MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Hozzászólás ideje: 2009. Június 26. Nekem is ilyen aggályaim vannak, nagyon drágák ezek a jegyek, hogy annyit rááldozzak. Majd ha milliomos leszek, megyek Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Jackson Five - ABC a Sullivan Showban. Nagyon retro, de jó: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Nekem is ilyen aggályaim vannak, nagyon drágák ezek a jegyek, hogy annyit rááldozzak. Majd ha milliomos leszek, megyek Drágák szó se róla, de akkor élményt nyújtanak, hogy az pénzben megfizethetetlen. Lényegében ezért dolgozik az ember, hogy ilyen frenetikus élményekkel gazdagítsa önmagát. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Hozzászólás ideje: 2009. Június 27. Drágák szó se róla, de akkor élményt nyújtanak, hogy az pénzben megfizethetetlen. Lényegében ezért dolgozik az ember, hogy ilyen frenetikus élményekkel gazdagítsa önmagát. Ebben egyetértünk.Nekem is megérte a bécsi Metallica-koncert.Pár évente be lehet ilyenre ruházni. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Hozzászólás ideje: 2009. Június 29. Most hallgatom az új Papa Roach albumot. Látom ők is stílust váltottak. Kemény-öreg fiús rockba mentek át, de jól áll nekik ez. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 3. 1991 -ben ilyen koncertekre jártunk. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2009. Július 4. Hozzászólás ideje: 2009. Július 4. Az igen, ezek zúzták, de rendesen! Énekes is elég jól bírja az ordítást. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Július 4. Az igen, ezek zúzták, de rendesen! Énekes is elég jól bírja az ordítást. Meg se születtél még ekkor. LOL! Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Sziasztok! A zenekar (illetve csak a fele) augusztus 2.-án Pesten lesz, ugyanis felhívtak az RTL Klubtól, hogy mehetünk a Csillag születik válogatására. Ha van kedvetek meg időtök, akkor gyertek el. A helyszínt még nem mondták meg, ha megtudom megírom.............. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Sok sikert lipi! Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Sok sikert lipi! Köszi Testvér! Szükség lesz rá......... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Hozzászólás ideje: 2009. Július 24. Sok szerencsét Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Hozzászólás ideje: 2009. Július 25. Köszönöm nektek is!!!! Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Köszi mindenkinek!!! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Egy kalappal!! El lehet a duel of the fates-et gitáron játszani? Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Magyar Metallica De azért jól nyomják Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Érdekes fazonok vannak benne az egyszer biztos. Amúgy most jöttem rá, hogy miért nem csípem én annyira ezeket amostani, főleg magyar zenekarokat. Szóval egykaptafa az összes tag valahogy. Nincsennek egyéniségek. Rázza magát mindenki, oszt kész. Persze tudom ez igen nagy általánosítás és nem lehet ráhúzni minden zenekarra, de.... van ugye Agnus Young, van Keith Richards, Jimmy Page, volt Jimmy Hendrix. Kis különbségekkel ugyanazon a hangszeren játszanak/játszottak de mindegyikőjük külön egyéniség, külön előadói stílussal. Szóval a mai világból hiányoznak ezek a nevek, illetve útodjaik. Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Egy kalappal!! El lehet a duel of the fates-et gitáron játszani? Köszi szépen! Igen el lehet, bár elég érdekes "eredményt" kapunk A The Imperial March témát viszont elég jól elő lehet adni...... Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Érdekes fazonok vannak benne az egyszer biztos.Amúgy most jöttem rá, hogy miért nem csípem én annyira ezeket amostani, főleg magyar zenekarokat. Szóval egykaptafa az összes tag valahogy. Nincsennek egyéniségek. Rázza magát mindenki, oszt kész. Persze tudom ez igen nagy általánosítás és nem lehet ráhúzni minden zenekarra, de.... van ugye Agnus Young, van Keith Richards, Jimmy Page, volt Jimmy Hendrix. Kis különbségekkel ugyanazon a hangszeren játszanak/játszottak de mindegyikőjük külön egyéniség, külön előadói stílussal. Szóval a mai világból hiányoznak ezek a nevek, illetve útodjaik. Oldi! Még nem voltál Rock n' Road koncerten Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Hozzászólás ideje: 2009. Július 30. Oldi! Még nem voltál Rock n' Road koncerten Ez a beszéd öregem. Te kihez állsz közelebb? Zúzol mint Pete Townshend? Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Ez a beszéd öregem. Te kihez állsz közelebb? Zúzol mint Pete Townshend? Ha kell zúzok ha kell finom vagyok.Igazából Slash az aki nagy hatással volt rám, illetve a Skid Row nevű együtes gitárosa (aki nem mellesleg magyar származású) Dave "snake" Sabo. Nem igazán szoktam magam "verni" a színpadon, inkább futok, szalodok, pacsizok, térdepelek, fekszem, pörgök, forgok, de nem állok meg egyhelyben.................. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Oldie mit szólsz ehhez a zenéhez? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Átlagos, semmi rendkívüli mely miatt felkapnám a fejem. Amúgy marha ritkán hallgatok csak úgy zenét ( inkább csak edzés közben) de ha olyan kedvem van akkor jobban prefelálok egy jó koncert DVD-t. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Átlagos, semmi rendkívüli mely miatt felkapnám a fejem. Amúgy marha ritkán hallgatok csak úgy zenét ( inkább csak edzés közben) de ha olyan kedvem van akkor jobban prefelálok egy jó koncert DVD-t. Sportoló vagy, vagy hobbiból fejleszted a Swarcis izmodat? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. No egy kis stílustanulmány. Lipi, ti szoktatok Marshallt zúzni koncert végén? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Sportoló vagy, vagy hobbiból fejleszted a Swarcis izmodat? Mi vagyok és a mimet fejlesztem? Ne túlozzunk, ne túlozzunk Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Hozzászólás ideje: 2009. Július 31. Ezt a számot most elképzeltem az Avatarhoz amint majd a gunshipek ereszkednek Pandorára...kivágódnak az oldalajtók, kitolják a gépágyúkat, ürge ott ül mögötte kaján vigyorral szája sarkába egy szívart tolva..... Micsoda passzintás lehetne ez Vietnamhoz. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.