...
  • 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Igen, ők azok szép megfejtés.

Azért az számomra legalább is hihetetlen, hogy Roman Polanski felesége volt akkortájt a világ egyik legszebb nője. 

Tudhatott valamit a lengyel rendező.

Hozzászólás ideje:
2019. 05. 26. - 13:38, JakeSully írta:

Igen, ők azok szép megfejtés.

Azért az számomra legalább is hihetetlen, hogy Roman Polanski felesége volt akkortájt a világ egyik legszebb nője. 

Tudhatott valamit a lengyel rendező.

Igazi természetes szépség volt meg kell hagyni. Ma már ritka az ilyen. 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ez az összeállítás csak egy sima "Leesett hogy már máshol is láttam." típusú összegzés. Szóval semmi extra.

Van a "Pánisör" második szezonjában ez a John "Zarándok Jani" Pilgrim nevezetű rosszfiú akit én a "Pádre".névvel szoktam illetni.

Ibhjj0R.jpg

No őt a sori meglesése után a Vészhelyzet egyik részében szúrtam ki. Akkor is rosszalkodott. Túszokat ejtett az egyik kezelőben.

00NdTXM.jpg

Aztán a Gylikos elmék egyik hekusának szerepében ismertem rá. Ő már egy elég szimpi pacák. Meg is kedveltem.

5IRxDD9.jpg

Tegnap utánanéztem hogy a "Pánisör" letudása előtt is láttam-e és kiderült hogy a Törvénytisztelő polgár egyik mocsadékát is ő játszotta. Jó csúnya véget ért mert magára haragította Geri Butler-t.

Sa30ZWz.jpg

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Na efölött pont átsiklottam az IMDB-n. Pedig ez a legbejövősebb a szereplésével készült általam ismert muvik és sorik közül.

• 4 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A Megtorló sori második szezonjában szereplő főnök néne is ismerős korábbról.

g5fEEBO.jpg

Én két régebbi muviban láttam még.

Spoiler

A mélység titka (Lindsey)

jrFuv7T.jpg

Robin Hood, a tolvajok fejedelme (Marian)

668HRFG.jpg

No ezt is jó sokáig halogattam. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Tévedés. Abban nem. Az előbb ellenőrzésképp meglestem a muvi végén a stáblistát. Nincs a neve a szereplők között.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A második Motel muviban szereplő alábbi csajszi alakítója itt a fórumon néhányunknak egy nagyon klassz soriból bezony ismerős...

BTm9VRw.jpg

mint a Lucifer-es detektív néni.

2iTFeWU.jpg

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Kapóra jött a topik címe. Már csak azért is, mert én is épp így kiáltottam fel pár napja, mikor kondizni voltam. A teremben mindig az M4 sport megy, lenémítva. Épp egy fickót mutogattak, aki a kamera előtt beszélt, azt hittem a Galaxis Őrzőiből Draxról nézek egy werkfilmet, mondván, hogy biztos korábban sportoló volt - amilyen kigyúrt nagy melák, simán elhinném, hogy előtte pankrátor volt vagy mit tudom én.

A dolog ott lett gyanús, mikor a diósgyőri birkozó egyesületet kezdték el mutogatni, és kénytelen voltam rájönni, hogy ez a fickó nem Drax, hanem egy magyar olimpikon, nevesül Repka Attila, aki kinézetével máris szerzett magának egy hatalmas rajongót. :lol: 

Image result for repka attila"

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nem. Az Daisy a Chaos Walking című új muvijából. Az MCU-s pókgyerekkel játszik benne. Egyből beugrott mert anno egy komment erejéig kitértem arra a témára és az alábbi képet mellékeltem hozzá.

cjwqOdg.jpg

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.