Hozzászólás ideje: 2019. December 1.5 éve 4 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Coincidence? I think not. Illuminati confirmed. Szerkesztve: 2019. December 1.5 éve - Darth Cupsy
Hozzászólás ideje: 2019. December 2.5 éve Új "ezerarcú" tűnt fel a színen. Sztívün Szigál-nak komoly vetélytársa akadt.
Hozzászólás ideje: 2019. December 5.5 éve Csak annyit mondok, hogy Tommy Wiseau. Szerintem érdemes megnézni.
Hozzászólás ideje: 2019. December 9.5 éve -Mi volt Han Solo utolsó gondolata? -??? -Mégis fel kellett volna húzni azt az óvszert b**dmeg
Hozzászólás ideje: 2019. December 9.5 éve Na az ÁJEMDIBI-nek biztos nem tetszett, mert ilyen film nem is létezik. Szerkesztve: 2019. December 9.5 éve - Adrián
Hozzászólás ideje: 2019. December 9.5 éve 5 órával ezelőtt, Adrián írta: Na az ÁJEMDIBI-nek biztos nem tetszett, mert ilyen film nem is létezik. Akkor ha jól értem... az egész életünk hazugság volt???
Hozzászólás ideje: 2019. December 12.5 éve Én: A tételsorból kihúzott állítást 3 bizonyítással szeretném igazolni. Tanár: Az állítást cáfolni kell. Ugyancsak Én:
Hozzászólás ideje: 2019. December 12.5 éve Ha már mindjárt karácsony... Szerkesztve: 2019. December 12.5 éve - RacerX
Hozzászólás ideje: 2019. December 12.5 éve 11 órával ezelőtt, Rog írta: A gyerkőc cosplay-ezik. Azt a táncot megnézném.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.