Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Az avatar beállt a sorba. Azért a Vader-Quaritch összehasonlításon jót nevettem. :) Mondjuk az Obi-Wan-Augustine se kevésbé viccesebb.

Csak nem elképzelted az : Én vagyok az apád dolgot? :) :) :D

Hozzászólás ideje:

Érdekességnek jó ez a tábla, de sok értelme nincs szerintem egy ilyen részletes összehasonlításnak. :)

Hozzászólás ideje:
Azért hihetetlen hogy a szociális helyeken mennyi verziója van az Avatarnak. Egy új filmnél nem láttam ennyi fajtát.

720p verzió a legfrissebb, mozis verziós HD minőségben :)

Ezen én is szakadtam :)

Más.

JCVD

Megnéztem és borzalmasat csalódtam. Idén már dupla dózisban, ugye a G.I: Joe után.

Gyerekek, piszok nagy film. Kicsit olyan szagú mint a Pankrátor, kicsit mint a Vaskabátok.....élvezet a négyzeten. :) Nemhogy a lentebbi 25-ös listába tenném, de simán az első tízbe. :D Szép volt a belga "sztártól" :D

Hozzászólás ideje:
Oldie, remélem nem felejtetted eé, hogy a kedvenc filmed az Álom.net kedden fél 8-kor lesz a Retken :)
Hé, erre én akartam a te figyelmedet felhívni ! :D

Amúgy mi az, hogy kimaradt a 25-ös listából?! Úgy tudtam, hogy percenként nyomtad rá a 10-es értékelést :)

Hozzászólás ideje:
Valóban. Valószínűleg az első hatban lesz. Az NH-t nem fogja letaszítani a trónról. :)

Hát igen, akkoriban még csak a moziban lehetett filmeket nézni... :)

Hozzászólás ideje:
Már akkor is volt videó. De amúgy sokkal szórakoztatóbb film az ANH szvsz.

Ja, de csak pár évvel később jelentek meg a filmek videón, meg persze nem volt annyira elterjedt a technika. Még ilyen re-release-k is voltak(persze vannak manapság is, csak nem olyan sok), pl. az SW-t 78-ban és 79-ben is moziba küldték.

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:

Boxofficemojoról:

Domestic: $212,268,000

+ Foreign: $402,900,000

= Worldwide: $615,168,000

Jesszusom több mint 600 millió dollár 10 nap alatt!!! Szerintem ez a gyorsaság új REKORD!

Egyszerűen hihetetlen. Go Avatar go! Egy szörny ez a film :)

Hozzászólás ideje:

Még péntek este láttam egy csodálatos animációs filmet a gyermeki elméről és a karácsonyról.Polar Expressz volt a film címe.Hát nagyon meghatott néhány jelenete.

Hozzászólás ideje:
Már nyereséges is.Nem semmi.

Ahhoz azért még kéne 100 misi amiban, de már dörzsölhetik a kezüket a befektetők. Az árát, még ha a külhoni forgalmazók jussát le is vonják, valószínűleg már visszahozta. Ha erre még rálapátol száz miskát, már háváj dzidzsi a hollywoodi rudiknak, mert akkor aztán maxi nyereséges a film :) Márpedig rátesz, szvsz mire kimegy a mozikból, amiban már meglesz a 600 milla is.

És remélem, hogy az idei év két idegenes-jövőben játszódós-űrhajós filmjének eme hatalmas sikere (mert a Star Trek is szépen tarolt ugye) visszahozza a mozikba azt az időt, mikor Dunát lehetett rekeszteni az idegenes-jövőben játszódós-űrhajós filmekkel. :)

Hozzászólás ideje:
Ha baromi nyereséges lesz, jöhet a HALO és a Mass Effect mozi is :) :)

Csak jó kezekbe kerüljenek, ne Uwe Boll meg Paul W. S. Anderson vagy hasonszőrű mesteremberek álljanak nekik. Pláne a Mass Effectnek, mert akkor balhé lesz.

Hozzászólás ideje:
Igen, a King Kong valami botrányosan rossz volt.Alig vártam, hogy vége legyen.

Dzséjt: Szerintem január végére simán megvan az Usa-ban az 500 milka.Zsebpénznek meg jó lesz a worldwide bevétel.És még hol van a dvd-kiadás?

Hozzászólás ideje:
Zsebpénznek? Amcsin kívül sokkal többet hoz.

Na de abból a készítők már nem sokat látnak. Az a külföldi forgalmazóké.

Dzséjt: Szerintem január végére simán megvan az Usa-ban az 500 milka.Zsebpénznek meg jó lesz a worldwide bevétel.És még hol van a dvd-kiadás?

Megeshet, majd elválik. Esélye van rá. A DVD meg valószínűleg majd rendesen megfejeli, de szerintem igazi kánaán a Blu-ray kiadás lesz.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.