Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 4. Hozzászólás ideje: 2012. Március 4. (szerkesztve) Természetesen idén is lesz szavazás ami talán a legizgalmasabbnak ígérkezik az eddigiek közül. Hamarosan további részletekkel is szolgálunk. Szerkesztve: 2012. Március 25. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 17. (szerkesztve) Vége az évadnak, így beindul a jelölőszezon is. Mától számítva két hétig lehet beküldeni a jelöltek listáját. A metódus a szokásos. Nem kell sorrendet írni, hanem minden kategóriához hat jelöltet akikre majd a szavazás során lehet voksolni. Tehát a jelöltállítás időtartama: 03.17-04.01. A kategóriák pedig alább láthatóak. LEGJOBB EPIZÓD LEGJOBB FŐSZEREPLŐ (akik több részen keresztül meghatározó szerepet játszottak) LEGJOBB MELLÉKSZEREPLŐ LEGJOBB IDEGEN KARAKTER LEGJOBB SZÖRNY LEGJOBB FELSZÍNI JÁRMŰ LEGJOBB ŰRJÁRMŰ LEGJOBB PÁRBAJ LEGJOBB CSATA LEGJOBB BOLYGÓ LEGJOBB KLÓNKATONA LEGJOBB FEJVADÁSZ LEGJOBB ZENE LEGJOBB ANGOL SZINKRONHANG LEGJOBB JEDI LEGJOBB DROID A jelölteket a mandrell@freemail.hu címre küldjétek! Szerkesztve: 2012. Március 18. - Ody Mandrell Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. A legjobb droid téma kezdettől bent van? Mindegy, már azzal együtt is kész a jelölt listám. Word documentumként csatolva ment e-maul-ban jó Ody? Ja és beszámoztam a jelölteket, de persze nem sorrend. Ó, és ha megjön a Revenge érdekességek akkor tudom dobni a tavaly elkezdett sorozatom 4. évados folytatását. / A dvd-borító-belső méretűbe sűrített epizód érdekességekről van szó / Jó segítség lehet a jelölésben. Újranézés nélül csak úgy ugranak be a dolgok a részekkel kapcsolatban, miközben lapozgatja az ember. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Nagyszerű Csoli! A droidos kategória később jött be, légyszives arra is írjál hat típust. A Revenge érdekességek már felkerültek. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Az újranézés után lesz az első évadot követően (újra) ilyen? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Minden évad után volt ilyen szavazás. Így tehát nem. Megnézheted akkoriban kik nyertek. Majd ha vége lesz a sorozatnak akkor a győztesek között lesz egy ultimate szavazás. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Basszus nem tudok mindhez hatot írni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Pedig biztos volt mindegyikhez hat. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Legjobb történetszál kategóriánál mi a toszomat írjak? Obi Hardeen szál? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Abból pont hat volt, úgy hogy lehet ki is veszem a listából. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Jó akkor azt kihagyom egyelőre Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Abból pont hat volt, úgy hogy lehet ki is veszem a listából. Dehogy veszed ki! Egyrészt már jelöltem , másrészt attól még kiderülhet, melyik a legjobb szerintünk, nem? Holnap jönnek a kicsinyített érdekességek! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Úgy értettem, hogy a jelöltállításból veszem ki. A szavazásban természetesen benne marad. Az egyik legizgalmasabb kategória lesz. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Legjobb szörnynél Pong Krell-t lehet? Mert nem volt valami sok. Vagy csak én emlékezetem sz*r. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hát, volt ugye Mon Cala trilógia, a Shadow Warrior, a droidok epizódjai, az Umbara kvadrológia, a Zygerria trilógia, A Friend In Need, a Hardeen kvadrológia és végül a Maul kvadrológia, amit igazából szét lehetne bontani Ventress és Maul duológiára, mert annyira nem függött össze a kettő. Ez még így is nyolc (vagy kilenc). Vagy az önálló epizódok nem számítanak külön történetszálnak? Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hát, volt ugye Mon Cala trilógia, a Shadow Warrior, a droidok epizódjai, az Umbara kvadrológia, a Zygerria trilógia, A Friend In Need, a Hardeen kvadrológia és végül a Maul kvadrológia, amit igazából szét lehetne bontani Ventress és Maul duológiára, mert annyira nem függött össze a kettő. Ez még így is nyolc (vagy kilenc). Vagy az önálló epizódok nem számítanak külön történetszálnak? Szerintem csak a többrészesekre vonatkozik az egyedülálló epizódokra nem mert az nem "szál" Válasz
