Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Jó irányba tart Deadpool. "Aki már olvasott Deadpool képregényt az bizonyára tisztában van vele, hogy a figura nem csak halálos, de rettentően vicces és be nem áll a szája. Elvileg a Pókember is folyamatosan dumál a verekedések közben, de őt a mozifilmben szépen kiherélték. A Wolverineben Deadpoolt is sikerült elcseszni, rengetegen háborodhattak fel - joggal - hogy mit is műveltek vele a film végén. Ezek után nem csoda, ha sokan már egyáltalán nem is várják a Deadpool filmet. Ráadásul sokan veszélyeztetve érezhették a produkciót, mivel a képregényhős megtestesítője, Ryan Reynolds időközben leszerződött a Zöld Lámpás főszerepére, a figura pedig egy konkurens képregénykiadóhoz tartozik. Rob Liefeld - akinek a nevéhez fűződik Deadpool megszületése - azonban megnyugtatta a rajongókat, a helyes irányba terelték a történetet és minden úgy lesz, ahogy a képregényekben látni, olvasni lehetett. Találkozott Lauren Shuler Donner producerrel még kedden, majd ezek után a következőt írta a Twitterjén: "Deadpool movie checklist- DP in costume-check! Breaking 4th wall-check! Loads of killing-double check!" Tehát végre kosztümben lesz látható a főhős. A negyedik fal pedig a következőt jelentheti: Deadpool egyike azoknak, aki tisztában van azzal, hogy kicsoda, tudja, hogy csak képregényfigura. Liefeld azt is elárulta, hogy Ryan Reynolds továbbra is a fedélzeten van. Anno még szó esett Kábelről, aki úgy néz ki a negyedik X-Men filmben lesz látható." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Nézd, ha a "nénik" adják a 90-60-90-es "ideált", akkor szerintem ezt nem is kell tovább tárgyalni Verekedni fogunk a jobb helyekért Én már a 34D 25 35-tel is beérném Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Sőt, már a Légy harmadik rebootján is "gondolkodnak". Nincs új a nap alatt. :S Ja, már errő is hallottam. Lassan már minden reboot lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Érdekesség. 1998-ban Joel Schumacher még komolyan foglalkozott egy 5. Batman film gondolatával. A címe: Batman Triumphant lett volna benne Madárijesztővel. Egy idő után Arronofsky is neve szóba került rendezőként és Ben Afflecket kezdték emlegetni Batmanként. A cím: Batman: The Dark Knight lett volna és a Man-Batet hozta volna ellenségként. 2001 után a Batman of the Future adaptálásáról lehetett hallani. Paul Newman lett volna Bruce és Keano Reeves lett volna Terry, az új Batman. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Megvan a következő film, amit fórumtali alkalmában megtekintünk! http://filmdroid.blog.hu/2009/09/24/barbie_mozifilm Na ez kb. az 5 éves lányom szintje, mert a 10 évest már biztos nem fogja érdekelni. Ő már tud szelektálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 24. (szerkesztve) Chris Nolan új filmjének forgatási képe, kocsi rendszám http://img246.imageshack.us/img246/7328/lo...lming200909.jpg Figyelitek az országot? Hmm Alternate State Ez valami párhuzamos valóság lesz, vagy mifene. Baromi érdekesnek tűnik a mester új filmje :) Szerkesztve: 2009. Szeptember 24. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 25. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 25. Fura, hogy eddig nem lehetett elérni egy jó minőségű verziót, le se szedtem, pedig már marhára megnézném a mozi után. No de inkább várom a dvd-re, és erősen gondolkodom azon, hogy megveszem eredetiben De egyébként ígérték nekem a többi filmet is kölcsönbe, szóval valószínű, hogy a közeljövőben azokat is látni fogom Készítem őket holnap délelőtt:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 25. Érdekes lesz Fekete Özvegy szerepe a Vasember 2-ben. Már alig várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 25. Denzel nem cicózik. új "The Book of Eli" tréler 480p 720p 1080p Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 25. Oldmant fel sem ismertem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 25. Készítem őket holnap délelőtt:) Köszi itt is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Tegnap késő este az M1 leadta a Pogány Madonnát. Nem bírtam elkapcsolni róla, pedig annyira nem csíptem kimondottan Bujtor filmjeit. De ezt mindenkinek látnia kell. Azok a Balatoni felvételek meg az egész film atmoszférája maga a nyolcvanas évek. A száguldó Lada rendőautóról nem is beszélve ( a Vicces...topicban ott az aktuális jelenet ). Jó kis film no. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Oldmant fel sem ismertem Én se. A Hannibálban azért ezerszer durvábban néz ki. Úgy még a muterja se ismerne rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Én se. A Hannibálban azért ezerszer durvábban néz ki. Úgy még a muterja se ismerne rá. Uhh, ne is említsd azt a jelenetet. Meg úgy magában a Hannibált se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Uhh, ne is említsd azt a jelenetet. Meg úgy magában a Hannibált se. Melyik jelenetet? Az arclenyúzósat vagy azokat amikben az eltorzult fejű vénember van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. A Hannibálban azért ezerszer durvábban néz ki. Úgy még a muterja se ismerne rá. Jaja, nem is szívesen gondolok arra a karakterre, főleg, hogy melyik színész van mögötte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Én se. A Hannibálban azért ezerszer durvábban néz ki. Úgy még a muterja se ismerne rá. Emléxem, még megboldogult gyerekkoromban lehetett választani 3 film közül, melyiket adják le, és az egyik ez volt. Egész nap drukkoltam, hogy ez legyen, és persze ez lett. Akkora öröm volt, hiszen alig ment ilyesmi a tévében... