Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  kudar írta:
Új avatár poszterek:

Itt pedig Zuko:

Tetszik ez a kép :o

Ody Mandrell írta:
Az Avatar egy szép film.

Szép tőled, hogy ilyet írsz rá :D

Rog írta:
Helyesbítek. Az a felirat ultragagyi.

Valahol olvastam, hogy fordítógépes felirat van, így aztán nem is kerestem meg. Bár már írták azt is, hogy lesz pár napon belül. Meglátjuk.

JakeSully írta:
Érdemes volt másfél évig istenítenem itt a filmet, az emberek meghallgattak engem, és rohantak a moziba szerte a világon :D:)

Érdemes volt, nyár után már nagyon vártam, hogy lássam :D

Hozzászólás ideje:
  MissKarrde írta:
Szép tőled, hogy ilyet írsz rá :)
Ami igaz azt el kell ismerni. :o És most itt a szépet arra értettem, hogy ha valaki csak a képeket nézi, az is tök jól szórakozhat, mert szép az egész, kellemes a szemnek.

MissKarrde írta:
Addig gondoltam. :D
Hozzászólás ideje:
  Darth_Phobos írta:
Hm... bizonyos helyeken már vetítik a Kecske Jedi akarok lenni bűvölőket feliratosan :o
A Kecskebűvölőket néztem a port.hu-n, és a bemutató március 25. Nem úgy volt, hogy már februárban bemutatják? Ugyanis ehhez igazítottunk volna egy mozis talit, nem de bár? :D

Ody Mandrell írta:
Az Avatar egy szép film.
Ezt még az sem tagadja, akinek egyébként annyira nem tetszett. És nem csak Rád gondolok. :o

JakeSully írta:
Érdemes volt másfél évig istenítenem itt a filmet, az emberek meghallgattak engem, és rohantak a moziba szerte a világon :D :D
Engem pedig épp majd' elijesztettél ezzel a nagy istenítéssel. :o De szerencsére kíváncsi voltam rá. :)
Hozzászólás ideje:
  Pildi írta:
A Kecskebűvölőket néztem a port.hu-n, és a bemutató március 25. Nem úgy volt, hogy már februárban bemutatják? Ugyanis ehhez igazítottunk volna egy mozis talit, nem de bár? :o

De igen, februárról volt szó, nem márciusról. Tavaly A felolvasót is így tologatták nem is egyszer, először feb-ról márc-ra és tovább :D I have a bad feeling about this.

Hozzászólás ideje:
  Pildi írta:
A Kecskebűvölőket néztem a port.hu-n, és a bemutató március 25. Nem úgy volt, hogy már februárban bemutatják? Ugyanis ehhez igazítottunk volna egy mozis talit, nem de bár? :o
De, úgy volt, hogy Február 25-én lesz, a plakáton is ez van, de az FHE oldalán is már a március szerepel :D
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Ma délután meglestem kecskéséket. Jó kis film. Nem az a hűdesokszormegnézném fajta de azért jól szórakoztam rajta.

25-ször hangzik el benne a "Jedi" szó. :D

Szerkesztve: - Rog
Hozzászólás ideje:

Még csak belenéztem a 2012 HD-s változatba, de a feleségem már meg is fenyegetett. :D

Nem kérdés, hogy mivel demózzak, ha jönnének a "mi az, hogy HD?"-rokonok. :o

Hozzászólás ideje:
  Lada írta:
Még csak belenéztem a 2012 HD-s változatba, de a feleségem már meg is fenyegetett. :D

Nem kérdés, hogy mivel demózzak, ha jönnének a "mi az, hogy HD?"-rokonok. :o

Mi az hogy DTS?

No állj csak fiacskám oda ni, a mélynyomó reflexnyílásához. :)

Ha rövidgatyában van az illető akkor még epilál is a film :D

Oldfighter írta:
Ha rövidgatyában van az illető akkor még epilál is a film ;)

Régi álmom egy olyan mélynyomó, ami olyan hatásfokkal rendelkezik, amit Qui-gon művelt az egyik droiddal, amikor kiszabadították Amidalat. :D

Néhány film az utóbbi hetekből, melyek egész jók voltak:

Az időutazó felesége - Tetszett, bár egy kicsit lassú volt. Rachel MacAdams már a Szerelmünk lapjai óta ott van a fókuszban. 10/7

The Blind Side - Sandra Bullock végre színészkedik. A nagy darab maci-gyerek már az első pillanattól megvett. 10/7,5

Invictus - Morgan Freeman nagyon jó benne. Jó volt látni így a foci-vb előtt az éledő Dél-Afrikát. 10/7

My Sister's Keeper - Cameron Diaz viszont még mindig csak erőlködik, viszont a film így is elég ütős. Nekem a nem többször nézős kategória a téma miatt, de egyszer mindenképp. 10/7

Julie & Julia - Meryl Streep bármit el tud játszani. 10/7

Görögbe fogadva - könnyed, de minőségi vígjáték (nem vártam volna). 10/7,5

Whip it - Bírom az Ellen Page filmek hangulatát (Juno). Kíváncsi leszek mit hoz ki belőle Nolan az Inception-ben. 10/7

Hasonmás - Szerintem nem volt ez rossz. B.W. feleségét játszó színésznő kisugárzása már nem először kelti fel a figyelmemet. 10/7

Nem ragadt be a billentyűzet, tényleg hasonló színvonalúnak éreztem az összeset.

