Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2011. 07. 15. - 13:19, Obi1 írta:

Hát nem tudom, én kétlem hogy ez a filmből lenne.

Egy TéDéKáeR-es járgányokkal foglalkozó cikkből van a kép de az még nem garancia arra hogy tényleg a filmhez tartozik. Amúgy én nem bánnám ha nem úgy nézne ki mint amilyen a lentebbi képen van. Nem igazán jön be.

Idézet
Inkább a Mindörökké Batmanből.
Abból nehezen mert annak a batröpije egészen másképp fest.

Batwing.jpg

Valószínűbb hogy a Burton-ös batröpije lenne. Annak is utánanéztem és az már jobban hasonlít.

Szerkesztve: - Rog
Hozzászólás ideje:
  2011. 07. 15. - 13:43, Rog írta:

Valószínűbb hogy a Burton-ös batröpije lenne. Annak is utánanéztem és az már jobban hasonlít.

Igen, a lenti kép a '89-es Batmanből van. Ez az a Repcsi, amit Joker a gatyójából előhúzott hosszúcsövű pisztolyával szedett le. (Fene a piszkos fantáziátokat :lol: )

Balin és Dwalin

Balin_Dwalin.jpg

Fili és Kili

Fili_Kili.jpg

Bombur, Bofur és Bifur

]Bofur_Bombur_Bifur.jpg

Lassan már egy egész Aprajafalvára való törp fog Középföldén lézengeni. :D

Hozzászólás ideje:

Harry Potter 8

Spoileres tartalom megtekintése

2011. 07. 15. - 17:59, Lok Durd írta:

Már csak Tölfapajzsi/Tölgypajzsos Thorin hiányzik.

A legközelebbi képen talán rajta lesz.

2011. 07. 15. - 18:01, Oldfighter írta:

Hapci hol marad? :D

Lenn rekedt a bányában. Az a fránya súlytólég... :D Szerkesztve: - Rog
Hozzászólás ideje:
  2011. 07. 15. - 13:57, Lok Durd írta:

Igen, a lenti kép a '89-es Batmanből van. Ez az a Repcsi, amit Joker a gatyójából előhúzott hosszúcsövű pisztolyával szedett le. (Fene a piszkos fantáziátokat :lol: )

Hosszú csövű lőszerszám, leszedés.... Joker torrentezett???

Hozzászólás ideje:

Hajlakk

Nem gondoltam volna hogy valaha a Mamma Mia-t megközeliti egy zenés film is. Hát ez megközelítette. Életvidám optimista film, az embert nagyon felvidítja. Travolta nőként hatalmas. :D

Amerika ezért is nagy. Ez a pozitív kisugárzás ami a filmből árad fantasztikus. Legszívesebben táncra perdültem volna a film alatt. Nagyon jó aranyos film ,minden kesergőnek kötelező.

Érdekes egy szám a "Like a Virgin". :D

Hozzászólás ideje:
  2011. 07. 14. - 20:25, Darth_Phobos írta:

Én holnap egyáltalán nem dolgozok, azért tudok erre az időponti előadásra menni, de még így is, épp, hogy volt jegy :)

A Mammutban voltunk, barátnőm unokahúgai pedig a Westendben ugyanakkor. Oda meg már napokkal korábban sem volt normális helyre jegy. A csajok mondták, hogy raktak be még termet, azért tudtak aznap szerezni oda jegyet. A foglalásokat látva biztos levették kevesebb előadásra a TF3-at :D

2011. 07. 15. - 17:48, Rog írta:

Lassan már egy egész Aprajafalvára való törp fog Középföldén lézengeni. :D

Hát ha egyszer ennyien csinálják végig a bulit, akkor nem hagyhatnak ki senkit :D

2011. 07. 15. - 17:59, Lok Durd írta:

Már csak Tölfapajzsi/Tölgypajzsos Thorin hiányzik.

No igen, őt a végére hagyják, mint legfontosabb törpöt.

2011. 07. 15. - 18:06, Darth_Phobos írta:

Harry Potter 8

Potter 7/2

Jó film volt, de vannak hiányérzeteim, arról nem is beszélve, hogy aki nem olvasta, azt a film egy-két ponton másféle tereli apróbb eseményeket illetően, mint ami a könyvben volt. Na most kellőképpen homályos voltam, de majd spoiler mögött a többit.

Látványos, mint mindig, a színészek is hozzák a formájukat, szóval egy "szokásos" Potter-filmet kapunk. Amiben jobb, mint az előzők, az a zene. Szerintem az első 3 film után ehhez sikerült leginkább jó zenét írni. A filmvégi párbaj nekem nem az igazi, de ezt más tudtam a trailerekből.

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:

Eddig marhára nem érdekelt a Conan, de Momoa olyan jó most a GoTban, hogy muszáj lesz megnéznem, hogy az akció ami kimaradt a Trónokból, majd itt bepótolják. :D

Hozzászólás ideje:

Harry Potter 7/2

Jó film, hozza azt amit az eddigiek. Sajnos a hangulat sötétségét úgy kívánták éreztetni hogy a film kb harmadában fekete háttér előtt fekete mozgás "látszik", moziban jó, de egy családi tévén nem lesz már nagy durranás. Alapvetően hűen követi a cselekmény a könyvet, amit kihagytak azért nem kár, amit átírtak az alapvetően jót tett. Amit hiányoltam, Hermione kérdése a fakó sárkánnyal kapcsolatban (a sárkányos jelenet egyébként zseniálisan könyvhű lett), ami zavart, az a kígyós jelenet megbonyolítása csak azért hogy Ron és Hermione kicsit többet hősködhessen a vásznon. Piton szálát szerintem jól megoldották, bár soha nem volt a kedvencem. A zárójelenet aranyos, és jóval kevésbé giccses mint a könyvben.

