MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Néha én is felnézek a blogra, oda beírják a valós híreket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. (szerkesztve) KATT ----------- (Számomra) új hír: Katt! Szerkesztve: 2010. Június 23. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Jó ez a zenei cikk, van abban valami, amit a fickó megállapított. Az alsó cikk meg nem kicsit fura. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Riddick ezt a listát én is láttam tegnap ezért tettem ki a hasznos linkek topicba a sorozatletöltős oldalt. Ezért nincs fent szinte semmi új torrent bh-n Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Jó az a link, amit megadtál a másik topikban, szerintem fel fogok rá nézni időnként. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. jól van akkor nem csak nekem volt új Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. BME felmérés a letöltések gazdaságra gyakorolt hatásáról! Válaszútra terel a ProArt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 23. jól van akkor nem csak nekem volt új Nekem nem is rémlik, hogy lett volna már korábban Lehet, hogy volt, de akkor átsiklottam felette, mindenesetre most jól jön Jó ez a Proartos cikk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Na, internet meg tv ide vagy oda, én mostanáig rendesen lemaradtam a hírekről. Mondjuk nem volt nehéz, hisz egyik oldalon sem voltam fent, így első kézből azért nem értesültem a dologról. Viszont, mondja már meg valaki, hogy hova lehet most a történtek miatt esetleg regisztrálni. Pár dolog miatt kéne egy magyar oldal, mert egyébként vidáman elvagyok a külföldi nyílt trackerekkel. Azokkal meg aztán nyugodtan levelezhet a ProArt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Ha kicsit visszaolvasol több ajánlott oldalt is találsz Nálam a carpathians és a pretorians lett a kedvenc. Lehet regelni még és ide kezdenek visszatérni a feltöltők. Azért még kell pár nap, mire visszaáll a "rend". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Pár dolog miatt kéne egy magyar oldal, mert egyébként vidáman elvagyok a külföldi nyílt trackerekkel. Azokkal meg aztán nyugodtan levelezhet a ProArt. Én is visszaszokom ezekre, régebben sokkal többet használtam őket. Főleg sorozatokra, melyekhez hamar megvolt a felirat is. Most is külföldiről kaptam le a legújabb Tudors-részt. Magyar cuccokhoz hasonlóan kéne egy magyar oldal (leginkább könyvek, meg dvd-k, régebbi filmek, melyekhez nem igazán van felirat), de annyira már nem is fontos, mint régebben volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Ha kicsit visszaolvasol több ajánlott oldalt is találsz Nálam a carpathians és a pretorians lett a kedvenc. Lehet regelni még és ide kezdenek visszatérni a feltöltők. Azért még kell pár nap, mire visszaáll a "rend". Kicsit visszaolvastam, de mikor a pretorianst néztem, akkor nekem azt írta ki, hogy nem lehet regisztrálni. Vagy elnéztem valamit. Kösz, megnézem őket. Én is visszaszokom ezekre, régebben sokkal többet használtam őket. Főleg sorozatokra, melyekhez hamar megvolt a felirat is. Most is külföldiről kaptam le a legújabb Tudors-részt. Magyar cuccokhoz hasonlóan kéne egy magyar oldal (leginkább könyvek, meg dvd-k, régebbi filmek, melyekhez nem igazán van felirat), de annyira már nem is fontos, mint régebben volt. Nagyjából nekem is ezekre kéne. Sosem voltam nagy letöltő, ezért nem is törtem magam a magyar oldalakra való bejutással. Igazán rosszul az érintett, mikor a mininovát lelőtték, de átszoktam a piratebayre, sorozatra meg ott az eztv, mert főleg azt keresek. Ezektől hamarabb nem nagyon kerülhet fel itthon sem sehova. Plusz nem tudom a magyaroknál működik-e, de mostanában nagyon rászoktam a kényelmes RSS-es letöltésbe. Egyszer beállítod aztán egész évadban jön az aktuális rész, csak nézni kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Ennek az RSS letöltésnek majd utána járok, semmit sem tudok róla. