MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. kudar írta: Új avatár poszterek: Itt pedig Zuko: Tetszik ez a kép Ody Mandrell írta: Az Avatar egy szép film. Szép tőled, hogy ilyet írsz rá Rog írta: Helyesbítek. Az a felirat ultragagyi. Valahol olvastam, hogy fordítógépes felirat van, így aztán nem is kerestem meg. Bár már írták azt is, hogy lesz pár napon belül. Meglátjuk. JakeSully írta: Érdemes volt másfél évig istenítenem itt a filmet, az emberek meghallgattak engem, és rohantak a moziba szerte a világon Érdemes volt, nyár után már nagyon vártam, hogy lássam Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Ody Mandrell írta: Egyébként lassan keresni kell egy másik filmet amit majd isteníthetsz. Avatar folyt.köv. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hihetetlen de igaz . Sajnálom az ipsét.. http://twitter.com/bazska/statuses/8234123714 Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. az én apám el sem lehetne ilyenre rángatni... Sajnos. És tényleg "csak" fogadott lánya vagyok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. MissKarrde írta: Szép tőled, hogy ilyet írsz rá Ami igaz azt el kell ismerni. És most itt a szépet arra értettem, hogy ha valaki csak a képeket nézi, az is tök jól szórakozhat, mert szép az egész, kellemes a szemnek. MissKarrde írta: Avatar folyt.köv. Addig gondoltam. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Darth_Phobos írta: Hm... bizonyos helyeken már vetítik a Kecske Jedi akarok lenni bűvölőket feliratosan A Kecskebűvölőket néztem a port.hu-n, és a bemutató március 25. Nem úgy volt, hogy már februárban bemutatják? Ugyanis ehhez igazítottunk volna egy mozis talit, nem de bár? Ody Mandrell írta: Az Avatar egy szép film. Ezt még az sem tagadja, akinek egyébként annyira nem tetszett. És nem csak Rád gondolok. JakeSully írta: Érdemes volt másfél évig istenítenem itt a filmet, az emberek meghallgattak engem, és rohantak a moziba szerte a világon :D Engem pedig épp majd' elijesztettél ezzel a nagy istenítéssel. De szerencsére kíváncsi voltam rá. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Én apám is ilyen, neki a sci-fi nem film, csak valami h*lye Darszvéderes vacak Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Pildi írta: A Kecskebűvölőket néztem a port.hu-n, és a bemutató március 25. Nem úgy volt, hogy már februárban bemutatják? Ugyanis ehhez igazítottunk volna egy mozis talit, nem de bár? De igen, februárról volt szó, nem márciusról. Tavaly A felolvasót is így tologatták nem is egyszer, először feb-ról márc-ra és tovább I have a bad feeling about this. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Pildi írta: A Kecskebűvölőket néztem a port.hu-n, és a bemutató március 25. Nem úgy volt, hogy már februárban bemutatják? Ugyanis ehhez igazítottunk volna egy mozis talit, nem de bár? De, úgy volt, hogy Február 25-én lesz, a plakáton is ez van, de az FHE oldalán is már a március szerepel Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Darth_Phobos írta: De, úgy volt, hogy Február 25-én lesz, a plakáton is ez van, de az FHE oldalán is már a március szerepel Sír! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. (szerkesztve) Ma délután meglestem kecskéséket. Jó kis film. Nem az a hűdesokszormegnézném fajta de azért jól szórakoztam rajta. 25-ször hangzik el benne a "Jedi" szó. Szerkesztve: 2010. Január 26. - Rog Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Darth_Phobos írta: De, úgy volt, hogy Február 25-én lesz, a plakáton is ez van, de az FHE oldalán is már a március szerepel Ez nagy kár, mert már annyira rákészültem Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Még csak belenéztem a 2012 HD-s változatba, de a feleségem már meg is fenyegetett. Nem kérdés, hogy mivel demózzak, ha jönnének a "mi az, hogy HD?"-rokonok. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Hozzászólás ideje: 2010. Január 26. Lada írta: Még csak belenéztem a 2012 HD-s változatba, de a feleségem már meg is fenyegetett. Nem kérdés, hogy mivel demózzak, ha jönnének a "mi az, hogy HD?"-rokonok. Mi az hogy DTS?No állj csak fiacskám oda ni, a mélynyomó reflexnyílásához. Ha rövidgatyában van az illető akkor még epilál is a film Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. (szerkesztve) Oldfighter írta: Ha rövidgatyában van az illető akkor még epilál is a film Régi álmom egy olyan mélynyomó, ami olyan hatásfokkal rendelkezik, amit Qui-gon művelt az egyik droiddal, amikor kiszabadították Amidalat. Néhány film az utóbbi hetekből, melyek egész jók voltak: Az időutazó felesége - Tetszett, bár egy kicsit lassú volt. Rachel MacAdams már a Szerelmünk lapjai óta ott van a fókuszban. 10/7 The Blind Side - Sandra Bullock végre színészkedik. A nagy darab maci-gyerek már az első pillanattól megvett. 10/7,5 Invictus - Morgan Freeman nagyon jó benne. Jó volt látni így a foci-vb előtt az éledő Dél-Afrikát. 10/7 My Sister's Keeper - Cameron Diaz viszont még mindig csak erőlködik, viszont a film így is elég ütős. Nekem a nem többször nézős kategória a téma miatt, de egyszer mindenképp. 