Jump to content

Salacious Crumb (Bujaféreg)

Recommended Posts

movie_bg.jpg

Micsoda pofa. :) Néztétek már úgy az EPVI elejét, hogy csak a kis féregre koncentráltatok? Ha nem, érdemes kipróbálni. Hatalmas figura a kis kowak. :P Az is kitűnik, hogy miennyire jó kedélyű fickó, ugyanis sokat nevet. :o Elég jól látható a jelleme, holott csak mellékszereplő. Mi a véleményetek róla? Esetleg tudtok valamit a háttértörténetéről? Egyáltalán miért van Jabba mellett? Befogták? :o

Én imádom a kis vigyorit. Legalább annyit tud rötyögni, mint Palpatine :)

Annyit tudok róla, hogy mikor Jabba először találkozott vele, a kis makármi éppen kaját lopott tőle. Jabba erre megpróbálta megenni, de lenyűgözte a kis vakarcs bohóckodása, így lett belőle a palota udvari bolondja.

Közben most olvasom, hogy Bújaféreg eredetileg csak egy sima háttérszereplő lett volna, akit egyszer se mutat totálban a kamera. Ám Tim Rose a báb "mozgatója", annyit bohockodott vele a stábnak és oly nagy sikerrel, hogy úgy döntöttek, hogy érdemes lesz egy kicsit jobban előtérbe helyezni :lol:

Néztétek már úgy az EPVI elejét, hogy csak a kis féregre koncentráltatok?

Én már néztem úgy egyszer régen. Nagyon jó kis figura. Imádom, hogy mindenen röhög. Nekem is megfordult a fejemben, hogy Jabba egyik végtagja. illetve azt is hittem rá, hogy kaja. Mert mindig akörül a zöld edény körül van amiből Jabba eszik.

Néztétek már úgy az EPVI elejét, hogy csak a kis féregre koncentráltatok?

Én már néztem úgy egyszer régen. Nagyon jó kis figura. Imádom, hogy mindenen röhög. Nekem is megfordult a fejemben, hogy Jabba egyik végtagja. illetve azt is hittem rá, hogy kaja. Mert mindig akörül a zöld edény körül van amiből Jabba eszik.

Mondhatok egy morbid dolgot?Én régebben azthittem hogy a táncosnő leesése után Jabba azt a nőt kajálja...Mert leesik, és utána zabál valamit... :D

• 2 months later...

Szerintem az, ami Jabba szájából kiesik :D

(A múltkor jöttem rá, hogy a telefonomba gyárilag elhelyezett röhögés ettőla kis dögtől van. Sokáig ismerős volt, aztán megszólalt a Jedi visszatér nézése közben nemsokkal Buja Féreg rötyögése után :D )

• 4 weeks later...

Én is szeretem bujaférget! :)

Említetted, Ody a békát, amelyet eszi. Jó kis párhuzam az EpI-gyel, ahol meg Jabba lök le egy békát a podversenyen. Lehet, hogy Jabba most is ezzel szórakozott, csak most nem esett túl nagyot a breki, mert a "trón" nem magadosik túlzottan a föld fölé :o

Donát.

• 6 months later...

Bujaféreg, valódi nevén Salacious Crumbról eddig úgy tudtuk, meghalt, mikor Luke Skywalker és bandája megölte a nagyméltóságú Jabbát, és felrobbantották a bárkát, melyen a méltán híres Crumb is tartózkodott. Azonban új bizonyítékok láttak napvilágot:

Bujaféreg e képen még üzlettársával és legjobb barátjával Jabbával, a hutt-tal látható, a csinos táncos, Oola társaságában. Még egyikük sem sejti, mi vár rájuk:

crumb-jabba-oola.jpg

Bujaféreg legjobb barátja halála után eltűnt rajongói elől. Egy ideig úgy hírlett, ő is életét vesztette. Nemrégiben kiderült, voltaképpen ő rendezte így, mert nem akart a nyílvánosság elé lépni, mivel a tragédia mélyen megviselte:

crumb4.jpg

Egy hozzá közelálló megerősítette, hogy Bujaféreg hónapokig nem mozdult ki otthonából, alig evett, szinte nem is ivott. Mély depresszióba esett, hangulatváltozásai környezetére is kihatottak:

ggs05holidaycrumb-015.jpg

Később bánatát az italba folytotta, és többszőr látták illuminált állapotban az utcán kéregetni:

crumb2.jpg

Végül régi ismerőse, Max Rebo segítette ki lelkének romjai alól. Énekesként alkalmazta bandájában. Bujaféreg a képe tanulsága szerint rendkívül élvezi új elhivatottságát:

crumb-max.jpg

A felfedező és a felfedezett:

crumb-max2.jpg

Első albuma, a Hahahahahaaaaaa hamarosan a boltokban!