JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Nagy cumi volt az biztos. Bele se merek gondolni, hogy mit kapott otthon Selfridge. De én azt se értem, hogy ha meg volt a kommunikáció a földdel, akkor hogyan engedélyezhettek egy ilyen támadást? Bár Selfridge k*rva ideges volt végig, így lehet, hogy a földön nem is tudtak a lépésről. De abban az esetben ez érthetetlen, ha live a kommunikáció. Sajnos a filmből ki lett vágva, de az Ezredes az egyik jelenetben ugye fojtogatta Selfridget, mivel teljesen elborult az agya, és mindenképp akarta a megtorló akciót. Selfridge már nem tudta kontrolálni a helyzetet, mivel a katonaság átvette az irányítást. Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Selfridge már nem tudta kontrolálni a helyzetet, mivel a katonaság átvette az irányítást. Jaja, elég rendesen rettegett Selfi, bár igyekezett tartani magát, de esélye sem volt... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Sajnos a filmből ki lett vágva, de az Ezredes az egyik jelenetben ugye fojtogatta Selfridget, mivel teljesen elborult az agya, és mindenképp akarta a megtorló akciót.Selfridge már nem tudta kontrolálni a helyzetet, mivel a katonaság átvette az irányítást. Kár, hogy ez nem került bele. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Örülnétek ha a folytatásban Stallone vagy Swarci alakítaná az egyik keménykötésű katonát? Swarcinak amúgyis nemsokára lejára a kormányzói mandátuma, és valszeg visszatér filmezni. Cameron is eredetileg Swarcit belerakta volna az Avatarba, csak ugye a politikai pályája miatt ez nem jött össze. Na de majd most Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Nagy cumi volt az biztos. Bele se merek gondolni, hogy mit kapott otthon Selfridge. De én azt se értem, hogy ha meg volt a kommunikáció a földdel, akkor hogyan engedélyezhettek egy ilyen támadást? Bár Selfridge k*rva ideges volt végig, így lehet, hogy a földön nem is tudtak a lépésről. De abban az esetben ez érthetetlen, ha live a kommunikáció.A filmben valami olyasmit mond, hogy a negyedéves mérleg is számít, ergó az üzlet az üzlet. Ha katonai akció szükséges a nyereséghez, akkor ahhoz kell tartania magát. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Új előzetes a Centurionnak: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. A filmben valami olyasmit mond, hogy a negyedéves mérleg is számít, ergó az üzlet az üzlet. Ha katonai akció szükséges a nyereséghez, akkor ahhoz kell tartania magát.Ez ok, de így meg vége lett a kitermelésnek. A hajukra kenhetik a negyedéves jelentést. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Ez ok, de így meg vége lett a kitermelésnek. A hajukra kenhetik a negyedéves jelentést. Az elején még nem gondolták, hogy ebből csúnya vereség lesz. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megnéztem én is a SZupercsapatot és iszonyú jó volt, nagyon bejött, a poénok ütöttek, az akciók pedig nagyon szépen pörgősre lettek vágva. A történet is jó volt, és marha sokat belezsúfoltak ebbe a filmbe. SZóval remélem lesz folytatása mert mindenki jó volt benne. nálam 8,5/10, de persze majd még megnézem, aztán lehet feljebb csúszik. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Nem lesz folytatás, mivel megbukott Amerikában. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Hagyjuk a mérlegeket, féléves miatt melóztam tegnap fél napot, mire kiderült, hogy tök fölöslegesen, így odaképzeltem bizonyos embereket Quaritch célkeresztjébe Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Skaccok, nehogy valami letöltött sz*ron keresztül nézzétek a Szupercsapatot. De mondjuk már azon jó, akkor a moziban még jobban fog ütni Én már tuti nem fogok benne csalódni, az Eredet után ez lesz a kövi mozibanézős film Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Hát szinte DVD minőségű a cucc, R5, szóval nagyon szép képe volt. In brightest day, in blackest night, No evil shall escape my sight Let those who worship evil's might, Beware my power... Green Lantern's light! http://filmbuzi.hu/files/2010/ew-green-lantern.jpg Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. (szerkesztve) In brightest day, in blackest night, No evil shall escape my sight Let those who worship evil's might, Beware my power... Green Lantern's light! http://filmbuzi.hu/files/2010/ew-green-lantern.jpg Improvizáltam... Legyen nap, vagy fekete éj, nem fenyeget senkit veszély, gonosz erő, sötét fortély, Zöld Lámpás ellen nincs segély! Szerkesztve: 2010. Július 15. - kolmilan Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Nagyon jó, de legyen inkább Zöld Lámpás. