Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 23. megnézném, mennyi plusz kiadásotok származna az oldal nélkül. Nem lenne kész picsa meleg málé. Egyébként meg full illegális az egész. Akkor miről is beszélünk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 23. Arról, hogy pozitív externália, neked, nekem és másnak is. Fizetsz érte? Nem. Anyagiakban mérhető hasznod származik belőle? Igen. Akkor a minimum, hogy egy köszönetet elrebegsz az üzemeltetők felé, és nem fokhegyről beszélsz róluk. Ja, és ha úgy tartja kedved, pénzzel is támogathatod őket, nem olyan ördögtől való dolog ez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 23. Persze ez így van, de azért nyilván amit mi csinálunk az oldal tagjaiként az törvényileg büntetendő. Illegális. Lehet ezt ragozni meg kényelmessé tenni, de a lényeg nem változik. Aki meg azt hiszi, hogy az ncore tulajai csupán szívjóságból ilyen kedvesek az csak önmagát csapja be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 23. Persze ez így van, de azért nyilván amit mi csinálunk az oldal tagjaiként az törvényileg büntetendő. Illegális. Lehet ezt ragozni meg kényelmessé tenni, de a lényeg nem változik. Aki meg azt hiszi, hogy az ncore tulajai csupán szívjóságból ilyen kedvesek az csak önmagát csapja be. Nem látom, hol írtam olyat, ami ezeknek bárhol is ellentmondana. Én csak azt mondom, hogyha valaki használja, akkor legalább annyi tisztesség legyen már az illetőben, hogy nem ócsárolja azokat, akik lehetővé teszik neki a fájlok elérhetőségét... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 23. Nem látom, hol írtam olyat, ami ezeknek bárhol is ellentmondana. Én csak azt mondom, hogyha valaki használja, akkor legalább annyi tisztesség legyen már az illetőben, hogy nem ócsárolja azokat, akik lehetővé teszik neki a fájlok elérhetőségét... Nincsenek ócsárolva. De nem is foglalkozom velük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 23. Nem látom, hol írtam olyat, ami ezeknek bárhol is ellentmondana. Én csak azt mondom, hogyha valaki használja, akkor legalább annyi tisztesség legyen már az illetőben, hogy nem ócsárolja azokat, akik lehetővé teszik neki a fájlok elérhetőségét... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 23. Igazából ők egy hidat biztosítanak, egy gyűjtő helyet. A file-ok elérhetőségét TE biztosítod, mikor létrehozol egy torrentet. Aztán a TE gépedről tölti le a másik. Az, hogy a Trackert és a infót a tartalomról ők tárolják, az más tészta. De ez nem is illegális... Amit TE csinálsz, az is csak részben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 23. ] Látom nagy divat lett ezt a képet berakosgatnod, pedig nem írtam hülyeséget. Használod az oldalt? Igen. Hasznos számodra? Igen. Fizetsz érte? Nem. Valakinek melója van benne? Igen. Akkor minimum, hogy hálás vagy érte nem? Én is hálás vagyok neked, amiért üzemelted ezt a fórumot, mert díjmentesen jutok értékes tartalomhoz. A mag dettó ugyanez a kategória. Az meg, hogy miért üzemeltetik (profitért, vagy jótékony szamaritánius szempontokból) nekem tök mindegy. Ettől még hálás vagyok, hogy munkát tesznek a dologba, mert a haszonélvezője vagyok. Még akkor is, ha a dolog illegális, és ez nyilván az én saram is, hogy a "könnyebb utat" választom. Nem képeket kéne beszúrogatni, hanem normálisan megvitatni a kérdést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 24. Én is hálás vagyok, persze. De itt nem erről van szó! Nem kell őket feltüntetni irgalmas szamaritánusokként mert biztos, hogy nem azok. Ennyi és nem több. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 13. Ma éjfélig még lehet akciósan meghívókat igényelni ncore-on. Akinek kell meghívó jelentkezzen nálam priviben egy érvényes e-mail címmel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2012. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. December 13. csak hogy tisztan lasson mindenki nemetorszagban itt ahol elek tortent meg hogy egy alkalmazottam torentezett es letoltott sokmindent mint kiderult mikor a gepet en vittem be az illetekesekhez bizonyitvan hogy nem en toltok le ugyanis a net a nevemen volt a lenyeg hogy valami szaros uj mehjelent zenen bukott le s megbuntettek 5001 eurora kikellet konyorognom hogy mersekeljek a buntetest mert a srac nem tudott rolla hogy ez illegalis a lenyeg hogy vegul 1260 eurot fizetunk be a csavo azonnal haza is koltozott visza magyarorszagra tudok olyat is aki a 90 evek vege fele kereskedett ezzekkel a filmekkel es 5 ev bortont kapot ebol 3 ult le es 8000 markat kellet befizetnie es elkoboztak a szamitogepet meg stb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Január 5. Na ne már.. Durva, hogy csak így kiszivárog az összes... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 6. Fejembe vettem hogy torrentet akarok feltölteni a Microbitre de zsákutcába jutottam. Utánanéztem a Gugliban de nem igazán bírok elmenni a leírásokon. Ha valaki ért hozzá akkor azt az illetőt kérem hogy privátban keressen fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 6. Már tárgytalan. Dzséjt felajánlotta hogy kisegít. Már el is kezdte. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2013. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 23. Hoppá! Most látom hogy bezárt az Isohunt! Nembaj, a lényeg hogy nCore legyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 23. Nagyon sajnálom, hogy megszűnt az az oldal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 23. Simán elképzelhetőnek tartom, hogy újraindul. Addig is ott a Piratebay. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 23. Hoppá! Most látom hogy bezárt az Isohunt! Jaj! Én csak azt használtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 23. Ugyanaz a a Piratebay, vagy még jobb is. Nem kell aggódni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2013. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Október 23. Én is eléggé sajnálom, amíg nem volt ncore-om mindent innen szedtem le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 5. (szerkesztve) Ja mégse, kiderült fizetős.. Szerkesztve: 2013. November 5. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. November 15. (szerkesztve) - Szerkesztve: 2016. Augusztus 20. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. Másnak működik az enmag? Tegnap még ment, ma meg nem seedel és azt írja, hogy "finding peers". (Az oldal működik). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. Tracker gondjaik vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. Ez mit jelent? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Valami gondjuk lehetett a szerverrel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 13. Értem, köszönöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. Basszus, hogy fogok így torrentezni, vagy youtube-n akár nyugodtan HD videókat nézni otthon jövőre? http://444.hu/2014/10/21/gigankent-150-forint-lesz-az-internetado/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. Az online játékról ne is beszéljünk... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. December 25. Kell valakinek ncore meghívó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.