Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Ez durva... Fordítva jobb lenne nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Nem Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gnagy Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Fordítva jobb lenne nem? Én szerintem is fordítva lenne jobb. Nem atz elnök a gonosz, hanem a terrprista... De sztem tök jó! :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Az most olyan Űrgolyhós volt. -Én vagyok az apád unokka hugának az unaka öccsének a tesvérének a régi szoba társa. - Akkor milyen rokonságban vagyunk? -Az égatta világon semmi félében. Ezért lakolnod kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 22. Én szerintem is fordítva lenne jobb. Nem atz elnök a gonosz, hanem a terrprista... De sztem tök jó! :) Hát ez az, hogy én erről nem vagyok meggyőződve... SŐTTTTT!!!! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Egyiket sem kell félteni, de jó a kép így, ahogy van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. I am your father. Héééka annak ott még van keze.... Amúgy rulzi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Dzséjt! Rakd már be újra a Sith tanfolyam plakátodat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. (szerkesztve) Jó, hogy szólsz, itt is van: Na, müxik. Szerkesztve: 2006. Szeptember 7. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Nem jó a link. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Már igen, a képfeltöltés vágólapra helyező funkciója nem szuperált. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 7. Már igen, a képfeltöltés vágólapra helyező funkciója nem szuperált. Köszi! Zsír. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Van Jedis is, nagyon jó ezzel együtt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Van Jedis is, nagyon jó ezzel együtt Én is a Jediset kaptam meg nemrégiben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Egen, a Jedis lett ide belinkelve először, az alapján csináltam meg ezt Ody: kösz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Volt a Jedis plakát az Aktívban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Volt a Jedis plakát az Aktívban Hátha Dzséjt munkája is bekerül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Volt a Jedis plakát az Aktívban Pont most akartam írni. Ez tényleg lol. Már nem tudnak miről riportot készíteni, ezért elővesznek ilyen marhaságokat és utánajárnak...Természetesen tetszett hogyha bár csak kicsit is, de volt SW a TVben, de ezért fölösleges volt. Csak magukat járatják le... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gnagy Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Ez nagyon jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Tök jó lett Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Hátha Dzséjt munkája is bekerül. az lenne ám az érdekes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Ismerőstöl megkaptam a Jedi képző képet, úgyhogy újra belinkelem, had legyen itt az eredetije is a Sithképzőnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. A Sith-es is lehetne a TV-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 6. Duel of the Fates a Simpsonékban http://www.youtube.com/watch?v=7aE53ElXla0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 6. EpIII-as beütéssel Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. The END Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Öcsém tegnap mondott egy jó viccet: Ki a filmtörténelem legtrágárabb alakja? ??? R2-D2, mert minden szövegét kisípolták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Öcsém tegnap mondott egy jó viccet: Ezt ismerem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. The END jájjjj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.