Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Filecserélők - etikai, jogi oldal

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Az éjjelátó? Miért?

Kémkedésre alkalmas eszköz, s mint ilyet, a törvény tiltja (kivétel természetesen a hon- és rendvédelem, ők alkalmazhatják). Persze ez csak a 2. és 3. generációs kézi éjjellátókra, illetve a fegyverekre szerelhető célzást segítő elektronikus optikai szerkezetekre (pl. éjjellátó :D ) igaz, az 1. generációs kézi éjjellátók birtoklása és használata szabad. De amennyire tudom, az MW2-höz ajándékozott kütyük 1+ generációsok.

Hozzászólás ideje:
Kémkedésre alkalmas eszköz, s mint ilyet, a törvény tiltja (kivétel természetesen a hon- és rendvédelem, ők alkalmazhatják). Persze ez csak a 2. és 3. generációs kézi éjjellátókra, illetve a fegyverekre szerelhető célzást segítő elektronikus optikai szerkezetekre (pl. éjjellátó :D ) igaz, az 1. generációs kézi éjjellátók birtoklása és használata szabad. De amennyire tudom, az MW2-höz ajándékozott kütyük 1+ generációsok.

Pedig ott volt az 576-ban a polcon :P Talán még mindig ott van! :P

Hozzászólás ideje:
Kémkedésre alkalmas eszköz, s mint ilyet, a törvény tiltja (kivétel természetesen a hon- és rendvédelem, ők alkalmazhatják). Persze ez csak a 2. és 3. generációs kézi éjjellátókra, illetve a fegyverekre szerelhető célzást segítő elektronikus optikai szerkezetekre (pl. éjjellátó :lol: ) igaz, az 1. generációs kézi éjjellátók birtoklása és használata szabad. De amennyire tudom, az MW2-höz ajándékozott kütyük 1+ generációsok.

Nem semmi. Mit meg nem tud az ember?

Hozzászólás ideje:

Erről az egészről most fejembe jutott, hogy anno hirdettek még a kilencvenes évek elején egy lehallgatókészüléket, mely a suttogást felerősítette :lol: Fel is hívták rá a figyelmet, hogy közterületen tilos használni. Abban az időben elég sok ilyen kacatot árultak :D

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nem baj bithu megy. Holnap meg ncore is remélem. Az ember hazajön aztán elveszik a videótékáját. :lol:

Szerkesztve: - Ody Mandrell
sajnálom

Hozzászólás ideje:
Nem baj bithu megy. Holnap meg ncore is remélem. Az ember hazajön aztán elveszik a videótékáját. :lol:

Semmi gond. Csak elég ideges lettem emiatt.

Hozzászólás ideje:
Látom biztosak vagytok a holnapi - azaz mai - újraindulásban... hát nemtudom, úgy érzem komolyabb volt ez most annál... de ne legyen igazam.

Ez? Ez semmi sem volt a két évvel ezelőttihez képest. A bithu meg sem rezdült, a bitgate sem zárta be a kapuit (pedig ha a fűt megfújja a szél, azok már ajtót, ablakot lakatra zárnak). A Pretorians meg egyenesen free reget tart a razzia tiszteletére. És az ncore-os staff üzente meg, hogy holnap déltől már üzemelni fognak. Szóval ez semmi sem volt. Igazán még a netforgalom sem esett vissza. Két éve nagyobb bulit csaptak, de az is meddig tartott ki? A bithu bezárt pár órára, a többi egy napra. Ilyenkor legfeljebb a kisebb torrentportálok némulnak el örökre.

Hozzászólás ideje:

Meglátjuk Dzséjt! Kívánom, hogy így legyen ahogy mondod!

(Úgy tudom a 2 évvel ezelőttinél nem babrálták az nMAG áruház gépeit... itt meg úgy tűnik egyes források szerint, hogy full bezsákolták őket)

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:
(Úgy tudom a 2 évvel ezelőttinél nem babrálták az nMAG áruház gépeit... itt meg úgy tűnik egyes források szerint, hogy full bezsákolták őket)

De, akkor is babrálták, de csak egy szervert vittek el. A full bezsákolást én is most olvastam. Akkor lehet, hogy az ncore-nak végleg harangoztak... :lol:

Hozzászólás ideje:

Remélem a rendőrök hamarosan ugyanilyen elánnal esnek neki Ózd, Olaszliszka, Felsőzsolca stb "szerverközpontjainak" is.

Amúgy itt beköpésről beszélnek, állítólag pár fizetős ftp-s torrentező megorrolt ezekre az ingyen oldalakra. Mondjuk én továbbra is azt mondom, hogy egy-két nap és minden folyik ugyanúgy tovább ahogy eddig is.

Hozzászólás ideje:
A full bezsákolást én is most olvastam. Akkor lehet, hogy az ncore-nak végleg harangoztak... :lol:

Rettentően sajnálnám, ha ez így volna :o

Hozzászólás ideje:

Nem tudom biztosan, de szerintem elég nehéz lenne lenyomozni a felhasználókat. Százezernél több felhasználóról van szó egyébként.

Hozzászólás ideje:

Nem és igen. Elég megtudni az IP címet és máris tudják, hol vagy, ki vagy. Az IP-t meg tárolják a trackerek. DE! Nem terjed ki a felhasználókra, maximum ha több száz terrabájtot töltöttél fel. Csődbe is mennének a bíróságok, ha 200 000 emberhez vonulnának ki (ennyire becsülik a hazai torrentezők számát, bár szerintem ez elég csekélyke, még a portálok közti átfedésekkel együtt is). Szóval ne aggódj Phobos, eddig sem törődtek a kisemberekkel, ezután sem fognak. A nagyokra utaznak. Félnivalója az ncore és társai üzemeltetőinek van.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.