Hozzászólás ideje: 2006. Június 16.19 éve Skacok vigyázzatok mert ha rosszak lesztek akkor foglak büntetni titeket
Hozzászólás ideje: 2006. Június 16.19 éve Skacok vigyázzatok mert ha rosszak lesztek akkor foglak büntetni titeket Így váltogattam a grimaszokat miközben néztem...
Hozzászólás ideje: 2006. Június 16.19 éve Aszongyamegvalaki Yoda miért nem ERRE breakdance-el? Szerkesztve: 2006. Június 16.19 éve - Darth Krande
Hozzászólás ideje: 2006. Június 16.19 éve Aszongyamegvalaki Yoda miért nem ERRE breakdance-el? Szerintem akkor nem kellene Sidinek bevetnie a 66-os parancsot.A jedik ettől is kipusztulnak
Hozzászólás ideje: 2006. Június 17.19 éve Tom, te is , de azért valahogy mégiscsak emberek. Még nem igazán értettem a camhoz, lehetett volna jobb is, ha nem csak akkor fókuszálok, amikor eszembe jut. . És az is látszik a felvételeken amikor épp a hátamba kapaszkodtál , mégis azok a legjobbak.
Hozzászólás ideje: 2006. Június 17.19 éve Szerző Te voltál a kapaszkodóm. Magasabbra tudtam ugrani, a mögöttem állók "nagy" örömére.
Hozzászólás ideje: 2006. Június 19.19 éve Szerző Ody! És én nem kapok semmit? Mondjuk a többi DM zene? De igen! Majd kapsz.
Hozzászólás ideje: 2006. Július 27.19 éve Never let me down Eközben merült le a cam és nincs több... Egy kis megjegyzés. Nem kötöszködésből.De a videó nem müködik nem lehet leszedni az oldal megjelenése előt ki ír valami error szerüt kis ablakban. Csak szólok. Bocs ha kötöszködésnek veszed. De a másik jó lett. Nem vakultál meg az éles fénytől amikor kamerásztál?Kicsit éles volt.Legalábbis én így látom a videón keresztül. Szerkesztve: 2006. Július 27.19 éve - Derb
Hozzászólás ideje: 2006. Július 29.19 éve Utólagos kérdés: nem volt valaki a pécsi rockmaratonon? Két hétig alig bírtam ki zene nélkül. Persze volt nálam iPod meg Mp3 lejátszó, de mégis csak más rendes hangfalakon. és azt amit akarsz, nem pedig korlátozva...
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1.18 éve John Williams' New NBC Sunday Night Football Theme!! http://broadcastingcable.com/contents/video/SNF_Theme.mp3
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 10.18 éve Megpróbáltam megszerkeszteni az Imperial Marchot a telefonomon. Tudom, hogy távol áll a tökéletestől, de érdekelne a véleményetek (28 sec). http://www.megaupload.com/?d=QIGOYMO0 Donát
Hozzászólás ideje: 2006. Október 7.18 éve Na szóval jelentkezek a Filmek topicból. Engem nagyon érdekelne a 300 trailere alatt szóló zene beszerzése!! Mert sehol se találom! Tehát aki tudja orvosolni a problémámat, kérem HELPPP MEEE! Előlre is köszönöm! Szerkesztve: 2006. Október 7.18 éve - Coce_Plant
Hozzászólás ideje: 2006. Október 7.18 éve Innen még menjünk át a filmzene topicba. Nah Coce! itt a szám amiről beszéltünk. Remélem tetszik majd így is. 300 trailer muzic
Hozzászólás ideje: 2006. Október 31.18 éve Szerző Minden igényes zenehallgatónak nagyon ajánlom Ákos új albumát!
Hozzászólás ideje: 2006. Október 31.18 éve Ma kolléganőmmel olvastuk a Népszabiban, hogy Stingnek jelent meg lantos albuma Igen-igen érdekesen hangzott a leírás, és nemrég meg is hallgathattam Mint zenei analfabéta írom: lantos középkoris hangulatú (reneszánsz) zenék Sting énekével Nagyon jó, de nem tömegzene.
Hozzászólás ideje: 2006. Október 31.18 éve Szerző Minden igényes zenehallgatónak nagyon ajánlom Ákos új albumát! Egyébként az első számot szisznek küldöm. Szerkesztve: 2006. Október 31.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2006. November 1.18 éve Én Freddie Mercury duplalemezes szólóalbumát ajánlanám. Queen Fanoknak kötelező, így Nekem is.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.