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Ennek az RSS letöltésnek majd utána járok, semmit sem tudok róla. Én se, nekem is lassan utána kéne néznem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Ennek az RSS letöltésnek majd utána járok, semmit sem tudok róla. Én se, nekem is lassan utána kéne néznem.Lustáknak van kitalálva. Mondjuk sorozatok letöltése mellett hirtelen nem tudom mire lehet jó. Fogtok egy vagy több tracker oldalt forrásnak (persze csak ha van RSS-e), beállítjátok a letöltendő cucc mentési helyét, megcsináljátok a kívánt szűrő beállításokat és mikor az oldalra felteszik a friss epizód torrentjét, akkor a kliens nálatok máris kezdi tölteni, vagy mikor elindítjátok, ha nem fut állandóan. Vagyis még annyit sem kell tenni, hogy a megszokott oldalról leszeditek a torrentet és betöltitek, csak várni, hogy jelezze kész a letöltés és nézni. Egyre több program tudja már, a ľTorrent biztosan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Köszi szépen a leírást Láttam a programban, hogy van erre lehetőség, de legalább most már nagyjából tudom, hogyan működik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Valaki tudja mi van a bithu-val? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Nem többet, mint ami ki van írva az oldalra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Nem többet, mint ami ki van írva az oldalra. Az édeskevés, már két napja ki van írva. Szerintem bukott az is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Akkor nem ez lenne kiírva, és nincs minden nap razzia. Nem ez az első eset, hogy egy napig áll (még nincs két napja, tegnap délután állt le). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Akkor nem ez lenne kiírva, és nincs minden nap razzia. Nem ez az első eset, hogy egy napig áll (még nincs két napja, tegnap délután állt le). Remélem igazad van. Ha a bithu is megszünik vége a világnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. MÜKÖDIK a majomparádé. YESSSSSSSSSSSSSSSSSS. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. (szerkesztve) No comment! Amúgy már nagyon vártam erre .... Éljenek a jogvédők! Az egyik hozzászóló linkelt egy f*sza videót... illik megnézni Szerkesztve: 2010. Június 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Kezd a dolognak kicsit boszorkányüldözés szaga lenni. Lassan közellenséget csinálnak abból, aki letölt, de fel nem tűnne nekik, honnan, miből is ered a warez. A videó nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. A következő amerikai katonai beavatkozás során nem tömegpusztító fegyvereket fognak keresni, hanem illegális szoftvereket. Ne mondjátok, hogy nem szóltam. (Tisztelt CIA! Remélem jegyzik, - mert, hogy olvassák az biztos , - hogy én figyelmeztettem őket). A video meg tényleg jó, de a sorozat meg főleg, amiből a részlet van. Tessék megnézni, - csak jogtiszta forrásból - de csak pihenten, mert nagyon fárasztó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 28. A video meg tényleg jó, de a sorozat meg főleg, amiből a részlet van. Tessék megnézni, - csak jogtiszta forrásból - de csak pihenten, mert nagyon fárasztó. Mi a címe? És jogtisztán melyik "TV csatornán" lehet "megnézni", vagy melyik "boltban" lehet "megvásárolni", esetleg "kikölcsönözni"? (Ez fejtsétek meg sziások... muhahahahahaaaaa. ) Na, most kekeckedünk, holnap meg kopog az ajtónkon a CIA, az FBI, a CSI, a CBI, a TNT, a KGB, a BBC, a CBS, meg az összes többi hárombetűs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Llew Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Mi a címe?És jogtisztán melyik "TV csatornán" lehet "megnézni", vagy melyik "boltban" lehet "megvásárolni", esetleg "kikölcsönözni"? (Ez fejtsétek meg sziások... muhahahahahaaaaa. ) Na, most kekeckedünk, holnap meg kopog az ajtónkon a CIA, az FBI, a CSI, a CBI, a TNT, a KGB, a BBC, a CBS, meg az összes többi hárombetűs. The IT Crowd, itthon Kockafejek címen ment talán az HBO Comedyn. Egy év szünet után a napokban indult a 4. évad (angol, szóval 6 rész/évad): http://www.sorozatjunkie.hu/2010/06/28/it-...-negyedik-evad/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Kösz, megsasolom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. No comment! Amúgy már nagyon vártam erre .... Éljenek a jogvédők! Az egyik hozzászóló linkelt egy f*sza videót... illik megnézni "Halálsoron":-Hát téged miért ítéltek el? -Speed birtoklás. 1500 gramm. Téged? -Seed használat. 25 Mbyte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Ez ütött Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.