Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Oldfighter írta: Onnan, hogy általában 3-4 darabnál többet nem szokásuk egyszerre adni. Másrészről ha előre megbeszéljük, hogy hová rendeli mindenki a jegyet, nem hinném, hogy gond lenne belőle. A Palace moziknál neten egyszerre tényleg max. 4 jegyet lehet foglalni, de kiküszöbölhető a dolog azzal, hogy egymás után többször is rendelsz, azt engedi a rendszer. Egyébként ha még emlékeztek, akkor a TCW mozifilmre rendeltünk úgy együtt jegyet, ahogy Oldie mondja, este a gép előtt online megbeszélve, hogy a már foglaltaknak látszó helyek közül közül melyek is a mieink. Remekül működött az is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Pildi írta: A Palace moziknál neten egyszerre tényleg max. 4 jegyet lehet foglalni, de kiküszöbölhető a dolog azzal, hogy egymás után többször is rendelsz, azt engedi a rendszer. Egyébként ha még emlékeztek, akkor a TCW mozifilmre rendeltünk úgy együtt jegyet, ahogy Oldie mondja, este a gép előtt online megbeszélve, hogy a már foglaltaknak látszó helyek közül közül melyek is a mieink. Remekül működött az is. Most is úgy kell majd. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Csak itt most kicsit más lesz a harci helyzet, mert hirtelen mindenki 3-án akarja majd megrendelni a jegyeket Még az sem biztos, hogy nekünk sikerülni fog. Ha a rendszer lefagy.... :S Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Én már speciel nem emlékszem, de az SW EP 2 vagy 3-nál lehetett már hetekkel a premier előtt jegyeket rendelni? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Az biztos, hogy előre kell megrendelni, mert késöbb szerintem már nem lesz. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Oldfighter írta: Csak itt most kicsit más lesz a harci helyzet, mert hirtelen mindenki 3-án akarja majd megrendelni a jegyeket Még az sem biztos, hogy nekünk sikerülni fog. Ha a rendszer lefagy.... :S Ez végül is igaz. Ha meg csak négyes blokkokban működik a foglalás, akkor sem történik nagy tragédia, hiszen film alatt nem hiszem, hogy beszélgetnénk. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Amint nézzem max egy fő, egyszerre itt tíz jegyet is rendelhet Szóval számoljuk össze, hogy innen hányan mennénk és mivel én úgyis akkor talán itthon vagyok még, megrendelem a jegyeket Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Oldfighter írta: Amint nézzem max egy fő, egyszerre itt tíz jegyet is rendelhet Szóval számoljuk össze, hogy innen hányan mennénk és mivel én úgyis akkor talán itthon vagyok még, megrendelem a jegyeket Akkor ünnepélyesen bejelentem, hogy mennék a vasárnapi Avatar mozira. De ha sz*r lesz a film akkor meneküljön ki merre lát. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 29. Hozzászólás ideje: 2009. November 29. JakeSully írta: FOX Sport öreg műsorvezetője az Avatarban Ahogy ezeket a videókat elnéztem nekem mindig a Starcraft jut eszembe. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. (szerkesztve) Oldfighter írta: Amint nézzem max egy fő, egyszerre itt tíz jegyet is rendelhet Szóval számoljuk össze, hogy innen hányan mennénk és mivel én úgyis akkor talán itthon vagyok még, megrendelem a jegyeket Oldi. Nekem két jegy kéne első körben, Ortinak és nekem. 100% hogy megyünk! Előre is thx! De aznap én is itt leszek gép előtt, ha 10-nél több jegy köllene, segíthetek rendelni! :I Szerkesztve: 2009. November 30. - Tenel Ka Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Ody Mandrell írta: Jake Te nem is bírsz másban gondolkodni csak az Avatarban? Nem csak ő! :P Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. JakeSully írta: Túl leszek a filmen, akkor már csak sikerülni fog Nem, utána sem fog pár napig, mert akkor jön majd a beszélgetés az állvisszapakolás után! Hjah, és megyünk forumtalira is férjecskével! