Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Adrian Brody a Predators-ban? Na ezt megnézem.Valamit enniük kell a Predatoroknak Igaz, hogy nem valami húsos, de a film eleji étkezéskor valakin meg kell mutatni, milyen éhesek is tudnak lenni ezek az aranyos lények Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Valamit enniük kell a Predatoroknak Igaz, hogy nem valami húsos, de a film eleji étkezéskor valakin meg kell mutatni, milyen éhesek is tudnak lenni ezek az aranyos lények Igaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Roberto Orci és Alex Kurtzman nem vesz részt a Transformers 3-ban, az írói melót Ehren Kruger végzi egyedül. A Transformers 3 elvileg 2011 júliusában érkezik a mozikba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 7. (szerkesztve) Warcraft filmhír a filmdroidról: "Már régóta szeretnénék filmre vinni a World of Warcraft játékot, melynek online világában milliók kalandoznak. A Legendary Pictures már több, mint három éve megvásárolta a megfilmesítési jogokat, ám csak idén indultak be igazán a történések, a rendezés jogát Sam Raiminek adták és a bemutatót 2011-re tűzték ki. Most pedig úgy tűnik megvan milyen címre fog hallgatni a produkció: Warcraft: The Rise of the Lich King. Nem vagyok jártas ebben a világában, de ha jól tudom a Warcraft egyik híres figurája, Arthas alakult át Lich Kinggé, szóval nagyon is elképzelhető, hogy erről fog szólni a történet." A 2011-es dátum sántít, mert Raimi akkorra csinálja a Pókember 4-et. Arthassal indítani egyből? Érdekes lesz. Én inkább az orkok elleni háborúval kezdtem volna és Arthast csak a 2. esetleg 3. filmnél hoztam volna be. Ami nagyon érdekes: Van ilyen című Warcraft regény. Lehet, hogy ezt fogják adaptálni? Szerkesztve: 2009. Október 7. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. (szerkesztve) Arthas RLZ!!! http://davidluong.net/subpages/images/matt...arthas_pose.jpg Na megnéztem a 9 című filmet és iszonyú jó volt. Nagyon rövid, szóval nagyon tömény. Látvány 10/10 és a történet is állati és izgalmas. Jól összerakott kis film lett ez. Kis mondanivalóval és tanulsággal. Nekem ez egy 8,5/10, mindenkinek ajánlom. Szerkesztve: 2009. Október 8. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Igaz, hogy nem valami húsos, de a film eleji étkezéskor valakin meg kell mutatni, milyen éhesek is tudnak lenni ezek az aranyos lények Ha főszereplő lesz, akkor max. a film végén kóstolhatják meg, vagy akkor sem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Valszeg az utolsó nagyobb trailer, pár új képkockával. Jöhet a mozipremier. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. (szerkesztve) Valszeg az utolsó nagyobb trailer, pár új képkockával. Jöhet a mozipremier. Látványos lesz, igen látványos... Engem néhol borzaszt is. Szerkesztve: 2009. Október 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Ha ez nem viszi el a vizuális látványért az Oscart akkor semmi se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. (szerkesztve) Ha ez nem viszi el a vizuális látványért az Oscart akkor semmi se.Majd az Avatar. Egyébként tudod mi a véleményem oldie? Ennél képtelenség, hogy Avatar látványosabb legyen. Döbbenetes látványvilága van. Szerkesztve: 2009. Október 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. (szerkesztve) Viszont, ha már Oscar -tippelések: szerintem a District 9 is elvisz pár szobrocskát még az Indextől is 10/10 -et kapott. Még a végén tényleg megnézem moziban. Szerkesztve: 2009. Október 8. