Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 11. Micsoda pofa. Néztétek már úgy az EPVI elejét, hogy csak a kis féregre koncentráltatok? Ha nem, érdemes kipróbálni. Hatalmas figura a kis kowak. Az is kitűnik, hogy miennyire jó kedélyű fickó, ugyanis sokat nevet. Elég jól látható a jelleme, holott csak mellékszereplő. Mi a véleményetek róla? Esetleg tudtok valamit a háttértörténetéről? Egyáltalán miért van Jabba mellett? Befogták? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 11. Énis imádom a kicsit Régebben(kb 10 éve )azthittem hogy ez Jabba-ból nőtt ki De tényleg. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 11. Akkor nem vagy egyedül, ugyanis erről én is meg voltam győződve egy jó darabig (ami igy utolag azért is furcsa, mert 3PO szemkirágásánál teljesen külön van Jabbától ) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 11. Én imádom a kis vigyorit. Legalább annyit tud rötyögni, mint Palpatine Annyit tudok róla, hogy mikor Jabba először találkozott vele, a kis makármi éppen kaját lopott tőle. Jabba erre megpróbálta megenni, de lenyűgözte a kis vakarcs bohóckodása, így lett belőle a palota udvari bolondja. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 11. Jabba erre megpróbálta megenni, de lenyűgözte a kis vakarcs bohóckodása, így lett belőle a palota udvari bolondja. Megenni? Tényleg undorító egy állat ez a Jabba. Na és ő meghalt a robbanásban? Vagy talán ő is beállt Bomarrnak? Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 11. Vagy talán ő is beállt Bomarrnak? ha jól emlékszek, ja Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 11. ha jól emlékszek, ja Komoly? Nem is volt agya. Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 11. ha jól emlékszek, ja Komoly? Nem is volt agya. max. ő maradt ott is a humorgép Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 11. amúgy sokáig nagyon utáltam a kis vakarcsot, úgy idegesített a röhögése. mai napig szívesen nézem ahogy R2 sütögeti :twisted: 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 11. amúgy sokáig nagyon utáltam a kis vakarcsot, úgy idegesített a röhögése. mai napig szívesen nézem ahogy R2 sütögeti :twisted: Nem tudom mit evett C3PO-n. Talán szerette a fémet? :39: Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 11. Jaj... ez tuti, hogy ő is B'omarr lett? Ne már... Azért igazán megszabhatnának valami minimál követelményt, amivel belehet kerülni a rendbe Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 11. Közben most olvasom, hogy Bújaféreg eredetileg csak egy sima háttérszereplő lett volna, akit egyszer se mutat totálban a kamera. Ám Tim Rose a báb "mozgatója", annyit bohockodott vele a stábnak és oly nagy sikerrel, hogy úgy döntöttek, hogy érdemes lesz egy kicsit jobban előtérbe helyezni 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 11. Nekem olyan karakter mint a prequelben Jar Jar.Mókás figura. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 11. Nekem olyan karakter mint a prequelben Jar Jar.Mókás figura. Viszont ő inkább gonosz. Jar Jarral ellentétben. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Kövezzetek meg érte nyugodtan, de kifejezetten nem szeretem ezt a karaktert. Nélküle más lenne a ROTJ, de akkor sem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Nem muszáj szeretni. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Néztétek már úgy az EPVI elejét, hogy csak a kis féregre koncentráltatok? Én már néztem úgy egyszer régen. Nagyon jó kis figura. Imádom, hogy mindenen röhög. Nekem is megfordult a fejemben, hogy Jabba egyik végtagja. illetve azt is hittem rá, hogy kaja. Mert mindig akörül a zöld edény körül van amiből Jabba eszik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Nem kell félnie, hisz Jabba jobban szereti a békákat. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Néztétek már úgy az EPVI elejét, hogy csak a kis féregre koncentráltatok? Én már néztem úgy egyszer régen. Nagyon jó kis figura. Imádom, hogy mindenen röhög. Nekem is megfordult a fejemben, hogy Jabba egyik végtagja. illetve azt is hittem rá, hogy kaja. Mert mindig akörül a zöld edény körül van amiből Jabba eszik. Mondhatok egy morbid dolgot?Én régebben azthittem hogy a táncosnő leesése után Jabba azt a nőt kajálja...Mert leesik, és utána zabál valamit... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 12. Tisztán látni, hogy a békát kajálja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 23. A békáról jut eszembe. Vajon mi lehet a menüje ennek a szerencsétlen vihogó kis gnómnak? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Szerintem az, ami Jabba szájából kiesik (A múltkor jöttem rá, hogy a telefonomba gyárilag elhelyezett röhögés ettőla kis dögtől van. Sokáig ismerős volt, aztán megszólalt a Jedi visszatér nézése közben nemsokkal Buja Féreg rötyögése után ) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Van buja féreg csengő hang? Nekem is kell olyan. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Van ám, marha jó amikor a buszon, vagy óra közben vihog fel a kis féreg 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Ez nagy poén lehet. Sokra vitte a kis férge. A többiek is röhögnek amikor meghallják? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 23. Hozzászólás ideje: 2005. November 23. A buszon sok elfolytott mosoly fogad, de az iskolában, az unalmas progmódszertan óra közepén garantált a húszperces röhögés 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Hozzászólás ideje: 2005. December 17. Én is szeretem bujaférget! Említetted, Ody a békát, amelyet eszi. Jó kis párhuzam az EpI-gyel, ahol meg Jabba lök le egy békát a podversenyen. Lehet, hogy Jabba most is ezzel szórakozott, csak most nem esett túl nagyot a breki, mert a "trón" nem magadosik túlzottan a föld fölé Donát. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Hozzászólás ideje: 2006. Június 21. Bujaféreg, valódi nevén Salacious Crumbról eddig úgy tudtuk, meghalt, mikor Luke Skywalker és bandája megölte a nagyméltóságú Jabbát, és felrobbantották a bárkát, melyen a méltán híres Crumb is tartózkodott. Azonban új bizonyítékok láttak napvilágot: Bujaféreg e képen még üzlettársával és legjobb barátjával Jabbával, a hutt-tal látható, a csinos táncos, Oola társaságában. Még egyikük sem sejti, mi vár rájuk: Bujaféreg legjobb barátja halála után eltűnt rajongói elől. Egy ideig úgy hírlett, ő is életét vesztette. Nemrégiben kiderült, voltaképpen ő rendezte így, mert nem akart a nyílvánosság elé lépni, mivel a tragédia mélyen megviselte: Egy hozzá közelálló megerősítette, hogy Bujaféreg hónapokig nem mozdult ki otthonából, alig evett, szinte nem is ivott. Mély depresszióba esett, hangulatváltozásai környezetére is kihatottak: Később bánatát az italba folytotta, és többszőr látták illuminált állapotban az utcán kéregetni: Végül régi ismerőse, Max Rebo segítette ki lelkének romjai alól. Énekesként alkalmazta bandájában. Bujaféreg a képe tanulsága szerint rendkívül élvezi új elhivatottságát: A felfedező és a felfedezett: Első albuma, a Hahahahahaaaaaa hamarosan a boltokban! 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Hozzászólás ideje: 2006. Június 22. Ez nagyon jó Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.