Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 8. A Mementót én asszem úgy 2005 körül láthattam mert érdekelt hogy KriszNol miket alkotott a BB előtt. Csak annyi maradt meg belőle hogy benne van Trinity meg a kopasz áruló a Mátrixból meg hogy a főszereplő hapi Trinity-vel dumcsizik valahol meg az hogy a fotó visszafelé hívódik elő az elején. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Kick-Ass Ekkora egy beteg filmet is már rég láttam De hatalmas volt, főleg mikor poénosra vették a figurát. Tiszta Zombieland és Hancock egyveleg a film. Aki bírja az abszurditást annak nem lesz gondja vele. Nem szabad komolyan venni a filmet ez a lényeg, még ha néha túlspilázzák néha-néha egy-egy jelenetben. Nicholas Cage marha durva volt, de a kiscsaj még inkább. Tuti, hogy meg fogja osztani a közönséget. De egyszer ki lehet bírni. Én végigvigyorogtam az egészet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Kick-Ass Ekkora egy beteg filmet is már rég láttam De hatalmas volt, főleg mikor poénosra vették a figurát. Tiszta Zombieland és Hancock egyveleg a film. Aki bírja az abszurditást annak nem lesz gondja vele. Nem szabad komolyan venni a filmet ez a lényeg, még ha néha túlspilázzák néha-néha egy-egy jelenetben. Nicholas Cage marha durva volt, de a kiscsaj még inkább. Tuti, hogy meg fogja osztani a közönséget. De egyszer ki lehet bírni. Én végigvigyorogtam az egészet Hát nem hiszem hogy megosztja nagyon. IMDBn is 8,5. Ami azért nem sok filmnek sikerül. De tényleg elég abszurd az egész. Én imádtam, tuti többször nézős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Az előbb fejeztem be Rúgj-S*ggetéket. Jobb mint amire számítottam. A kiscsaj tényleg nem semmi. Még egy filmben se láttam még egy ilyen gyilkológép gyereket. Cage figurája is ott van azért. Igazi fegyverfanatikus a fazon. A leszbi csajszis szál is bejövős volt. A Még pár dollárral több zenéjének és a kiscsaj szállodás belépőjének a párosítása viszont nagyon nem jött be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. A Még pár dollárral több zenéjének és a kiscsaj szállodás belépőjének a párosítása viszont nagyon nem jött be.Nálam ott volt a film egyik csúcspontja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. (szerkesztve) Nálam ott volt a film egyik csúcspontja. Nekem így csak egy frankó jelenet volt. Egy olyan zenével amit odaillőnek éreznék talán nálam is lehetett volna csúcspont. Szerkesztve: 2010. Május 9. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 9. Jól van eddig 3an láttuk, szóval 100%os a tetszési arány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Az FPS jelenet is mekkora volt már Na meg amikor apuci faggatja a kicsi lányát, hogy mit szeretne a szülinapjára. Az a megdöbbent arc, aztán megkönnyebbülés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Az FPS jelenet is mekkora volt már Az nagyon nagy volt. Meg amikor a kiscsaj a játékszerével elkápráztatta a késes fazont a gengsztereknél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. 4-en, szombaton én is megnéztem. És a 100%-os arány is maradt. Nekem ami igazán tetszett benne az a sztori kiszámíthatatlansága, meg az abszurditás és a realisztikusság kettőse, már ami a brutalitást illeti. És Lost utalás is volt benne. Én speciel nem találkoztam még negatív véleménnyel a filmről. A filmzene is f*sza volt, főleg John Murphy betétzenék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Abszurditásban versenyre kellhet a Zombieland Bill Murrayes jelenetével. Na az ütött még így rendesen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Inception 720p tréler A filmzene is f*sza volt, főleg John Murphy betétzenék. Spoiler: Nekem az jött be a legjobban ami a csajszi raktáros mentőakciójakor szól. Valahol már hallottam hasonlót de nem ugrik be hogy melyik film vagy tréler alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Airbender pószterek http://www.filmofilia.com/wp-content/uploa...r_poster_09.jpg http://www.heyuguys.co.uk/images/2010/05/l...022-375x600.jpg http://www.heyuguys.co.uk/images/2010/05/l...024-375x600.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Spoiler: Nekem az jött be a legjobban ami a csajszi raktáros mentőakciójakor szól. Valahol már hallottam hasonlót de nem ugrik be hogy melyik film vagy tréler alatt. A Napfény zenéjére gondolsz? Tényleg hatalmas az is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. A Napfény zenéjére gondolsz?Nagyon úgy néz ki hogy arra gondoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Gyerekek, most hallottam, hogy nemsokára lesz a Gyilkos cápa vs. Óriáspolip...! Ezt a filmet már csak a címei miatt érdemes megnézni, úgyhogy ki ne hagyjátok!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 10. Pedig kihagyom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Gyerekek, most hallottam, hogy nemsokára lesz a Gyilkos cápa vs. Óriáspolip...! Ezt a filmet már csak a címei miatt érdemes megnézni, úgyhogy ki ne hagyjátok!!! TVben? Már jóóó rég be volt ide linkelve a trailere, és az tényleg annyira rossz hogy látni kell. A cápa kiugrik a vízből és lekap egy repülőt...Jajjj. Első Conan kép: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Pedig kihagyom Erősen gondolkodom rajta, hogy én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Első Conan kép: Most mondjátok, hogy ez nem Ronon Dex, mielőtt találkozott Sheppardékkal Nehéz lesz ezt a filmet nem pre-Stargate Atlantisként néznem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Most mondjátok, hogy ez nem Ronon Dex, mielőtt találkozott Sheppardékkal Nehéz lesz ezt a filmet nem pre-Stargate Atlantisként néznem Szóval ne lepődjünk meg ha a többi barbár törzs egy csillagkapun át jön majd? XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Gyerekek, most hallottam, hogy nemsokára lesz a Gyilkos cápa vs. Óriáspolip...! Ezt a filmet már csak a címei miatt érdemes megnézni, úgyhogy ki ne hagyjátok!!! Szerdán a retekklubon Én asszem maradok Housnál a versenycsatornán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. új The Expendables fotó Ez is az "annyira rossz hogy látni kell" kategóriába tartozik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Ahogy rugdossa a piranhákat... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. NEm is tudom melyik lesz jobb a Mega Piranha vagy a Piranha 3d. De egyik se übereli a megasharkot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. (szerkesztve) Vasember2 -ről írtatok ezt-azt.... a zenéje milyen? (NEM letöltőlinket kérek, hanem véleményt) Szerkesztve: 2010. Május 11. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Jó a zenéje, én arról is írtam Amúgy az AC/DC számai vannak a Soundtracken, bár abból csak két szám ment le a filmben sajnos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Úristen ez a Mega Piranha valami paródia igaz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Úristen ez a Mega Piranha valami paródia igaz? CSak remélhetjük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Amúgy az AC/DC számai vannak a Soundtracken, bár abból csak két szám ment le a filmben sajnos. Lehet, hogy lesz "normál" soundtrackje is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.