Ja, és egy baki: amikor a Weasley ikrek beszélgetnek a csata előtt, mindkettőnek mindkét füle azaz négy fül megvan :)

Hozzászólás ideje:
  2011. 07. 16. - 8:44, Oldfighter írta:

Ezt hívják mélységi analízisnek :D Hatalmas film amúgy.

Én úgy vagyok Tarantinóval hogy megnézem tőle amik érdekelnek de nagy hatással egyik filmje sincs rám. Eddig csak brigantiékat, a Kill Billeket, a Terrorbolygót, a Moteleket, a Desperadót és egy Vészhelyzet-epizódot láttam teljesen a munkái közül.

Nemsoká talán a Kutyaszorítóbant és a Tiszta románcot is megnézem.

2011. 07. 16. - 12:35, Rog írta:

Én úgy vagyok Tarantinóval hogy megnézem tőle amik érdekelnek de nagy hatással egyik filmje sincs rám. Eddig csak brigantiékat, a Kill Billeket, a Terrorbolygót, a Moteleket, a Desperadót és egy Vészhelyzet-epizódot láttam teljesen a munkái közül.

Nemsoká talán a Kutyaszorítóbant és a Tiszta románcot is megnézem.

A Desperado és a Terrorbolygó Robert Rodriguez filmjei, Tarantino csak producerük (ahogy a Moteleknek is).

Szerkesztve: - Lok Durd
  2011. 07. 16. - 12:40, Lok Durd írta:

A Desperado és a Terrorbolygó Robert Rodriguez filmjei, Tarantino csak producerük (ahogy a Moteleknek is).

Ej de éreztem hogy valaki nem bírja ki és bele fog kötni az irományomba. Tudom én már jó ideje hogy melyik film hogyan kötődik Tarantinóhoz. A munkáiba nemcsak a rendezései hanem az egyéb ténykedései is beletartoznak ha már mással is foglalkozik a rendezésen kívül. Max akkor lehetne belekötni ha "rendezői munkái"-t írtam volna de direkt nem úgy írtam hátha abban a formában nem szúrja senkinek se a szemét.

Ha már ebbe az irányba tévedtünk akkor azt még hozzáteszem hogy a Tiszta románcnak meg csak az írója.

Hozzászólás ideje:
  2011. 07. 16. - 12:50, Rog írta:

Ej de éreztem hogy valaki nem bírja ki és bele fog kötni az irományomba. Tudom én már jó ideje hogy melyik film hogyan kötődik Tarantinóhoz. A munkáiba nemcsak a rendezései hanem az egyéb ténykedései is beletartoznak ha már mással is foglalkozik a rendezésen kívül. Max akkor lehetne belekötni ha "rendezői munkái"-t írtam volna de direkt nem úgy írtam hátha abban a formában nem szúrja senkinek se a szemét.

Nem kötözködésnek írtam, csak Tarantino-nak van egy nagyon jellegzetes stílusa, ami minden általa rendezett filmen megmutatkozik, ezért nem érdemes szerintem olyanokkal egy lapon emlegetni, amiknek csak a producere volt.

Hozzászólás ideje:
  2011. 07. 16. - 11:47, Darth Krande írta:

Piton szálát szerintem jól megoldották, bár soha nem volt a kedvencem.

Ja, és egy baki: amikor a Weasley ikrek beszélgetnek a csata előtt, mindkettőnek mindkét füle azaz négy fül megvan :)

Hmmm... akkor csak én találom hiányosnak egy picit Piton szálát? Mondjuk nálam benne van a top2-ben, mint karakter, szóval biztos azért szerettem volna, hogy tisztességgel foglalkozzanak vele.

Hehe, ezt a bakit a barátnőm is észrevette a moziban :)

2011. 07. 16. - 11:48, kolmilan írta:

Ha valaki Pesten jár, el tudna nekem rakni egy eheti Pesti Estet? A mostani az ezredik szám, de sajnos nem tudom megszerezni. :(

Fenébe, pont most nem vettem el, mert nem volt rá szükségem :(

Hozzászólás ideje:
  2011. 07. 16. - 11:48, kolmilan írta:

Ha valaki Pesten jár, el tudna nekem rakni egy eheti Pesti Estet? A mostani az ezredik szám, de sajnos nem tudom megszerezni. :(

Nekem van egy, szívesen félreteszem neked, bár nem tudom mikor tudnám odaadni.

Hozzászólás ideje:
  2011. 07. 16. - 13:00, Lok Durd írta:

Tarantino-nak van egy nagyon jellegzetes stílusa, ami minden általa rendezett filmen megmutatkozik, ezért nem érdemes szerintem olyanokkal egy lapon emlegetni, amiknek csak a producere volt.

Akkora Tarantino-s nem vagyok hogy a stílusa miatt szétválasztgassam a rendezéseit az egyéb munkáitól. Azt se tudom milyen a stílusa.

Az olyanokkal mint például a rendezői stílus, a kamerakezelés, a vágás meg a dramaturgia nem is szoktam foglalkozni. Utóbbiról még azt se tudom mi az de nem is izgat különösebben.

A filmekkel jobbára csak azon a szinten foglalkozok hogy amik tetszenek azokat többször is megnézem, amik nem, azokat meg csak egyszer nézem meg vagy nem is nézem meg teljesen.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.