MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Láttam én is ott az ep3-at, akkor mégsem éreztem, hogy rossz lenne. Persze ez régen volt Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Láttam én is ott az ep3-at, akkor mégsem éreztem, hogy rossz lenne. Persze ez régen volt Sokkal sötétebb volt a képe, megkérdeztem miért, az volt a válasz, nincs pénz kicserélni jobbra az izzót. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. A Mom Park már évek óta haldoklik, már a ROTS is szar volt ott, pedig az már 4 éve volt. Akihez ennyi idő alatt nem jutott el, hogy a MOM egy nagy adag valami az süket Én az elmúlt években szinte kizárólag csak a MOM Parkba jártam mivel csak ott képesek eredeti nyelven adni filmeket, és soha semmi panaszom nem volt. A kép tűéles, szemben mondjuk a Duna Pláza mozijánál ami tényleg egy katasztrófa minőség szempontjából.Mondjuk a legjobb élmény még mindig az Aréna Plázában van, és most nem az IMAX-ről beszélek. A TDK-t ott néztem éjszakain és le a kalappal mert tényleg mindenben a legkorszerűbb. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Gondolom, azért is, mert új A többi mozinak meg korszerűsítenie kellene. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Azért egy hagyományos termet ne mérjünk egy digitális teremhez. Nekem a Westend 3-as terme csillagos ötös RealD tekintetében Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Csak hétvégén ennyien látták az Avatart: http://twitter.com/filmklub/statuses/7126310798 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Szép eredmény Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. No megnéztem a Mélység Titikát. Asszem ez a film ma nagyobb fröcsögésre késztethetné az intelektuel nézőket mint az Avatar. Nekem bejött minden bájával, bakijával, atmoszférájával, világmegváltó gondolatával. Érdekes, hogy valamiért a Dolog című film ugrott most be róla, ezekkel a szűk folyósós jeleneteivel Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. angol nyelvű második Inception tréler Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. angol nyelvű második Inception trélerJöhetne a magyar is. Érdekes film lesz az biztos. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. törölt jelenetes utolsó mohi... vagyis Avatar fotó Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. The brothers Bloom Könnyű kis szórakoztató film egy szélhámos testvérpárról, tetszett The ugly truth Gerard Butlert amúgy imádom, ebben a sztoriban kifejezetten szétnevettem magam rajta a film első órájában, az utána következő fél óra meg elmegy kategória Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. törölt jelenetes utolsó mohi... vagyis Avatar fotó Teljesen olyan érzésem van, mintha egy haldokló körül állnának. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Teljesen olyan érzésem van, mintha egy haldokló körül állnának. Spoiler: Szerintem meglelték Cu Tej törött testét. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Dzséjt, spoiler! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hmm... tényleg, valahogy nem tudtam elsőre hova tenni ezt a képet, de így okésnak érzem. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Spoiler: Ha télleg Tsu'Tey, akkor sajnálom, hogy ez is kimaradt. Egyik kedvenc Navim lett. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Nehogy komolyan vegyetek, én csak poénkodok. Gőzöm sincs, honnan van a jelenet, csak hasra vágtam. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Attól még lehet jó, amit írtál Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Nehogy komolyan vegyetek, én csak poénkodok. Gőzöm sincs, honnan van a jelenet, csak hasra vágtam. Viszont szerintem is eltaláltad, még ha viccnek is szántad. El tudom képzelni a jelenetet. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Nehogy komolyan vegyetek, én csak poénkodok. Gőzöm sincs, honnan van a jelenet, csak hasra vágtam. Ja, de Spoiler: Tsu'tey halála elég nagy spoiler... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Szerintem kizárt, hogy beletrafáltam. Spoiler: Mert itt Jake avatar teste működik. Viszont az ezredessel vívott harc után ugye a szellemátvivő kütyü kissé rossz levegőjű lett, úgyhogy azt Jake már nem használhatta. Azt meg kétlem, hogy Tsu Tey-t addig nem keresték, amíg hazarúgdosták az embereket a Hell's Gate-ről. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. (szerkesztve) Ja, de Tsu'tey halála elég nagy spoiler... De nem írtam, hogy Meghal. De azért spoilerbe teszem Szerkesztve: 2010. December 18. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Aú, ezt most talán kicsit benéztük, de sebaj Mert egyébként tényleg jó ötlet volt Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Aú, ezt most talán kicsit benéztük, de sebaj Mert egyébként tényleg jó ötlet volt Nem baj, de elképzelni érdekes volt! Így is, úgy is sajnálom. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Ma újra láttam az Avatart 3D-ben, a Lurdy-házban, és még jobban tetszett, mint elsőre! Pedig a látvány már nem volt akkora meglepetés, de valahogy több részletre tudtam már figyelni, ami az élményt még teljesebbé tette. Beigazolódott, hogy a történet is jó, mert ugyanúgy jött a bizsergés egyes momentumoknál, mint a múltkor, sőt még jobban. Ez a film nem a 3D miatt jó, most már én is úgy gondolom. Az IMAX-hoz képest nem láttam különbséget a kép minőségében, csupán a vászon nagysága volt kisebb, de most is középen ültünk, és nagyon jól lehetett látni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Bizony, nincs nagy különbség a kettő között, inkább csak a vászon meg a terem Attól függetlenül még mindig fűzöm családot már említett okok miatt az IMAX-vetítésre Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Attól függetlenül még mindig fűzöm családot már említett okok miatt az IMAX-vetítésre Ha nem sürgős, akkor egyszer érdemes odamenni mindenképp, mert azért más, mint egy normál moziterem, az biztos. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Ha nem sürgős, akkor egyszer érdemes odamenni mindenképp, mert azért más, mint egy normál moziterem, az biztos. Csak az a tök jó, hogy január 13-áig le vannak foglalva a legjobb helyek. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Hozzászólás ideje: 2009. December 28. Na ezért is mentünk mi a Lurdy-ba. Ott 4-5 napja szabadon választhattam ülőhelyet. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.