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Majd az Avatar. Egyébként tudod mi a véleményem oldie? Ennél képtelenség, hogy Avatar látványosabb legyen. Döbbenetes látványvilága van.Pontosan. Egy katasztrófafilm mindig is nagyobb kihívás marad, mint egy "mezei" sci-fi látványvilágának a megteremtése. A mi világunk tárgyait (épületeit és azoknak "amortizációját") tudjuk mihez viszonyítani, elég ha csak megnézel egy doksifilmet valamelyik ismeretterjesztő csatornán a katasztrófákról. Szóval hamar kiderül ha átvágják az embert egy-egy rosszul sikerült effekttel. De én azt mondom nem is kell élethűen tökéletesnek lennie. Bár a képekből az derül ki, hogy ez bizony elégé élethű lett, szinte minden egyes épületdarabka külön "életet" kapott. Viszont, ha már Oscar -tippelések: szerintem a District 9 is elvisz pár szobrocskát még az Indextől is 10/10 -et kapott. Még a végén tényleg megnézem moziban.A District 9 az év meglepetés filmje. Kis költségvetés, remek sztori, kitűnő megvalósítás. A Cloverfieldhez tudnám hasonlítani ebből a szempontból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Egy katasztrófafilm mindig is nagyobb kihívás marad, mint egy "mezei" sci-fi látványvilágának a megteremtése. A mi világunk tárgyait (épületeit és azoknak "amortizációját") tudjuk mihez viszonyítani Hát, hogyha a valósághoz való hasonlítást jelenti a nagyobb kihívást, akkor a 2012 már most a trailerrel elhasalt több ízben is, de az anyahajó vs fehérház résznél teljes mértékben, mert abban annyi a valóság, mint a Star Wars űrjeleneteiben. Egy "mezei" sci-finél meg nem elég, hogy mindent ki kell találni (nem másolhatod le a valóságban lévő dolgokat), még azt hitelessé, élettel telivé is kell tenni. Kicsit több munka egy nem létező utcát életre kelteni, mint egy létezőt lemásolni, vagy, cak-pak felhasználni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Hát, hogyha a valósághoz való hasonlítást jelenti a nagyobb kihívást, akkor a 2012 már most a trailerrel elhasalt több ízben is, de az anyahajó vs fehérház résznél teljes mértékben, mert abban annyi a valóság, mint a Star Wars űrjeleneteiben. Egy "mezei" sci-finél meg nem elég, hogy mindent ki kell találni (nem másolhatod le a valóságban lévő dolgokat), még azt hitelessé, élettel telivé is kell tenni. Kicsit több munka egy nem létező utcát életre kelteni, mint egy létezőt lemásolni, vagy, cak-pak felhasználni. Dzséjttel értek egyet. A Gyűrűk urában is azok a kedvenc jeleneteim, amik bemutatják a tündék világát, Völgyzugoly csodálatos. Vagy a Hobbitok üreglakja. Igaz, volt mi alapján dolgozzanak, de már a rajzok is csodálatosak voltak Amit eddig az Avatarból láttam, lenyűgözött. Mégha azt ius mondanám, hasonló teljesítmény mindkét film - Avatar, 2012 - én akkor is az Avatarra tenném a voksot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Hát, hogyha a valósághoz való hasonlítást jelenti a nagyobb kihívást, akkor a 2012 már most a trailerrel elhasalt több ízben is, de az anyahajó vs fehérház résznél teljes mértékben, mert abban annyi a valóság, mint a Star Wars űrjeleneteiben. Egy "mezei" sci-finél meg nem elég, hogy mindent ki kell találni (nem másolhatod le a valóságban lévő dolgokat), még azt hitelessé, élettel telivé is kell tenni. Kicsit több munka egy nem létező utcát életre kelteni, mint egy létezőt lemásolni, vagy, cak-pak felhasználni.Csak nem láttál már egy Fehér Házra zuhanó anyahajót?!?! Én arra célzok, hogy a hibák jobban kijönnek egy ismert világ lemásolt változatánál ( van mihez ugye viszonyítani), mint egy eddig teljesen ismeretlen látványvilág megjelenítésénél. Kreativításban való igaz, az utóbbi viszi a pálmát. Kivitelezésben meg az elsőnek kell bizonyítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Csak nem láttál már egy Fehér Házra zuhanó anyahajót?!?! Nem, de láttam már elsüllyedő anyahajót, olyant, ami egy másik hajóval ütközött, és emiatt tudom, hogy nincs az az anyahajó, ami egy ekkora szökőáron végigszörfözve sértetlenül eljutna a kikötőtől a fehérházig. Baromság, ha összevetem a valósággal. Szóval kivitelezésben a 2012 mocskosul megbukott (mint a legtöbb Emerich film, mert a realitást azt kellemesen mellőzi). Plusz, mint