Embo Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Legjobb szörnynél Pong Krell-t lehet? Mert nem volt valami sok. Vagy csak én emlékezetem sz*r. 6 biztos volt, nélküle is. Több is, ha nem csal a szimatom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. A történeti szál az nem egyrészes. Úgy kell tekinteni ahogy hivatalosan voltak. Abból pedig hat van: Mon Cala, R2 duológia, Krell kvadrológia, Kadavo trilógia, Obi nyomozós szál és a Maul kvadrológia. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Ja oké, értem. Hamarosan összeválogatok egy listát, mint mindig. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Remek! Remélem minél többen írtok jelölő listát. Elsietni nem kell, van rá két hetetek. Válasz
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Ezt a szavazást érdeklődéssel várom, de mivel a névmemóriám eléggé szétesett az évek során, így kizártnak tartom, hogy bármit is beküldjek! Amúgy megnéztem, hogy kik nyertek az első évad után, érdekes volt, de azóta nem lett annyi új tag, hogy legalább egy kisebb szavazást nyomjunk az újranézés után? Az az évad fényévekkel jobb volt, mint ez.... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. A jóság egy egzakt fogalom, kinek mi jön be ugyebár... Szerintem másnak meg más a véleménye. Nem lesz új szavazás az első évad tekintetében. Gyúrjál a végsőre, ami majd a sorozat végén lesz. Még pár év... Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Nagy részt meg vagyok én is a listámmal, de volna pár kérdésem: 1: A legjobb csatát, hogy kell nézni? Mármint, pl a Darkness on Umbarában volt ugye egy csata amikor a klónokat lerakták a fronton az LAAT-ék, aztán volt egy amikor az bogár droiddal keltettek zavart a klónok közt az umbaraiak, és volt a rész végén, amikor Rex-nek visszavonulót kellett fújnia. Ezek egy csatának számítanak? És a szál többi részének csatái? Azokat egymástól külön-külön nézzem, vagy a szál összes csatáját vegyem egynek? 2: A Hidroid medúza mehet a szörny és a droid kategóriába is? Mert hát, ugye Tamson szerint "Félig szörnyek és félig gépek" 3: Ventress mehet a fejvadászok közé? 4: Hardcase akkor most mellékszereplő volt, vagy főszereplő? Mert elég komoly szerepe volt, de nem annyira, mint Rex-nek vagy Fives-nak. Tup, Dogma és Jesse helyzete szintén nem világos számomra. Hasonlóképp Acbar kapitányé sem, mert eléggé a háttérben volt a Mon Cala trilógia nagy részében. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. (szerkesztve) 1. lehet több különálló csatának is venni. 2. Szörnybe nem mehet 3. nem 4. mellék Szerkesztve: 2012. Március 18. - Ody Mandrell Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. (szerkesztve) Eddig is úgy volt, hogy egy epizódban lehetett több csata is, ha azok megkülönböztethetőek egymástól. Főszereplő pedig az lehet, aki több epizódon keresztül is meghatározó szerepet kapott a történet alakulása szempontjából, ha jól emlékszem. De Ody majd kijavít, ha nem így van. Szerk: na tessék, már ki is javított. Szerkesztve: 2012. Március 18. - Pildi Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Elment Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Még nem kaptam meg. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. 1. az egy csata. Mármint az egész szál egy csata, vagy egy epizód-->egy csata? Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. (szerkesztve) 2. Szörnybe nem mehet Hát pedig az inkább szörny mint a convor volt tavaly. (Mellesleg a Wookie is "Creature"-nek sorolja) 3. nem Hát... azért az évad vége fele már csak ezt a mesterséget űzte, sőt 4-ből 3 részben fejvadászoskodott Még nem kaptam meg. Nézd mg a spamben, Dzséjtnek is oda ment tavaly Szerkesztve: 2012. Március 18. - Nabopolasszar Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Március 18. (szerkesztve) Mármint az egész szál egy csata, vagy egy epizód-->egy csata? Egy csata. Nabo. spam -be se jött. Szerkesztve: 2012. Március 18. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.