Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 8. RiP Luciano mester... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 10. Kicsit megihletet az Iron Man trailerje Hagyj szóljon!!!!! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Régi nagy kedvencem!! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 18. És a legjobb Troops of Doom verzióóóóó!!! Érdemes nézni 1:22 -nél a csávót a jobb szélen. Öngyilkos lett. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 24. The Cream: White room, cirka harmincegynéhány év különbséggel. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 24. (szerkesztve) Blues fronton maradva: Sunshine of your love. Szerkesztve: 2007. Szeptember 24. - Oldfighter Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. (szerkesztve) Már letölthető Dave Gahan új albuma! Jobb mint az első, Paper Monster című alkotása. DM fanoknak kötelező! Kedvcsinálónak, itt az első kislemez nóta. Szerkesztve: 2007. Szeptember 25. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. November 3. Hozzászólás ideje: 2007. November 3. Tudtok segíteni? A Karib tenger kalózai 1-2 részének a zenéjét keresem... de Isohunton már nem találtam jó linket... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. November 3. Jól leszűkítetted a keresési lehetőségeket. Ezen kívül még van egy rakat torrent oldal. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 3. Hozzászólás ideje: 2007. November 3. Tudtok segíteni? A Karib tenger kalózai 1-2 részének a zenéjét keresem... de Isohunton már nem találtam jó linket... Ha szépen megkérsz, felteszem a tárhelyemre és letöltheted Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Hozzászólás ideje: 2007. November 4. (szerkesztve) Dzséjt: Légysziii Csak úgy kéne összehangolni, hogy vagy ma délelőtt tudom letölteni (úgy 2-ig), vagy csak jövő hét csütörtöktől (csak azért mondom, mert nem tudom, mennyi ideig tudod tárolni a tárhelyeden). Ody: Igen, tudom, csak már a 3-hoz is az Isohuntot ajánlották Karrdéék. De az a baj, tökmindegy, hol keresem, már nem nagyon seedelik a torrentet... túl régi. Szerkesztve: 2007. November 4. - Donát Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Dzséjt: Légysziii Csak úgy kéne összehangolni, hogy vagy ma délelőtt tudom letölteni (úgy 2-ig), vagy csak jövő hét csütörtöktől (csak azért mondom, mert nem tudom, mennyi ideig tudod tárolni a tárhelyeden). Tárolni eltárolhatom, csak az a kérdés mikor ér fel. Szólok, amint megvan, aztán letöltöd, amikor tudod. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Hozzászólás ideje: 2007. November 4. (szerkesztve) Vagy ott van még a Rapidshare. Biztos fenn van vhol. Szerkesztve: 2007. November 4. - Rog Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Hozzászólás ideje: 2007. November 4. Küldtem hozzájuk linket. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Hozzászólás ideje: 2007. November 5. A hétvégi kiállításon ( Lásd DVD-s topic) volt alkalmunk kisszívemmel pár percet eltölteni abban a bemutatóteremben ahol Loreena McKennitt koncertje szólt. A nőnek csodálatos hangja van, másrészről az a hangrendszer melyen keresztül hallhatóvá vált, kiválóan tolmácsolta a koncertélményt. A képen a hangrendszer látható. Legalábbis egy része Ezekhez ugyanis még négy háttérsugárzó csatlakozott. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. November 5. A képen a hangrendszer látható. És Martin L. Gore az Exciter koncerten!!! "The shame lies with us" Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Hűha de impozáns Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 5. Hozzászólás ideje: 2007. November 5. A hangzása is az volt Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. November 25. Hozzászólás ideje: 2007. November 25. Újabban egyre több Nightwish-t hallgatok. Egy finn metálbanda, amiben egy opera-énekesnő a "frontember"... baromi jó! Nem is tudom, hogy kerülhette el ez a banda eddig a figyelmemet (pedig ahogy olvasom, Budapesten is felléptek jópárszor)... itt a Planet Hell cimü számuk: Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. November 25. Hozzászólás ideje: 2007. November 25. A Nightwish nagyon jó Nekem a Dark Chest of Wonders a kedvencem tőlük Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. November 25. Hozzászólás ideje: 2007. November 25. Donát: neked mi a véleményed az új számaikról és az új énekesnőről? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. November 25. Hozzászólás ideje: 2007. November 25. Sajnos ahhoz még nem volt szerencsém. A régi számaikat szoktam hallgatni, de majd kipróbálom az újakat, és megmondom Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 25. Hozzászólás ideje: 2007. November 25. Én csak ezt az egyet ismerem. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. November 25. Hozzászólás ideje: 2007. November 25. (szerkesztve) Sajnos ahhoz még nem volt szerencsém. A régi számaikat szoktam hallgatni, de majd kipróbálom az újakat, és megmondom és ITT megtalálod az új album két új számát, amiket már az új énekesnővel vettek fel. Nem akarlak befolyásolni, ugyhogy egyelőre magamban tartom a véleményemet Szerk: Menetközben tönkrevágodott a Youtube... remélem minnél hamarabb helyrehozzák és akkor a linkek is müködni fognak Szerkesztve: 2007. November 25. - Bomarr Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Az előzményt lásd a Filmek topikban az Onedines hsz-nél. Khachaturian - Adagio From Spartacus Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 21. Nekem megvan az egész album. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. (szerkesztve) Én ma tudtam meg, hogy Tracy Chapman valójában nő! Oké, hogy Tracy névből ez egyenesen következik, nade pl. az alábbi klipp alapján kiben merülne fel ennek a lehetősége akárcsak futo gondolatként is (egyébként a szám nagyon jó): Szerkesztve: 2008. Február 21. - Bomarr Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Hozzászólás ideje: 2008. Február 21. Semmi baj Bomarr. Ne is foglalkozz azzal a húsz éves lemaradásoddal. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Hozzászólás ideje: 2008. Július 9. Ma lenne 62 éves Bon Scott, az AC/DC 1980-ban elhunyt énekese. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.