Szerkesztve: - Lada
Hozzászólás ideje:
  Pildi írta:
Ez nagy kár, mert már annyira rákészültem :D

Lehet, hogy ezek után megnézem itthon gépről ;) Elég sokat kell rá várni, és ezek után az se biztos, hogy nem tolják-e megint tovább :D

Hozzászólás ideje:
  JakeSully írta:
Hihetetlen de igaz . Sajnálom az ipsét.. ;)

http://twitter.com/bazska/statuses/8234123714

Mázli, hogy az én apám úgy zabálja a sci-fiket, mint én. Sőt, most már ott járunk, hogy többször látta a Star Trek sorozatokat (legalábbis az Enterprise-t és a Voyagert), mint én magam. Az Avatarra is kíváncsi már, de azért moziba nem megyünk el (nem szeresse a mozikat).

Lada írta:
Régi álmom egy olyan mélynyomó, ami olyan hatásfokkal rendelkezik, amit Qui-gon művelt az egyik droiddal, amikor kiszabadították Amidalat. :D

És egy olyanhoz mit szólnál, mint a Vissza a jövőben elején Marty bekapcsolt? :D

Hozzászólás ideje:

Ezen könnyesre röhögtem magam. Egy fórumon jött valaki azzal, h az Elfújta a szél átszámolva 6 milliárd! Erre jött ez a válasz:

"Avatar bemutató előtt: Öccázmilliós költségvetés (hazugság), soha nem lesz nyereséges!!!

Lazán összejön az 500 milka: 1 milliárd, az már ér valamit, azt sose éri el!!!

1 milliárd is összejön: ah, hát ami ér valamit a Titanic csúcsa, azt érje el! Bar tíz éve szidom minden fórumon, hogy micsoda gagyi, de most nagyon ragaszkodom hozzá!

Titanic csúcs elérve: Ja bocs, rájöttem, hogy az se egy nagy szám, mert hát az infláciooo, a Titanic 2,5 mrd átszámolva úristen!!! Bar tíz éve szidom minden fórumon, hogy micsoda gagyi, de most nagyon ragaszkodom hozzá!

2,5 Milliárd elérve: Hát-hát-hát oke, de az Elfújta a szél az hatmilliárd, lajosaranyról átszámolva!!!

Hatmilliárd elérve: Hát ez se egy nagy szám, egy másik JC holtakat támasztott fel, meg borrá változtatta a vizet, azt csinálja utánna. Ja nem tudja, hát akkor ez a Cameron egy kókler. "

Hozzászólás ideje:
  Dzséjt írta:
Mázli, hogy az én apám úgy zabálja a sci-fiket, mint én.

Szerencsére anyám is :D Csak a húgom lóg ki nagyon a sorból, szóval vele nem lehet egy jót mozizni. Sci-fi és társaira ott van anyám, komolyabb filmekre barátnő, a limonádére a húgom, csak utóbbiakat meg nagyon ritkán nézem :D Szóval ritkán járunk együtt moziba.

Tenel Ka írta:
Ezen könnyesre röhögtem magam.

Ezen csakis nevetni lehet ;)

Hozzászólás ideje:

Sherlock Holmes

Egész jó kis film. ;) Látszik, hogy a szereplők sziporkáztak, jól kiegészítették egymást :D A film utolsó harmadát kissé elnyújtottnak vélem, meg aztán a lezárás is valahogy suta volt. A zenéje engem nem fogott meg annyira, nem azt mondom, hogy rossz volt, hanem "különleges". Korhű akart lenni, de inkább művi volt.

Sose értettem minek az inflációt beleszámolni.Akkoriban kevesebb volt a jegyár is.Mondjuk megdöbbentő milyen rossz pénz a dollár, hogy ilyen ütemben inflálódik.

Szerkesztve: - frenkie
Hozzászólás ideje:

Kiszivárgott hírek szerint Lucas egy CGI musicalen dolgozik(...). A rendező Kevin Munroe, a forgatókönyvíró pedig David Berenbaum lesz. George a producer. Érdekesen hangzik a dolog. CGI musical???? Ilyen még nem volt az biztos. ;)

Hozzászólás ideje:
  Ody Mandrell írta:
Kiszivárgott hírek szerint Lucas egy CGI musicalen dolgozik(...). A rendező Kevin Munroe, a forgatókönyvíró pedig David Berenbaum lesz. George a producer. Érdekesen hangzik a dolog. CGI musical???? Ilyen még nem volt az biztos. ;)

Foglalkozna inkább az élőszereplős sorozattal. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.