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Venom. "Szóba került egy lehetséges Venom film a Pókember 3 után, de azóta nem nagyon haladt előre a projekt. Paul Wernick azonban azt mondta, hogy írtak már két vázlatot, ami tetszett a stúdiónak." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Melyik jelenetet? Az arclenyúzósat vagy azokat amikben az eltorzult fejű vénember van?Egyiket se. Az agyevős jelenet is fincsi, ha éhes vagyok mindig erre gondolok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Elfelejtettem írni, de tegnap megnéztem a District 9-t. Ajánlom mindenkinek. Nagyon rég nem volt ilyen sci-fi a moziban. Szórakoztat és el is gondolkodtat egyszerre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Szerdán talán én is eljutok oda, hogy megnézzem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 26. Egyiket se.Oké. Akkor nem emlegetem fel hogy a Hannibált moziban láttam először és annál randább fejet a vásznon még sose láttam azelőtt és utána se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Most értem a Transformers: Revenge of the Fallen végére. Hát, eddig is sajnáltam, hogy nem jutottam el rá moziban, most kicsit még jobban. Nagyon tetszett, sokkal jobban, mint az első, pedig az is piszkosul bejött. Egyetlen dolog, amiben alulmúlja az elődjét, az a zene, valahogy nem sikerült olyan ütősre. Hiányoztak belőle az olyan jelenet-zene párosítások, mint a Scorponok vagy az Arrival to Earth. Ezt leszámítva mindenben jobb az elődjénél, főleg látványban, harcban és a katonai kütyük felvonultatásában (az első sem volt semmi, na de itt, a sínágyú a végén vitte a bankot ). Ja, még egy apróság, Bay megint átemelt egy jelenetet az előző filmjéből. A raptor berepülése a sivatag fölé egy az egyben az első részből volt. Ezt azért nem kellett volna, pláne, hogy a felszálláskor végre propelleres volt a Raptor UAV, erre jött megint ez sugárhajtású Raptor UAV... Azért ha már katonák támogatásával csinálták a filmet, ilyet nem szabadott volna megengedni (az elsőben még egye fene, ott nem volt valósághű megcsinált UAV jelenet). Mindegy, szóval, nagyon tetszett, kár, hogy kimaradt a moziban Viszont, eddig az idei mozi kínálatból három film már tuti meg lesz véve DVD-n: Star Trek, Transformers 2, District 9. A T4 is benne lenne a listában, ha DVD-n megjelenne a rendezői változat és meglenne az első három is. Így viszont minden okom megvan rá, hogy ne vegyem meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Oké. Akkor nem emlegetem fel hogy a Hannibált moziban láttam először és annál randább fejet a vásznon még sose láttam azelőtt és utána se. Én is moziban láttam, és valóban ronda az a fej, emberi fej top3-as Egyetlen dolog, amiben alulmúlja az elődjét, az a zene, Na jah, az első rész zenéje valóban remekül sikerült, itt viszont nem kaptam vágyat arra, hogy utána keressek mielőbb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Örülök hogy tetszett a Transformers Ami a zenét illeti: valóban jobb az előző, viszont a "Primes' tomb" meg az "Einstein's wrong" azért jók, és nem kicsit. Csak azért kérdezem mert a fórumokon folyton ezen megy a hőbörgés: téged mennyire zavart, hogy Optimus Prime "hidegvérrel" vadászik Álcákra? (ez a kérdés azért szól Dzséjtnek mert ő csak most látta, de persze mindenki más véleménye is érdekel) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Csak azért kérdezem mert a fórumokon folyton ezen megy a hőbörgés: téged mennyire zavart, hogy Optimus Prime "hidegvérrel" vadászik Álcákra? Engem semennyire. Sőt, örültem, hogy végre nem csak jár a szája, hanem tényleg harcol. Az első részben csak a bokszzsáknak is jó dumagép szerepkőrt kapta meg (kivétel Bonecrusher kiiktatása, de az meg nem volt nagy harc), itt meg végre tevékeny. És hát na, katona a jóbarát, a jó katona pedig holtan szereti az ellenséget A zene persze jó, vannak kiemelkedő számok, csak nem érnek az első nyomába. Ezzel persze semmi gond, a kiváló mellett remeknek lenni nem szégyen Amúgy nem Einstein's Young? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Az Álcák veszélyt jenentenek a Földre bármilyen formában. Még szép, hogy Optimus hidegvérrel vadászik rájuk. Meg akarja védeni az embereket és az Autobotokat is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Csak azért kérdezem mert a fórumokon folyton ezen megy a hőbörgés: téged mennyire zavart, hogy Optimus Prime "hidegvérrel" vadászik Álcákra?(ez a kérdés azért szól Dzséjtnek mert ő csak most látta, de persze mindenki más véleménye is érdekel) Miért hőbörögnek ellene? Sajna keveset tudok a karakterről, biztos valami filmen kívüli dolog miatt. Dzséjt jól leírta, miért oké, hogy vadászik rájuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Szeptember 27. http://www.fn.hu/kultura/20090927/letartoz...oman_polanskit/ Tudtam, hogy él ellene a letartóztatási parancs, de nem hittem volna, hogy ez fog történni, főleg mivel kerülte a rizikós országokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.