Ody Mandrell Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Micsoda pofa. Néztétek már úgy az EPVI elejét, hogy csak a kis féregre koncentráltatok? Ha nem, érdemes kipróbálni. Hatalmas figura a kis kowak. Az is kitűnik, hogy miennyire jó kedélyű fickó, ugyanis sokat nevet. Elég jól látható a jelleme, holott csak mellékszereplő. Mi a véleményetek róla? Esetleg tudtok valamit a háttértörténetéről? Egyáltalán miért van Jabba mellett? Befogták? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Énis imádom a kicsit Régebben(kb 10 éve )azthittem hogy ez Jabba-ból nőtt ki De tényleg. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Akkor nem vagy egyedül, ugyanis erről én is meg voltam győződve egy jó darabig (ami igy utolag azért is furcsa, mert 3PO szemkirágásánál teljesen külön van Jabbától ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Én imádom a kis vigyorit. Legalább annyit tud rötyögni, mint Palpatine Annyit tudok róla, hogy mikor Jabba először találkozott vele, a kis makármi éppen kaját lopott tőle. Jabba erre megpróbálta megenni, de lenyűgözte a kis vakarcs bohóckodása, így lett belőle a palota udvari bolondja. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 11, 2005 Author Share Posted September 11, 2005 Jabba erre megpróbálta megenni, de lenyűgözte a kis vakarcs bohóckodása, így lett belőle a palota udvari bolondja. Megenni? Tényleg undorító egy állat ez a Jabba. Na és ő meghalt a robbanásban? Vagy talán ő is beállt Bomarrnak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reaper Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Vagy talán ő is beállt Bomarrnak? ha jól emlékszek, ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 11, 2005 Author Share Posted September 11, 2005 ha jól emlékszek, ja Komoly? Nem is volt agya. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reaper Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 ha jól emlékszek, ja Komoly? Nem is volt agya. max. ő maradt ott is a humorgép Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reaper Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 amúgy sokáig nagyon utáltam a kis vakarcsot, úgy idegesített a röhögése. mai napig szívesen nézem ahogy R2 sütögeti :twisted: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 11, 2005 Author Share Posted September 11, 2005 amúgy sokáig nagyon utáltam a kis vakarcsot, úgy idegesített a röhögése. mai napig szívesen nézem ahogy R2 sütögeti :twisted: Nem tudom mit evett C3PO-n. Talán szerette a fémet? :39: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Jaj... ez tuti, hogy ő is B'omarr lett? Ne már... Azért igazán megszabhatnának valami minimál követelményt, amivel belehet kerülni a rendbe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Közben most olvasom, hogy Bújaféreg eredetileg csak egy sima háttérszereplő lett volna, akit egyszer se mutat totálban a kamera. Ám Tim Rose a báb "mozgatója", annyit bohockodott vele a stábnak és oly nagy sikerrel, hogy úgy döntöttek, hogy érdemes lesz egy kicsit jobban előtérbe helyezni 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Nekem olyan karakter mint a prequelben Jar Jar.Mókás figura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 11, 2005 Author Share Posted September 11, 2005 Nekem olyan karakter mint a prequelben Jar Jar.Mókás figura. Viszont ő inkább gonosz. Jar Jarral ellentétben. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Kövezzetek meg érte nyugodtan, de kifejezetten nem szeretem ezt a karaktert. Nélküle más lenne a ROTJ, de akkor sem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 12, 2005 Author Share Posted September 12, 2005 Nem muszáj szeretni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Néztétek már úgy az EPVI elejét, hogy csak a kis féregre koncentráltatok? Én már néztem úgy egyszer régen. Nagyon jó kis figura. Imádom, hogy mindenen röhög. Nekem is megfordult a fejemben, hogy Jabba egyik végtagja. illetve azt is hittem rá, hogy kaja. Mert mindig akörül a zöld edény körül van amiből Jabba eszik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 12, 2005 Author Share Posted September 12, 2005 Nem kell félnie, hisz Jabba jobban szereti a békákat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Néztétek már úgy az EPVI elejét, hogy csak a kis féregre koncentráltatok? Én már néztem úgy egyszer régen. Nagyon jó kis figura. Imádom, hogy mindenen röhög. Nekem is megfordult a fejemben, hogy Jabba egyik végtagja. illetve azt is hittem rá, hogy kaja. Mert mindig akörül a zöld edény körül van amiből Jabba eszik. Mondhatok egy morbid dolgot?Én régebben azthittem hogy a táncosnő leesése után Jabba azt a nőt kajálja...Mert leesik, és utána zabál valamit... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 12, 2005 Author Share Posted September 12, 2005 Tisztán látni, hogy a békát kajálja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 23, 2005 Author Share Posted November 23, 2005 A békáról jut eszembe. Vajon mi lehet a menüje ennek a szerencsétlen vihogó kis gnómnak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Szerintem az, ami Jabba szájából kiesik (A múltkor jöttem rá, hogy a telefonomba gyárilag elhelyezett röhögés ettőla kis dögtől van. Sokáig ismerős volt, aztán megszólalt a Jedi visszatér nézése közben nemsokkal Buja Féreg rötyögése után ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 23, 2005 Author Share Posted November 23, 2005 Van buja féreg csengő hang? Nekem is kell olyan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Van ám, marha jó amikor a buszon, vagy óra közben vihog fel a kis féreg 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 23, 2005 Author Share Posted November 23, 2005 Ez nagy poén lehet. Sokra vitte a kis férge. A többiek is röhögnek amikor meghallják? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 A buszon sok elfolytott mosoly fogad, de az iskolában, az unalmas progmódszertan óra közepén garantált a húszperces röhögés 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Én is szeretem bujaférget! Említetted, Ody a békát, amelyet eszi. Jó kis párhuzam az EpI-gyel, ahol meg Jabba lök le egy békát a podversenyen. Lehet, hogy Jabba most is ezzel szórakozott, csak most nem esett túl nagyot a breki, mert a "trón" nem magadosik túlzottan a föld fölé Donát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Bujaféreg, valódi nevén Salacious Crumbról eddig úgy tudtuk, meghalt, mikor Luke Skywalker és bandája megölte a nagyméltóságú Jabbát, és felrobbantották a bárkát, melyen a méltán híres Crumb is tartózkodott. Azonban új bizonyítékok láttak napvilágot: Bujaféreg e képen még üzlettársával és legjobb barátjával Jabbával, a hutt-tal látható, a csinos táncos, Oola társaságában. Még egyikük sem sejti, mi vár rájuk: Bujaféreg legjobb barátja halála után eltűnt rajongói elől. Egy ideig úgy hírlett, ő is életét vesztette. Nemrégiben kiderült, voltaképpen ő rendezte így, mert nem akart a nyílvánosság elé lépni, mivel a tragédia mélyen megviselte: Egy hozzá közelálló megerősítette, hogy Bujaféreg hónapokig nem mozdult ki otthonából, alig evett, szinte nem is ivott. Mély depresszióba esett, hangulatváltozásai környezetére is kihatottak: Később bánatát az italba folytotta, és többszőr látták illuminált állapotban az utcán kéregetni: Végül régi ismerőse, Max Rebo segítette ki lelkének romjai alól. Énekesként alkalmazta bandájában. Bujaféreg a képe tanulsága szerint rendkívül élvezi új elhivatottságát: A felfedező és a felfedezett: Első albuma, a Hahahahahaaaaaa hamarosan a boltokban! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 Ez nagyon jó Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 Aúúúú Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts