Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVII spoileres topic

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Azt a büdös! Az eddigi képek is nyálcsorgatóak voltak, de ezektől menten elcsöppenek! :yes: De jó, hogy a Winben van háttérkép váltogató funkció. Az erdős Kylo Ren kép mellé most betársult négy új. :D

Hozzászólás ideje:

Azt a büdös! Az eddigi képek is nyálcsorgatóak voltak, de ezektől menten elcsöppenek! :yes: De jó, hogy a Winben van háttérkép váltogató funkció. Az erdős Kylo Ren kép mellé most betársult négy új. :D

Ismeros, en is elkeszitettem mar a SW temamat! Durvan jo kepek! :D

Hozzászólás ideje:

Az index megszelloztette, hogy UK-ban egy nappal hamarabb lesz a premier, az Egyesült Arab Emírségekben pedig mar 15-én. Nem usszuk meg a net nélküli idoszakot? :D

Hozzászólás ideje:

Az idétlen fegyverével képtelen vagyok megbékélni és az a baj, hogy ez lett a "lázadók" alapértelmezett fegyvere.

Fegyverekben az OT verhetetlen (lévén, hogy igazi puskákat vettek alapul és/vagy alakítottak át)

2ppesy9.jpg

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Finn eme fegyvere nekem sem tetszik, de az E-11 utódja kifejezetten f*sza lett. Főleg, hogy végre valakinek eszébe jutott válltámaszt tenni rá. :) (Persze az E-11-eshez használt Sterling behajtott válltámasza ott van az E-11-esen, de in-universe az nem válltámasz.) Megjegyzem, az ep1-2-3 fegyverei is nagyon babák (és ott is több fegyver valódiakból lett átalakítva, csak nem olyan közismert puskákból, mint az ep4-5-6 idején).

Hozzászólás ideje:

A skac csak úgy lazán zsebre vágta Luke kardját.

Nagyon helyes. Az ilyen képek erősítik bennem a reményt, hogy ő csak a fegyver hordozója és nem a viselője!

Hozzászólás ideje:

Finn eme fegyvere nekem sem tetszik, de az E-11 utódja kifejezetten f*sza lett.

Az tényleg nagyon szuper lett, főleg Phasma kapitány krómozott verziója. A prequelből nálam csak Csubi idétlen "nyílpuskáját" képtelen megemészteni a gyomrom. Máig nem hiszem el, hogy képesek voltak egy lantot adni a kezébe. Miért nem kaphatta meg a régi bowcaster-ét? :pfff:

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Állítólag Leia anno Poe Dameron-t örökbefogadta, mivel a Poe szülei meghaltak. Így Leia a mostohaanyja.

Kylo Ren a mostoha tesója? Rey a mostoha húga? Jó kis család mondhatom.

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Állítólag Leia anno Poe Dameron-t örökbefogadta, mivel a Poe szülei meghaltak. Így Leia a mostohaanyja.

Kylo Ren a mostoha tesója? Rey a mostoha húga? Jó kis család mondhatom.

Link? Csak mert korábban úgy volt, hogy Poe és Rey összejönnek...

Hozzászólás ideje:

BB-8-at fogságba ejtő guberálók. A történések hasonlóan zajlanak, mint... :)

Én komolyan kezdek mentálisan összezuhanni ettől a Tatooine - Jakku párhuzamtól (akármi is legyen végül belőle), 'Jakku Scavenger', miért???? Gáz... :? :?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.