kudar Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Nem igazán jelenik meg a kép, feltöltöttem az imageshack-re: Talán egyszer elkezdem olvasni/nézni a Harry Potter-t, ha ekkora a hype körülötte... Köszi! A másik meg jó h most kezded el /ha elkezded/ olvasni, mert legalább nem kell éveket végigizgulnod a köv rész miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. na neeee, ez nagyon nem potteres. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. legalább nem kell éveket végigizgulnod a köv rész miatt. Bizony, mire végigrágod az első hatot, megérik a 7. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Júli 21...? Az mindjárt itt van, basszus! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Hát mármint angolul. ÉS nem ez lesz a borítója, csak ezt találtam képnek. Eddig nekem talán a 6.é tetszik a legjobban. Nagyon szép így zölden. aztán jön a Főnix. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Én asszem ezúttal is neki fogok futni angolul. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. És ezzel vége a sorozatnak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. (szerkesztve) Elvileg igen. Talán én is nekiesem angolul. Mire lesz magyar, talán eljutok 50 oldalig Visszafelé Szerkesztve: 2007. Február 1. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Remélem levágják Potter kezét lábát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Jaj, de gonoszkodó vagy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Jaj, de gonoszkodó vagy Mint mindig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Na de miért kell ezért pirulni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Remélem levágják Potter kezét lábát. Júli 21... Angolul nem fogom elkezdeni, az biztos. (Magamat is győzködöm most... ) De akkor ki kéne bírni spoilermentesen a magyar megjelenésig... Az meg nehéz ugyebár... Fene tudja, mi lesz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Február 1. Zoli, emlékszel, egy éve asszem kb. egy időben vettük a magyart Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. (szerkesztve) Kijött a HP 7 könyvének borítója!!! 1. 2. 3. 4. Nagyon ott vannak, főleg az utolsó! Donát Szerkesztve: 2007. Március 28. - Csabai Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Március 28. Igen, az utolsó tényleg jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Igen, az utolsó tényleg jó Már pont akartam belinkelni őket, de hát megelőztek. Tényleg nem rosszak, de még mindig az 5. és 6. a legjobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Megjelent Fable új könyve, a Mesemaraton - Emlékfutam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Elolvastam a Parfümöt. Aki eddig nem tette, mindenképp tegye meg! Főleg azok akiknek tetszett a film! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Meg akartam venni és elolvasni, de sajna most már elhalasztom hónapokig, szóval nem ma fog erre sok kerülni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Csatlakozom Kudarhoz (apropó, üdv újra itt!): remek könyv! Egy fontos infó: az Alexandra Kiadó minden könyvére 40%-os árengedmény van ma és holnap, április 3-4-én! Ez irtó sok könyvet jelent, érdemes benézni egy Alexandra üzletbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Csatlakozom Kudarhoz (apropó, üdv újra itt!) 1, köszi szépen. 2, ez jó hír és köszi h szóltál. Holnap be is nézek egybe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Korrekció: a kedvezmény csak a netes megrendelésre vonatkozik. Bocs! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 14. (szerkesztve) Vavyan Fable: Mesemaraton-Emlékfutam fele táján járok, de már volt szivatós ál- repülőgép-szerencsétlenség, triszex vámpírtámadás, mézeskalácsból előállított dobócsillag, szürkemarhára hangszerelt üldözés, vízbefulladásos régészkedés, kétszemélyes koporsójelenet... Szerkesztve: 2007. Április 14. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 21. Angol Wikipedián már fönt van a HP7 tartalma... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 21. Angol Wikipedián már fönt van a HP7 tartalma... Átfutottam a leírást, hát érdekes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 23. Nem linkelnétek be ide? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 23. http://en.wikipedia.org/wiki/Harry_Potter_...Deathly_Hallows Azóta már átszerkesztették, h utoljára néztem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Július 24. Köszike Hát kb. nem sok meglepetés van, ezeket a lehetőségeket már jó néhányszor kidumálták rajongók De azért jó lesz olvasni majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 30. Hát megvettem a Dexter könyvet, mert a sorozatnak nagy rajongója vagyok. Gondolom az első évad történései lesznek leírva benne, de szeretném elolvasni. De azért ez a cirka 2600 forintos ár, mikor megláttam, hogy milyen vékony könyv, hát nagyon rablásnak tartom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.