Hozzászólás ideje: 2022. Június 9.3 éve Az Obi-Wan sorozatnál eddig mindig úgy jött ki, hogy vagy áttekertem a szokásos SW soris intrót vagy épp nem oda figyeltem, ma a 4. résznél néztem aztán felvillant ez: Hirtelen azt hittem egy Mikiegér droid
Hozzászólás ideje: 2022. Június 9.3 éve 2 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Az Obi-Wan sorozatnál eddig mindig úgy jött ki, hogy vagy áttekertem a szokásos SW soris intrót vagy épp nem oda figyeltem, ma a 4. résznél néztem aztán felvillant ez: Hirtelen azt hittem egy Mikiegér droid Dettó
Hozzászólás ideje: 2022. Június 9.3 éve 3 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Az Obi-Wan sorozatnál eddig mindig úgy jött ki, hogy vagy áttekertem a szokásos SW soris intrót vagy épp nem oda figyeltem, ma a 4. résznél néztem aztán felvillant ez: Hirtelen azt hittem egy Mikiegér droid Ebben a kezdésben még a Tatooine-i munkaidőblokkoló gép is szerepelt.
Hozzászólás ideje: 2022. Június 12.3 éve 14 órával ezelőtt, Rog írta: Az ember elkövet egy apró (vagy több apró ) hibát aztán örökre megbélyegzik...
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.