írtam, a nem valós dolgot reálisan kivitelezni nehezebb, mint valósat. A valósat csak le kell másolni, és máris reális lehet(ne). Pl.: G.I. Joe, hiába találtak ki egy csomó frankó dolgot, el nem hiszem, hogy azok reálisak lehetnének. Ellenben a Star Trek, amiről elhiszem, hogy az a sok frankó dolog létezhetne és úgy is működhetne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Ami alapján te kardoskodsz, az alapján a District 9 a legtutibb film. Én ott simán beveszem, hogy ott van az űrhajó, ott vannak a "rákok" ésatöbbi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Látványos lesz, igen látványos... Engem néhol borzaszt is. Engem is, idegenkedem is ettől a filmtől. Ennél képtelenség, hogy Avatar látványosabb legyen. Döbbenetes látványvilága van. Az Avatar meg a 2012 két teljesen más világ, stb. az összehasonlítás teljesen értelmetlen. Hát, hogyha a valósághoz való hasonlítást jelenti a nagyobb kihívást, akkor a 2012 már most a trailerrel elhasalt több ízben is, Sejtettem, hogy tudod majd cáfolni a lent elhangzottakat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Olvasom egy másik fórumon hogy az Arena Plaza berendelt egy Avatar IMAX kópiát, szóval hivatalosan is lesz itthon Avatar IMAX-ban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Olvasom egy másik fórumon hogy az Arena Plaza berendelt egy Avatar IMAX kópiát, szóval hivatalosan is lesz itthon Avatar IMAX-ban Alig két hónap Jake. Ezt már bírd ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. (szerkesztve) Alig két hónap Jake. Ezt már bírd ki Akkor te is jönnél az IMAX-ba, lesz rá zsozsód úgy néz ki? Szerkesztve: 2009. Október 8. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Akkor te is jönnél az IMAX-ba, lesz rá zsozsód úgy néz ki? Ezt nem hagyom ki. Persze ha addig nem jön közbe semmi se ami anyagilag súlyosan érintene. Per pillanat fel lett osztva a zsé szórakozásra az év végéig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Ezt nem hagyom ki. Persze ha addig nem jön közbe semmi se ami anyagilag súlyosan érintene. Per pillanat fel lett osztva a zsé szórakozásra az év végéig. Sörre , borra és pálinkra szánt pénzt is inkább mozizásra fordítod, nagyon helyes! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Sörre , borra és pálinkra szánt pénzt is inkább mozizásra fordítod, nagyon helyes! Pontosan. Csak kibírom nélkülük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Ami alapján te kardoskodsz, az alapján a District 9 a legtutibb film. Én ott simán beveszem, hogy ott van az űrhajó, ott vannak a "rákok" ésatöbbi. Ennek nem is fogok ellent mondani, teljesen hihető, de szerintem meg is szenvedtek vele az alkotók. Már csak azért is, mert a 2012-vel ellentétben nekik nem állt rendelkezésükre 260 000 000 $, se egy nagy nevű rendező (aki mellesleg évek óta ugyanazt a sémát követi a filmjeiben), se sztárok, stb. És mégis, valahogy hihetőbbek a rákok, mint az ID nyavalyásai. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Az Avatar meg a 2012 két teljesen más világ, stb. az összehasonlítás teljesen értelmetlen.A rám gyakorolt hatás tekintetében vizsgáltam a dolgokat. Úgy pedig a 2012 nagyobb érdeklődést váltott ki belőlem mint az Avatar. Sokkal nagyobbat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Olvasom egy másik fórumon hogy az Arena Plaza berendelt egy Avatar IMAX kópiát, szóval hivatalosan is lesz itthon Avatar IMAX-ban Nagyszerű, megyünk Nem mintha enélkül nem mennék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Újra vágott Avatar trailer BSG zenével Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Szerintem ez így sokkal gyengébb. Nem mintha amúgy túl jó lett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 8. Újra vágott Avatar trailer BSG zenével Azért a skót duda nem kellett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.