tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. December 9. Hozzászólás ideje: 2015. December 9. (szerkesztve) 150-170 millió nyitánnyal számolnak a disney-nél. http://index.hu/kultur/cinematrix/2015/12/09/az_univerzum_legtobb_penzt_termelo_filmje_lehet_a_star_wars_vii/ Szerkesztve: 2015. December 9. - tomcsi80 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Hozzászólás ideje: 2015. December 10. A JW-t biztos lenyomja. De lehet, hogy sokminden mást is! Én drukkolok neki! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Egy optimista becslés Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 15. Hozzászólás ideje: 2015. December 15. (szerkesztve) Egyébként most ugyanaz van mint az EPI idején. Anno mindenki azt várta, hogy lenyomja a Titanic -ot. Nem úgy lett. Szerintem a TFA se fogja legyűrni az Avatart. Szerkesztve: 2015. December 15. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Eddig több imnt 100 millcsi dollcsi folyt be. Szépen termel a film. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Eddig több imnt 100 millcsi dollcsi folyt be. Szépen termel a film. Premier előtt..Nem semmi. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Kíváncsi leszek a hétvégi magyar nézettségre. Ahogy látom, eléggé tömve vannak az előadások, IMAX-ra nem is lehet egy darabig majd jegyet kapni, ahogy látom... Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Én bizton számítopk magyar rekordok dőlésére is! Hajrá! Rajtam nem műlik: 2x is megnézem hétvégén. És még egyszer 2D-ben, de az már hétfő.. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Első hétvégére kb 220 millió dollárt jósolok az USA-ban. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Én 185 millió dollárt tippelek az amerikai Box Office első hétvégéjére. Ha nem lesz igazam és többet hoz annak csak örülni fogok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Nekem lövésem sincs. Ahhoz tudnom kellene a mostani trendeket. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Nehéz a korábbi esetek alapján tippelni, mert kevés ekkora kaliberű mozit mutatnak be decemberben. Az utolsó ilyen a Hobbit első része volt. Ott a Gyűrűk Ura fanok nagyon kivoltak éhezve és sikerült összehozni egy 85 milliós összeget ami máig rekordnak számit. A karácsonyi bevásárlások miatt ennél többet eddig senki nem tudott összehozni. Most a hype egyértelműen sokkalta nagyobb mint az első Hobbit filmnél volt. De vajon mennyivel és ez mire elég? Nem véletlen hogy még a Disney is bizonytalan. Mondjuk az ő 150-170 milliós tippjük szerintem csak csititani akarja az elvárásokat. Valszeg valamivel afelett lesz. Azért mondanak 150-et mert akkor 180-nál is eltudják mondani, hogy várakozások felett teljesitett. És öszintén szólva 150 is ütős lenne. Úgyis a kifutáson múlik majd minden. Ha jó lesz a szájhagyománya akkor az első hétvége nem is lesz olyan fontos. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. A Titanic és az Avatar is konstansan tudott hozni egy szintet elég sokáig. Ez lesz a kulcs. Bár ha mindenhol az lesz mint pl. amit kolmilan írt a franciákról, hogy vastaps volt akkor ki tudja hol lesz a vége? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Az első vetitések csalókák mert azokon főleg fanok vannak. Természetesen jó jel, de az Avatar döntéshez sok minden kéne még. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Szerintem meglesz a 200. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Nagyon erős nyitány várható! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. A csütörtöki amcsi box office rekordot máris megdöntötte a film, 57 millió dollárral. Ezt eddig a HP utolsó része tartotta 43 millával. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Bravó! Nem tudom, hogy amcsiban milyen a film fogadtatása. A hosszútávú rekordok eléréséhez/megdöntéséhez mindenképpen szükség lenne a jó szájról-szájra kampánynak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Állítólag jó a szájhagyomány. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. A csütörtöki amcsi box office rekordot máris megdöntötte a film, 57 millió dollárral. Ezt eddig a HP utolsó része tartotta 43 millával. Ez az összeg gyakorlatilag az éjféli vetitéseket jelenti. A pénteki eredmény elvileg úgy fog kijönni, hogy ezt az 57 milliót hozzáteszik ahhoz az összeghez ami péntek napközben jön össze. Az éjfélin túl már csak 151 millió kell az új all-time első hétvégi rekordhoz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Talán összejön de még mindig nem hiszek benne. Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. 3 neztem meg tomve volt a mozi szerintem mindenidok legjobb filmje es hogy sokan megnezik megegyszer az tuti ,en most akarok venni egy jegyet es nincs elado gyerekek jovo het csutortokig nincs ures hely halo Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Az igen! Hol nézed Hunner? München? Mert az azért ütne, ha ott nincs jegy. Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. December 18. Hozzászólás ideje: 2015. December 18. (szerkesztve) Az igen! Hol nézed Hunner? München? Mert az azért ütne, ha ott nincs jegy. Igen munchen,es igaz csak a kedvenc mozim de anyam mondja hogy a meloban egy masik munkatarsa sem kap jovohetre jegyet,Linzben sincs csak kedden Szerkesztve: 2015. December 18. - Hunner Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Nagyon durva adatok futnak be. A Disney nyilatkozata szerint a pénteki összbevétel 120 millió felett lesz! Az eddigi all-time rekord péntekre 91 millió volt (a Harry Potter utolsó része hozott ennyit). Ha ez igy lesz akkor egyetlen napi bevételével az ep.7 már az év 23-dik legsikeresebb filmje lesz Közben nemzetközi szinten is dőlnek a rekordok. A legjobb nyitónap rekordja megdőlt Németországban (7,1 milliót hozott az SW), az Egyesült Királyságban (14,4 millió), Norvégiában (1,1 millió) és Svédországban (1,7 millió) is. Hogy most már tuti biztos-e a nyitóhétvégi rekord? Nem, még mindig megeshet hogy csak a rajongók iramodtak a mozikba az első nap és az átlag mozizó nem durran rá ennyire a témára, ami komoly esést produkálhat a későbbi napokra. De most már ez a valószinütlenebb forgatókönyv. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Az IMDb-s 8,9-et és a Rotten Tomatoes-os 95%-ot figyelembe véve nem hiszem, hogy az emberek elrettennének a filmtől. Lesz itt még rekord tiprás bőven Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Kíváncsi leszek nálunk mennyit hoz majd, lesz-e rekord. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Az Origo szerint az éjféli vetítéseken országszerte 27 ezren voltak Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Hozzászólás ideje: 2015. December 19. (szerkesztve) Jól indul akkor nálunk is! Kell a BD kiadás. Közben külföldön: "Distribution executives are in complete awe and just can’t believe what they’re witnessing hour by hour." Szerkesztve: 2015. December 19. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. December 19. Hozzászólás ideje: 2015. December 19. (szerkesztve) Kijött a pénteki becslés a Boxofficemojo -ra. 120.5 millió dollár. Természetesen ezzel egy rakat rekordot megdöntött. Szinte biztosnak tűnik, hogy a Jurrasicc World hétvégi rekordját is túlszárnyalja, decemberben! Szerkesztve: 2015. December 19. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.