Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10.17 éve Kicsit megihletet az Iron Man trailerje Hagyj szóljon!!!!!
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18.17 éve Szerző És a legjobb Troops of Doom verzióóóóó!!! Érdemes nézni 1:22 -nél a csávót a jobb szélen. Öngyilkos lett.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 24.17 éve The Cream: White room, cirka harmincegynéhány év különbséggel.
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 24.17 éve Blues fronton maradva: Sunshine of your love. Szerkesztve: 2007. Szeptember 24.17 éve - Oldfighter
Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25.17 éve Szerző Már letölthető Dave Gahan új albuma! Jobb mint az első, Paper Monster című alkotása. DM fanoknak kötelező! Kedvcsinálónak, itt az első kislemez nóta. Szerkesztve: 2007. Szeptember 25.17 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2007. November 3.17 éve Tudtok segíteni? A Karib tenger kalózai 1-2 részének a zenéjét keresem... de Isohunton már nem találtam jó linket...
Hozzászólás ideje: 2007. November 3.17 éve Szerző Jól leszűkítetted a keresési lehetőségeket. Ezen kívül még van egy rakat torrent oldal.
Hozzászólás ideje: 2007. November 3.17 éve Tudtok segíteni? A Karib tenger kalózai 1-2 részének a zenéjét keresem... de Isohunton már nem találtam jó linket... Ha szépen megkérsz, felteszem a tárhelyemre és letöltheted
Hozzászólás ideje: 2007. November 4.17 éve Dzséjt: Légysziii Csak úgy kéne összehangolni, hogy vagy ma délelőtt tudom letölteni (úgy 2-ig), vagy csak jövő hét csütörtöktől (csak azért mondom, mert nem tudom, mennyi ideig tudod tárolni a tárhelyeden). Ody: Igen, tudom, csak már a 3-hoz is az Isohuntot ajánlották Karrdéék. De az a baj, tökmindegy, hol keresem, már nem nagyon seedelik a torrentet... túl régi. Szerkesztve: 2007. November 4.17 éve - Donát
Hozzászólás ideje: 2007. November 4.17 éve Dzséjt: Légysziii Csak úgy kéne összehangolni, hogy vagy ma délelőtt tudom letölteni (úgy 2-ig), vagy csak jövő hét csütörtöktől (csak azért mondom, mert nem tudom, mennyi ideig tudod tárolni a tárhelyeden). Tárolni eltárolhatom, csak az a kérdés mikor ér fel. Szólok, amint megvan, aztán letöltöd, amikor tudod.
Hozzászólás ideje: 2007. November 4.17 éve Vagy ott van még a Rapidshare. Biztos fenn van vhol. Szerkesztve: 2007. November 4.17 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. November 5.17 éve A hétvégi kiállításon ( Lásd DVD-s topic) volt alkalmunk kisszívemmel pár percet eltölteni abban a bemutatóteremben ahol Loreena McKennitt koncertje szólt. A nőnek csodálatos hangja van, másrészről az a hangrendszer melyen keresztül hallhatóvá vált, kiválóan tolmácsolta a koncertélményt. A képen a hangrendszer látható. Legalábbis egy része Ezekhez ugyanis még négy háttérsugárzó csatlakozott.
Hozzászólás ideje: 2007. November 5.17 éve Szerző A képen a hangrendszer látható. És Martin L. Gore az Exciter koncerten!!! "The shame lies with us"
Hozzászólás ideje: 2007. November 25.17 éve Újabban egyre több Nightwish-t hallgatok. Egy finn metálbanda, amiben egy opera-énekesnő a "frontember"... baromi jó! Nem is tudom, hogy kerülhette el ez a banda eddig a figyelmemet (pedig ahogy olvasom, Budapesten is felléptek jópárszor)... itt a Planet Hell cimü számuk:
Hozzászólás ideje: 2007. November 25.17 éve A Nightwish nagyon jó Nekem a Dark Chest of Wonders a kedvencem tőlük
Hozzászólás ideje: 2007. November 25.17 éve Donát: neked mi a véleményed az új számaikról és az új énekesnőről?
Hozzászólás ideje: 2007. November 25.17 éve Sajnos ahhoz még nem volt szerencsém. A régi számaikat szoktam hallgatni, de majd kipróbálom az újakat, és megmondom
Hozzászólás ideje: 2007. November 25.17 éve Sajnos ahhoz még nem volt szerencsém. A régi számaikat szoktam hallgatni, de majd kipróbálom az újakat, és megmondom és ITT megtalálod az új album két új számát, amiket már az új énekesnővel vettek fel. Nem akarlak befolyásolni, ugyhogy egyelőre magamban tartom a véleményemet Szerk: Menetközben tönkrevágodott a Youtube... remélem minnél hamarabb helyrehozzák és akkor a linkek is müködni fognak Szerkesztve: 2007. November 25.17 éve - Bomarr
Hozzászólás ideje: 2008. Január 21.17 éve Az előzményt lásd a Filmek topikban az Onedines hsz-nél. Khachaturian - Adagio From Spartacus
Hozzászólás ideje: 2008. Február 21.17 éve Én ma tudtam meg, hogy Tracy Chapman valójában nő! Oké, hogy Tracy névből ez egyenesen következik, nade pl. az alábbi klipp alapján kiben merülne fel ennek a lehetősége akárcsak futo gondolatként is (egyébként a szám nagyon jó): Szerkesztve: 2008. Február 21.17 éve - Bomarr
Hozzászólás ideje: 2008. Február 21.17 éve Semmi baj Bomarr. Ne is foglalkozz azzal a húsz éves lemaradásoddal.
Hozzászólás ideje: 2008. Július 9.17 éve Ma lenne 62 éves Bon Scott, az AC/DC 1980-ban elhunyt énekese.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.