kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 29. Ncore A sok írástudatlan a távollétemben dolgozott ugyan a háttérben az oldalon, azonban a blogra nem került ki semmi az elmúlt pár napban... Itt az ideje ezt bepótolni. Sajnos elég nagy csapást mértek ránk, továbbra is értetlenül állunk a dolgok előtt, nem értjük a "razzia" célját. Megbénítani a "magyar warezt"? Ha levágjuk a sárkány fejét, a helyére mindig kettő új nő. Bővebb elemzésbe nem szeretnénk belekezdeni, megtették azt már helyettünk sokan mások. Egyszer, (ha eljön az ideje) részletesen elmeséljük a dolgokat, a mi szemszögünkből. Olvasva a hozzászólásokat úgy tűnik, hogy sokan már úgy gondolják, hogy nincs remény. Ez azonban nem igaz, a fiúk a bányában dolgoznak... és már látjuk is a fényt az alagút végén, az azonban még nem derült ki, hogy a vonat jön-e... Örülünk azonban annak, hogy a nagyobb többség továbbra is biztat bennünket, nekik üzenjük: ?Vagy találunk ott utat, vagy építünk egyet.? A végére a szokásos dolgok: - Ne küldjetek senkinek pénzt, nem gyűjtünk semmire. - Ne adjátok meg senkinek a jelszavatokat, jó lehet az még később valamire... - Ne szervezkedjetek, nem kell semmiféle tüntetés, megmozdulás, temetés... még élünk. - Ne személyeskedjetek... felesleges egyes embereket kiemelni a razziával kapcsolatban, gyűlöletkampányt indítani ellenük, semmi haszna a dolognak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Köszi a hírt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Június 30. Köszi a hírt! Nincs mit a JÓ hírt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Az ncore blogon visszaszámlálás megy 3ról. Remélem azt jelenti amire gondolok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Én is Egyébiránt a torrentjeim többségét töröltem, amúgy sem mentek már, pár még fent van a gépen, a lényegesebbek. Nem tudom, hogy egyáltalán mire megyek majd velük, ha menni fog az oldal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Az ncore blogon visszaszámlálás megy 3ról. Remélem azt jelenti amire gondolok!Még 3 év? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Én is Egyébiránt a torrentjeim többségét töröltem, amúgy sem mentek már, pár még fent van a gépen, a lényegesebbek. Nem tudom, hogy egyáltalán mire megyek majd velük, ha menni fog az oldal. Én még "seedelek" a Lost 1-5ig pakkot. Oldie, hát ha ez igaz, akkor már csak 2!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Repül az idő, én mondom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Ha valaki meglátja, hogy az ncore újraindult az jelen szíves jelezzen. Köszönöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Én még "seedelek" a Lost 1-5ig pakkot. Pont ez az amit én is megtartottam még, amint indul az oldal, akkor megy vissza a progiba Csak nem az angol verzió? Szerintem akkor ugyanarról a csomagról beszélünk Ha valaki meglátja, hogy az ncore újraindult az jelen szíves jelezzen. Köszönöm. Persze, mindenképpen beírjuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. az ncore blogra kitettek egy ncore phoenix képet és már 1nél jár a visszaszámláló szóval újjakat keresztbe! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Látom én is, szóval ujjak keresztben itt is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Reggelre gondolom beindulnak. 1st is jelezte, hogy ezekben a napokban fejlemény várható náluk is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. A próféta szóljon belőled. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. De jó lenne. Jogvédők meg ezert afrikaiét kapják be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Remélem kiköltöztek végre külföldre, mert nem akarok több ilyen leállást. Amúgy este még írták, hogy este már nem lesz, le lehet feküdni, de remélhetőleg délben már lesznek!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Azt, hogy délben már lesznek miből gondolod? (Am... legyen igazad!) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Remélhetőleg lesznek Mindenesetre néha rápillantok majd a blogra, hátha Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Szerintem délben még nem lesznek.... sőt lehet még ma sem. Nem tudom... nem akarom senki kedvét elrontani, de én nem érzem úgy, hogy ma már beindulnának... legalábbis valami nagyon ezt súgja nekem... de kívánom, hogy ne így legyen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. (szerkesztve) MEGY AZ nCore!!!!!!! (és még nincs dél Riddick ) Szerkesztve: 2010. Július 4. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. JIPIKAJEJOOOO!!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Ez mekkora szöveg! "eltűntek a szervereink, a becsületes megtaláló jutalom ellenében jelentkezhet... " Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Kemény! Megpróbálom visszatölteni a torrent fájljaimat, eddig 40-ből 4-et nem töltött még vissza senki... Hány perce is él az oldal??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. kudar koma... örülök, hogy tévedtem!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. (szerkesztve) Kezdetnek mindjárt kérnem kellett jelszó emlékeztetőt, mert nem tudom, mivel léptem be Tisztára gáz. Viszont isteni, hogy megy az oldal Szerkesztve: 2010. Július 4. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Ezért holt felesleges a jogvédelem. Minden megy tovább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Milyen szuper lehet az asvánál dolgozni, mikor tudod hogy százezrek útálnak, és semmi értelme annak amit csinálsz mert ezt már nem lehet megállítani. Most az ncore több biztonsági dolgot vezet be de nagyobb lesz mint előtte volt és remélhetőleg már külföldön vannak a szerverek jó messze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Azért az mekkora blama lenne má' ha kiderülne, hogy a ORFK vette volna át az üzemeltetést a szerzett szerverekkel és most gyűjtik be a potenciális feltöltőket Tudom, paranoia. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Csodás lenne ha magyarország több mint 1%át lecsuknák csak ezmiatt az egy oldal miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Csodás lenne ha magyarország több mint 1%át lecsuknák csak ezmiatt az egy oldal miatt. Án nem is értem, hogy a 1st miért csinált facebookos oldalt. No meg azt se, hogy emberek miért irkálnak oda a rendes neveikkel. Bár nem mintha az iwiwről ne ismernének mindenkit a ORFKsok. Jó kis nyilvántartást terveltek ki ezzel a közösségi siteal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.