Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22.19 éve Fordítva jobb lenne nem? Én szerintem is fordítva lenne jobb. Nem atz elnök a gonosz, hanem a terrprista... De sztem tök jó! :)
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22.19 éve Szerző Az most olyan Űrgolyhós volt. -Én vagyok az apád unokka hugának az unaka öccsének a tesvérének a régi szoba társa. - Akkor milyen rokonságban vagyunk? -Az égatta világon semmi félében. Ezért lakolnod kell.
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22.19 éve Én szerintem is fordítva lenne jobb. Nem atz elnök a gonosz, hanem a terrprista... De sztem tök jó! :) Hát ez az, hogy én erről nem vagyok meggyőződve... SŐTTTTT!!!! Donát
Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23.19 éve I am your father. Héééka annak ott még van keze.... Amúgy rulzi
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7.18 éve Jó, hogy szólsz, itt is van: Na, müxik. Szerkesztve: 2006. Szeptember 7.18 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7.18 éve Már igen, a képfeltöltés vágólapra helyező funkciója nem szuperált.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7.18 éve Már igen, a képfeltöltés vágólapra helyező funkciója nem szuperált. Köszi! Zsír.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8.18 éve Van Jedis is, nagyon jó ezzel együtt Én is a Jediset kaptam meg nemrégiben.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8.18 éve Egen, a Jedis lett ide belinkelve először, az alapján csináltam meg ezt Ody: kösz
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9.18 éve Volt a Jedis plakát az Aktívban Hátha Dzséjt munkája is bekerül.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9.18 éve Volt a Jedis plakát az Aktívban Pont most akartam írni. Ez tényleg lol. Már nem tudnak miről riportot készíteni, ezért elővesznek ilyen marhaságokat és utánajárnak...Természetesen tetszett hogyha bár csak kicsit is, de volt SW a TVben, de ezért fölösleges volt. Csak magukat járatják le...
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9.18 éve Ismerőstöl megkaptam a Jedi képző képet, úgyhogy újra belinkelem, had legyen itt az eredetije is a Sithképzőnek
Hozzászólás ideje: 2006. Október 6.18 éve Duel of the Fates a Simpsonékban http://www.youtube.com/watch?v=7aE53ElXla0
Hozzászólás ideje: 2006. Október 25.18 éve Öcsém tegnap mondott egy jó viccet: Ki a filmtörténelem legtrágárabb alakja? ??? R2-D2, mert minden szövegét kisípolták.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.