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. (szerkesztve) Nagyon jó, de legyen inkább Zöld Lámpás. Öhh... azt hittem, a magyar cím Darázs. Szerk: na jól összekevertem. Legyen nap, vagy fekete éj, nem fenyeget senkit veszély, gonosz erő, sötét fortély, Zöld Lámpás ellen nincs segély! Szerkesztve: 2010. Július 15. - kolmilan Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Öhh... azt hittem, a magyar cím Darázs. Az a Green Hornet, amiről te beszélsz. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Itt az enyém (bár fogalmam sincs, miről van szó ): Fényes nap, vagy sötét éjjel, A Gonosz űzte ellenséggel Leszámolok, s fejek hullnak, Zöld Lámpás az erőm kulcsa! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Itt az enyém (bár fogalmam sincs, miről van szó ): Fényes nap, vagy sötét éjjel, A Gonosz űzte ellenséggel Leszámolok, s fejek hullnak, Zöld Lámpás az erőm kulcsa! Szép, szép, csak egy helyütt nem stimmel a szótagszám, és a sorvégi rím mindenhol ugyanaz. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. De legalább arról szól, amiről az eredeti. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. De legalább arról szól, amiről az eredeti. Az enyém is... nagyjából. Szeretem kicsit újraalkotni a dolgokat. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Mindkettő nagyon jó, Donáté pontosabb, Miláné meg költőibb Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Megakartam keresni a hivatalos fordítást hogy eldönthessétek kinek van igaza, de marhára nem találom. Amúgy ez a Zöld Lámpások esküje. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. (szerkesztve) Kedves Inception-t várók! Láttam sokan nagyon várjátok az IMAX változatot és nem tudjátok lesz-e Magyarországon. Ezért utánajártam. Sajnos rossz hírt kell közölnöm. Hazánkban nem lesz látható a film IMAX változata. Az információ hivatalos. Őszintén sajnálom, én is szívesebben néztem volna IMAX-ben. Filmbaráti üdvözlettel Gorzó János moviehunter.hu Jajj, ne már! Pedig már a nagy vászonért is megérte volna már simán 2D-be! Olyan király lett volna 3D-ben! Kicsit ellentmondásos, de király lett volna IMAX 3D-ben, sőt még 2D-s kiadásban is IMAX-ban. Szerkesztve: 2010. Július 16. - barnez Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. 3D-ben még külföldön se adják, marad az oldschool 2D-s élmény. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Sztem jobb is az! Válasz
Leon Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Megakartam keresni a hivatalos fordítást hogy eldönthessétek kinek van igaza, de marhára nem találom. Amúgy ez a Zöld Lámpások esküje. Hogy mennyire hivatalos, azt nem tudom, mindenesetre a DC Comics Szuperhősök sorozatában így hangzik magyarul az eskü: "Se fényes nappal, se sötét éjszaka, gonoszság előttem rejtve nem marad. Rettegjenek, akik a gonoszt imádják, jön a legyőzhetetlen Zöld Lámpás! " Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Jujjj ez de rossz. Én csak angolul láttam a részt, és gondoltam megkeresem a szinkronost, csak nem találtam, de ahogy nézem talán jobb is. De köszi Leon, én is erre a fordításra gondoltam. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Életemben először megnéztem a Keresztapát. Értem most már a sok lófejes utalást Tetszett egyébként, csak picit hosszú. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Hozzászólás ideje: 2010. Július 16. Életemben először megnéztem a Keresztapát. Értem most már a sok lófejes utalást Tetszett egyébként, csak picit hosszú. Ez itt nekünk sokaknak olyan mint egy családregény Én meg ma végeztem a távol-keleti filmek tömkelegével, utolsónak hagyva Kurosawa mester Káoszát. Na, ha van film ami vontatott, akkor többet között ez is az De amúgy pár ásítást leszámítva egyáltalán nem untam Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.