Ugrás a kommentre

Merfolk

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    17
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Merfolk profilja

  • Születésnap: 1974-12-07

Profil információ

  • Nem
    Férfi
  • Lakhely
    Budapest
  • Érdeklődés:
    SW

Legutóbbi látogatók

301 profil megtekintés

Merfolk eredményei

Ifjonc

Ifjonc (1/6)

44

Közösségi hírnév

  1. Nem vagyunk egyformák, mindenki másképp áll hozzá. Nincs ezzel semmi baj. Én igyekszem nem elvárásokkal nekiülni az epizódoknak, és próbálok befogadó lennni, így legfeljebb akkor ér csalódás, ha valami írtózatos blődséget látok. Szerintem ez nagyon is Ezrás illetve rebelses volt. Kicsit meggondolatlan, kicsit esetlen, kicsit rizikós, de bejött Offscreen. Lépett ő már meg szorultabb szituációkból is. Volt álcaruhája, és nem is tudták, hogy ott van. Amúgy is sisakmániás a csávó. Válaszolva Dzséjtnek, nyilván az is poén, hogy Héráék előtt sem vette le egyből. Nekem egyre jobban tetszik, ahogy hozza a rebelses Ezrát, remélem látunk még sokat belőle.
  2. Merfolk

    Chapter 23: The Spies

    Az is lehet, hogy a saját, beskar páncélos trooperei szabadították ki. Egyáltalán nem biztos, hogy mandalóriak voltak.
  3. Merfolk

    1x06 - The Eye

    Soha nem izgultam még így egy SW alkotáson sem, eleddig mindig biztos voltam benne, hogy úgyis sikerül. Nos ez itt nem volt meg. Fantasztikusan érzékeltették a feszültséget. Ez már nem űrmese, hanem űrdráma. Köszönöm az alkotóknak!
  4. @Dzséjt igazad van, ez még mindig csak egy űrmese és így szeretjük.
  5. Az enyém is egy vélemény, a tiéd is az. Megfér egymás mellett. Tisztelem, elismerem a munkát, amit beleteszel, meg a tudásodat a SW világáról. Én is sok munkádat megnéztem. Ez a kritika most nem tetszett. További sok sikert.
  6. Borzasztóan idegesítő ez a fanyalgás. Nagyon nem tetszik az az irány, hogy fikázunk mindent, mert az épp nem a mi elképzeléseink szerint alakul. Tessék, lehet jobbat csinálni! Petőfinek sem küldöd vissza a verset, hogy baszki, ezt a rímet cseréld már ki. Legyen már meg az alkotóknak a szabadsága könyörgöm! Mi meg élvezzük a végeredményt. Kritizálni lehet, de ez nem kritika, hanem rinya. Igen, abba bele lehet kötni, hogy Tamuera nem egy kiemelkedő színész, de a történet kerek, ezt ne vitassuk el. Ebben ennyi játékidő volt, én személy szerint nem látok ebben több évadot, de ha lesz, megnézem. Ami viszont már a sorozat eleje óta foglalkoztat az az a kérdés, hogy mitől nőnek ekkorára a ragadozók a Tatooineon? Mit esznek? Hol vannak a növényevők? Milyen növényt esznek? Szépen ki lett bővítve a tudásunk a bolygóról, de a tápláléklánc kissé lyukas.
  7. Merfolk

    Cavan Scott: High Republic

    Adom is le a rendelést hamar
  8. Merfolk

    Cavan Scott: High Republic

    Boba árnyékában megjelent a 14. szám
  9. Nagyjából mindent leírtatok., ezeken felül nekem két megjegyzésem lenne. Az építő droidok egyértelműen hangyák. Hangya droid. Nem tudom szerepeltek-e máshol, nekem új volt. R2 kicsit magának való lett, ő is kezd öregedni.
  10. Merfolk

    1x16 - Kamino Lost

    Tisztára GoT 8/2 feelingem volt notebookon nézve. Első feléből semmit sem láttam, pedig egy jobbfajta kijelző van a gépben. Este tévén 4k-ban újranézés lesz.
  11. Merfolk

    1x15 - Return to Kamino

    Arra még senki sem gondolt, hogy ha lehet gyorsítani a növekedést, akkor valószínűleg lassítani is tudják? Ez sok mindent megmagyarázna. Omega első generációs, de sokkal fiatalabbnak néz ki, mint a többi 1st gen. Így már az is mindjárt érthető lenne, hogy lehetett ott a BB születésénél.
  12. Merfolk

    Chapter 13: The Jedi

    Ez csak szőrszálhasogatás. Engem egyáltalán nem zavart. Valószínűleg technikailag nagy kihívás lett volna a sminkmestereknek, hogy természetesnek hasson. Ha ez a legfontosabb dolog, amibe bele lehet kötni, akkkor az alkotók szerintem jól dolgoztak.
  13. Látni kell még egyszer, de több utalás is volt. Figyeltem rá, de nem volt egyértelműsítve. Majd a könyvekből kiderül.
  14. Annyira kézenfekvő jedi képesség, hogy én csodálkozom, hog eddig nem vetették be. Legendákban biztos volt ilyen, de azt nem ismerem behatóan.
  15. A szüleiről volt csak szó, nagyszülőről nem
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.