Rog Hozzászólás ideje: 2019. Április 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 18. (szerkesztve) Jaja. A szemeiről "Esztebán" () Spielberg bátya ugrott be elsőre. Bár le kellett ellenőriznem hogy eltaláltam-e. Szerkesztve: 2019. Április 18. - Rog 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. Na, felismeritek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. Mark Hamill? 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. Igen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. Elsőként azt hittem, hogy a csajt keresed, ezért tettem Markot kérdőjelbe. Én butus. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 24. Felismeritek őket? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 24. Sharon Tate és Roman Polanski? 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Május 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 26. Igen, ők azok szép megfejtés. Azért az számomra legalább is hihetetlen, hogy Roman Polanski felesége volt akkortájt a világ egyik legszebb nője. Tudhatott valamit a lengyel rendező. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. 2019. 05. 26. - 13:38, JakeSully írta: Igen, ők azok szép megfejtés. Azért az számomra legalább is hihetetlen, hogy Roman Polanski felesége volt akkortájt a világ egyik legszebb nője. Tudhatott valamit a lengyel rendező. Igazi természetes szépség volt meg kell hagyni. Ma már ritka az ilyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 29. Ez az összeállítás csak egy sima "Leesett hogy már máshol is láttam." típusú összegzés. Szóval semmi extra. Van a "Pánisör" második szezonjában ez a John "Zarándok Jani" Pilgrim nevezetű rosszfiú akit én a "Pádre".névvel szoktam illetni. No őt a sori meglesése után a Vészhelyzet egyik részében szúrtam ki. Akkor is rosszalkodott. Túszokat ejtett az egyik kezelőben. Aztán a Gylikos elmék egyik hekusának szerepében ismertem rá. Ő már egy elég szimpi pacák. Meg is kedveltem. Tegnap utánanéztem hogy a "Pánisör" letudása előtt is láttam-e és kiderült hogy a Törvénytisztelő polgár egyik mocsadékát is ő játszotta. Jó csúnya véget ért mert magára haragította Geri Butler-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 29. Valamint megtalálható Bane mellett is a Sötét Lovag: Felemelkedésben: 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 29. Na efölött pont átsiklottam az IMDB-n. Pedig ez a legbejövősebb a szereplésével készült általam ismert muvik és sorik közül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Október 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 24. A Megtorló sori második szezonjában szereplő főnök néne is ismerős korábbról. Én két régebbi muviban láttam még. Spoiler A mélység titka (Lindsey) Robin Hood, a tolvajok fejedelme (Marian) No ezt is jó sokáig halogattam. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 24. A Top Secret-ben is játszott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Október 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 24. Tévedés. Abban nem. Az előbb ellenőrzésképp meglestem a muvi végén a stáblistát. Nincs a neve a szereplők között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 24. Tényleg. Csak hasonlít. Azt a csajt Lucy Gutteridge-nek hívják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 20. A második Motel muviban szereplő alábbi csajszi alakítója itt a fórumon néhányunknak egy nagyon klassz soriból bezony ismerős... mint a Lucifer-es detektív néni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2019. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 20. (szerkesztve) Na ki ismeri fel a Spielberg mellett álló táncosnőt a "Végzet Templomá"ból? Szerkesztve: 2019. November 20. - HeirToGrievous Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 20. 2 órával ezelőtt, HeirToGrievous írta: Na ki ismeri fel a Spielberg mellett álló táncosnőt a "Végzet Templomá"ból? KK 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 22. 2019. 11. 20. - 22:24, Darth Cupsy írta: KK 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 22. 1 órával ezelőtt, HeirToGrievous írta: Az orra elég karakteres, szerintem, onnan gondoltam 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. Kapóra jött a topik címe. Már csak azért is, mert én is épp így kiáltottam fel pár napja, mikor kondizni voltam. A teremben mindig az M4 sport megy, lenémítva. Épp egy fickót mutogattak, aki a kamera előtt beszélt, azt hittem a Galaxis Őrzőiből Draxról nézek egy werkfilmet, mondván, hogy biztos korábban sportoló volt - amilyen kigyúrt nagy melák, simán elhinném, hogy előtte pankrátor volt vagy mit tudom én. A dolog ott lett gyanús, mikor a diósgyőri birkozó egyesületet kezdték el mutogatni, és kénytelen voltam rájönni, hogy ez a fickó nem Drax, hanem egy magyar olimpikon, nevesül Repka Attila, aki kinézetével máris szerzett magának egy hatalmas rajongót. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. Na ő ki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. A Trónok Harcából a köcsög uralkodó csaj? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. Nem. Az Daisy a Chaos Walking című új muvijából. Az MCU-s pókgyerekkel játszik benne. Egyből beugrott mert anno egy komment erejéig kitértem arra a témára és az alábbi képet mellékeltem hozzá. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. Így van. Az Daisy volt. Majd egyszer megtekintem a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. 3 perccel korábban, Bence1997 írta: Majd egyszer megtekintem a filmet. Jövőre megnézheted, mert 2021-ben jön ki. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 9. Na erről például nem tudtam. Akkor még van idő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 11. 2020. 02. 09. - 15:41, Darth Cupsy írta: Na ő ki? Jellegzetes Daisy arc. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.