10/7 Julie & Julia - Meryl Streep bármit el tud játszani. 10/7 Görögbe fogadva - könnyed, de minőségi vígjáték (nem vártam volna). 10/7,5 Whip it - Bírom az Ellen Page filmek hangulatát (Juno). Kíváncsi leszek mit hoz ki belőle Nolan az Inception-ben. 10/7 Hasonmás - Szerintem nem volt ez rossz. B.W. feleségét játszó színésznő kisugárzása már nem először kelti fel a figyelmemet. 10/7 Nem ragadt be a billentyűzet, tényleg hasonló színvonalúnak éreztem az összeset. Szerkesztve: 2010. Január 27. - Lada Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Pildi írta: Ez nagy kár, mert már annyira rákészültem Lehet, hogy ezek után megnézem itthon gépről Elég sokat kell rá várni, és ezek után az se biztos, hogy nem tolják-e megint tovább Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. JakeSully írta: Hihetetlen de igaz . Sajnálom az ipsét.. http://twitter.com/bazska/statuses/8234123714 Mázli, hogy az én apám úgy zabálja a sci-fiket, mint én. Sőt, most már ott járunk, hogy többször látta a Star Trek sorozatokat (legalábbis az Enterprise-t és a Voyagert), mint én magam. Az Avatarra is kíváncsi már, de azért moziba nem megyünk el (nem szeresse a mozikat). Lada írta: Régi álmom egy olyan mélynyomó, ami olyan hatásfokkal rendelkezik, amit Qui-gon művelt az egyik droiddal, amikor kiszabadították Amidalat. És egy olyanhoz mit szólnál, mint a Vissza a jövőben elején Marty bekapcsolt? Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Ezen könnyesre röhögtem magam. Egy fórumon jött valaki azzal, h az Elfújta a szél átszámolva 6 milliárd! Erre jött ez a válasz: "Avatar bemutató előtt: Öccázmilliós költségvetés (hazugság), soha nem lesz nyereséges!!! Lazán összejön az 500 milka: 1 milliárd, az már ér valamit, azt sose éri el!!! 1 milliárd is összejön: ah, hát ami ér valamit a Titanic csúcsa, azt érje el! Bar tíz éve szidom minden fórumon, hogy micsoda gagyi, de most nagyon ragaszkodom hozzá! Titanic csúcs elérve: Ja bocs, rájöttem, hogy az se egy nagy szám, mert hát az infláciooo, a Titanic 2,5 mrd átszámolva úristen!!! Bar tíz éve szidom minden fórumon, hogy micsoda gagyi, de most nagyon ragaszkodom hozzá! 2,5 Milliárd elérve: Hát-hát-hát oke, de az Elfújta a szél az hatmilliárd, lajosaranyról átszámolva!!! Hatmilliárd elérve: Hát ez se egy nagy szám, egy másik JC holtakat támasztott fel, meg borrá változtatta a vizet, azt csinálja utánna. Ja nem tudja, hát akkor ez a Cameron egy kókler. " Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Dzséjt írta: Mázli, hogy az én apám úgy zabálja a sci-fiket, mint én. Szerencsére anyám is Csak a húgom lóg ki nagyon a sorból, szóval vele nem lehet egy jót mozizni. Sci-fi és társaira ott van anyám, komolyabb filmekre barátnő, a limonádére a húgom, csak utóbbiakat meg nagyon ritkán nézem Szóval ritkán járunk együtt moziba. Tenel Ka írta: Ezen könnyesre röhögtem magam. Ezen csakis nevetni lehet Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Bazz, Márti, itt szakadok rajta tíz perce Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Tenel Ka írta: Erre jött ez a válasz:Birdy sziporkázott. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Melyik fórumon volt ez? Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. (szerkesztve) Oldfighter írta: Melyik fórumon volt ez? HW Hardwired Szerkesztve: 2010. Január 27. - Tenel Ka Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Rog írta: Birdy sziporkázott. Csípem a beszólásait, hatalmasak! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Hát igen, így megy ez. Én is jót röhögtem Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Sherlock Holmes Egész jó kis film. Látszik, hogy a szereplők sziporkáztak, jól kiegészítették egymást A film utolsó harmadát kissé elnyújtottnak vélem, meg aztán a lezárás is valahogy suta volt. A zenéje engem nem fogott meg annyira, nem azt mondom, hogy rossz volt, hanem "különleges". Korhű akart lenni, de inkább művi volt. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. (szerkesztve) Sose értettem minek az inflációt beleszámolni.Akkoriban kevesebb volt a jegyár is.Mondjuk megdöbbentő milyen rossz pénz a dollár, hogy ilyen ütemben inflálódik. Szerkesztve: 2010. Január 27. - frenkie Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Kiszivárgott hírek szerint Lucas egy CGI musicalen dolgozik(...). A rendező Kevin Munroe, a forgatókönyvíró pedig David Berenbaum lesz. George a producer. Érdekesen hangzik a dolog. CGI musical???? Ilyen még nem volt az biztos. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Hozzászólás ideje: 2010. Január 27. Ody Mandrell írta: Kiszivárgott hírek szerint Lucas egy CGI musicalen dolgozik(...). A rendező Kevin Munroe, a forgatókönyvíró pedig David Berenbaum lesz. George a producer. Érdekesen hangzik a dolog. CGI musical???? Ilyen még nem volt az biztos. Foglalkozna inkább az élőszereplős sorozattal. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.