Hozzászólás ideje: 2006. Január 10.19 éve Kéne a recept. Te kis sütő bajnok. Egyszer csinálhatnál majd valami hasonlót.
Hozzászólás ideje: 2006. Január 13.19 éve Észrevettétek, már, hogy amikor Obi-wan szólongatja R2-t a komlinken, és a kis droid nem figyel, mondja neki Obi-wan, hogy "R2, kapcsold be a komlinket!" na de ha ki lenne kapcsolva, R2 hogyan hallhatná ezt? Ha meg be van kapcsolva, akkor meg... Donát.
Hozzászólás ideje: 2006. Január 13.19 éve Észrevettétek, már, hogy amikor Obi-wan szólongatja R2-t a komlinken, és a kis droid nem figyel, mondja neki Obi-wan, hogy "R2, kapcsold be a komlinket!" na de ha ki lenne kapcsolva, R2 hogyan hallhatná ezt? Ha meg be van kapcsolva, akkor meg... Donát. Ezt mintegy a komlinknek mondja, az erőhőz fohászkodva, hogy "kapcsolja már be". Az, hogy Artu hallja az az ő vicce, ő egy link kom, hallja mégis úgy csinál mintha nemlenne bekapcsolva, ezért pöccen be Obi. Vagy nem arra a komlinkre gondol, hanem egy másikra :wink:
Hozzászólás ideje: 2006. Január 25.19 éve Van pesten egy nagy SW bolt, ott tuti lehet (sajnos nem tudom a címét )
Hozzászólás ideje: 2006. Január 25.19 éve Van pesten egy nagy SW bolt, ott tuti lehet (sajnos nem tudom a címét ) Csak nem az sw.hu-n oly sokat emlegetett Greedo Shopra gondolsz?
Hozzászólás ideje: 2006. Január 25.19 éve Csak nem az sw.hu-n oly sokat emlegetett Greedo Shopra gondolsz? De igen, arra gondolok! Tudod a címét?
Hozzászólás ideje: 2006. Január 26.19 éve De igen, arra gondolok! Tudod a címét? www.freeweb.hu/greedo
Hozzászólás ideje: 2006. Február 8.19 éve Chewbacca saját honlapja (van néhány guszta dolog): Chewi honlapja
Hozzászólás ideje: 2006. Február 8.19 éve Chewbacca saját honlapja (van néhány guszta dolog): Chewi honlapja Megvilágosodtam a sok infó hatására.
Hozzászólás ideje: 2006. Február 8.19 éve A fejléc: A Halálcsillagot egyelőre nem építik meg Szerkesztve: 2006. Február 8.19 éve - Szisz
Hozzászólás ideje: 2006. Február 8.19 éve Ezek mik lennének? Én se nagyon értem, a cím miatt érdekes. Nekem rögtön az ugrott be, hogy ők a shitlordok.
Hozzászólás ideje: 2006. Február 16.19 éve Anyám, ez durva Nincs valakinek egy fölösleges wookie szótára raktáron?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.