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. (szerkesztve) Oldfighter írta: Csak itt most kicsit más lesz a harci helyzet, mert hirtelen mindenki 3-án akarja majd megrendelni a jegyeket Még az sem biztos, hogy nekünk sikerülni fog. Ha a rendszer lefagy.... :S Telefonon is lehet mozijegyet rendelni Bár kicsit neccesebb, de lehet Tenel Ka írta: Hjah, és megyünk forumtalira is férjecskével! Remek Én is megyek 20-án Szerkesztve: 2009. November 30. - MissKarrde Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Feliratam a neveket, van még négy hely a "B" középnek Nekem lehet, hogy a húgom is jön. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Oldfighter írta: Feliratam a neveket, van még négy hely a "B" középnek Nekem lehet, hogy a húgom is jön. Én is megyek. Aztán remélem, nem üt ki a 3D. Még életemben nem jöttem ki filmről, nem épp most szeretném elkezdeni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Viszünk zacsikat Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Oldfighter írta: Viszünk zacsikat Viszünk? Adjanak! ;-) Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Pildi, remélem, hogy bejön a 3D majd, és rendben meg tudod nézni a filmet Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Tenel Ka írta: Nem csak ő! :P Nem csak ti! Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hali! Férjecském most regisztrált az oldalra. De nem tud írni, pedig már be van lépve. Valami ötlet? (elnézést, itt off, tudom...) Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Szerintem Ody vissza fogja előbb őt igazolni. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Oldfighter írta: Szerintem Ody vissza fogja előbb őt igazolni. Köszönöm, nekem is ez volt az ötletem Idecsábítottam, ha nem baj... Jó egy Ortis a háznál... Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Oldfighter írta: Viszünk zacsikat Jó ötlet! De ha van rá időm, inkább kimegyek. MissKarrde írta: Pildi, remélem, hogy bejön a 3D majd, és rendben meg tudod nézni a filmet Köszi, azért van némi remény. És hát mit nézzek meg először 3D-ben, ha nem ezt? Válasz
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Ehhez az Avatar őrületetekhez csak egy mondatot tennék hozzá... You have cross the line... ...ZAMEK! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. (szerkesztve) Ken Ortis írta: Ehhez az Avatar őrületetekhez csak egy mondatot tennék hozzá... You have cross the line... ...ZAMEK! Üdv a körünkben Ortis! Téged is megfertőzött az asszony ezzel a gagyi avatarral? Szerkesztve: 2009. November 30. - Ody Mandrell Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Nyáron foroghat a Hobbit. "Peter Jackson egy német mozis oldalnak adott interjúban beszélt a Hobbitról, elárulta, hogy a film forgatásához csak 2010 nyarán foghatnak hozzá és még a forgatókönyvet se fejezték be. "Jelenleg is dolgozunk a második szkripten, reményeink szerint az év végére vagy a jövő év elején be tudjuk fejezni. Ha készen vagyunk vele, akkor kikalkuláljuk, hogy vajon mennyibe fog kerülni a produkció. Reméljük 2010 közepén elindulhat a forgatás, habár a stúdió még mindig nem adta meg a zöld utat nekünk." - mondta Jackson A Hobbitból két részt fog elkészülni, Guillermo del Toro rendezi mindkét produkciót. Az elképzelés korábban az volt, hogy az első rész lett volna a Hobbit, a második pedig egy átvezető rész a Hobbit és a Gyűrűk ura között, de ezt elvetették." Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Én is megyek mindenképp.Nekem is ez lesz az első 3D élményem.Kolléga mondta, hogy az új Playboyban van egy nagyinterjú Cameronnal. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Hozzászólás ideje: 2009. November 30. Nos...eddig Tenel Ka, Ortis, Ody, Karrde, Pildi, Frenkie, én és a húgom jelentkeztünk. Ez nyó'c fő. Jake, te az avp-sekkel rendelsz jegyet? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.