Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. Köszi a linket oldie! Azt kell mondjam a szokásos műsorra készülhetünk, ámbár engem annyira nem villanyoz fel. Ellenben a tagtársakkal találkozni kell most már. Nem is beszélve a rendre elmaradt közös sörözésekről Most melyik talponállót hagyjuk ki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. Valamelyikbe majd bekúszunk. Ellenben Te nem is ihatsz sört, akkor miért reklamálod ennyire? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. Rog, lelkesen várom a filmecskét! Csak amiatt szeretnél találkozni velem? Amúgy szerintem két filmecskét vársz egy helyett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. hiányzik az egész londoni csapat, plusz néhány fő.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. Nekem is. Az előbbi amúgy csak vicc volt. Tudom hogy nemcsak a filmek miatt vársz oda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 18. Sejtettem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 19. hiányzik az egész londoni csapat, plusz néhány fő.... Én is hiányzom? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 19. Valamelyikbe majd bekúszunk. Ellenben Te nem is ihatsz sört, akkor miért reklamálod ennyire? No no. Nem arról van szó, hogy nem ihatok! Legfeljebb majd elszürcsölök valami szívószálas ízét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Ha egy jegy lesz a 2-re, szállással, akkor én nagyon Azért én is indulnék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Nem is beszélve a rendre elmaradt közös sörözésekről Most melyik talponállót hagyjuk ki? Szokásosan mindet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Valamelyikbe majd bekúszunk. Ellenben Te nem is ihatsz sört, akkor miért reklamálod ennyire? Talán az "oldalbordája" miatt Egyébként meg csak nem szokott, de ihatna, ha akar Majd én helyettesítem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. hiányzik az egész londoni csapat, plusz néhány fő.... Bizony Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Talán az "oldalbordája" miatt Egyébként meg csak nem szokott, de ihatna, ha akar Majd én helyettesítem Nocsak! ennyire belehúztál? És engem ki visz majd haza? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Nem húztam bele, csak alkalomszerűen, mint eddig Hát nem én, az tuti, mert én megyek kisszivemhez utána Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Talán az "oldalbordája" miatt Egyébként meg csak nem szokott, de ihatna, ha akar Majd én helyettesítem Azért nem köll ám rám fogni teljesen ezt az egészet Nem hinném ugyanis, hogy én szoktam volna náthára pl bort nyakalni. Szóval írd azt nyugodtan, hogy te majd iszol, de ne azt, hogy helyettem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Nocsak! ennyire belehúztál? És engem ki visz majd haza? Tiszta Bikini feelinget teremtettél öregem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Az egy pohár neked nyakalás? Na jó, nem fogom rád, de olyan jól jött ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Nem húztam bele, csak alkalomszerűen, mint eddig Hát nem én, az tuti, mert én megyek kisszivemhez utána No asszem támogathatlak is majd rendesen Érdekes lesz amint az utazóközönség azt tapasztalja a vonaton, hogy egy józan fószer támasztja alá a támolygó párját Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. No azt te nem fogod megtapasztalni Ugyanis nálam egy, nyomós esetben két pohárig tart az ivás Az viszont nem állít fejre egy átlagembert De azért érdekes lenne, az tuti (meg szörnyű is tulajdonképpen) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. (szerkesztve) Tiszta Bikini feelinget teremtettél öregem Tényleg. Ma éjjel nem hat rám a józanság szava, Részegen ki visz majd haza? Szerkesztve: 2007. Október 24. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. No azt te nem fogod megtapasztalni Ugyanis nálam egy, nyomós esetben két pohárig tart az ivás Az viszont nem állít fejre egy átlagembert De azért érdekes lenne, az tuti (meg szörnyű is tulajdonképpen) Kérdés, kit nevezzünk átlagembernek. Egy átlagember ugyanis nem ül le a monitor elé, úgy, hogy a keze ügyébe ne egy billentyűzet hanem egy üveg bor legyen Node, nem baj szívem, én pirospozsgás orroddal együtt szeretlek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 24. A billentyűzet mellé egy pohár forralt bort a megfázás miatt Hogy pontosak legyünk Sebaj, én meg mindennel együtt Na de hogy on legyünk, majd meglátjuk, mi lesz a klubnapon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Közeleg a klubnap! Tudja már valaki konkrétan, hogy jön-e? Én szinte biztos, hogy ott leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Megyünk. Talán. Asszem. Esetleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Megyünk. Talán. Asszem. Esetleg. Karrde velem jön elvileg, szal' ő ott lesz. Hogy Te jössz-e azt nem tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 9. (szerkesztve) Asszem elvileg én is veletek megyek ha úgy jár a vonat ahogy az előzőnél. Ha jól tudom nem variáltak a menetrenden. Szerkesztve: 2007. November 9. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Karrde velem jön elvileg, szal' ő ott lesz. Hogy Te jössz-e azt nem tudom. Jaja, masélte, hogy egyedül nem találsz fel De most ezt ne szégyeld Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Asszem elvileg én is veletek megyek ha úgy jár a vonat ahogy az előzőnél. Ha jól tudom nem variáltak a menetrenden. Fogalmam sincs milyen volt fél éve a menetrend. azóta elvileg új van, bár ez nem igazán érdekes, mert ott az Elvira. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 9. A menetrend a Bp-Szolnok vonalon kb. 3-4 hetente változik Na majd megdumáljuk, milyen vonat lesz jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 9. Én is megyek, ha nem jön közbe semmi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.