Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 1. Hozzászólás ideje: 2011. December 1. Szuper. A hajók nagyon bejövősek. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. December 1. Hozzászólás ideje: 2011. December 1. Aha klassz járgányok vannak benne. Asszem utánanézegetek ennek a sztorinak. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. December 1. Hozzászólás ideje: 2011. December 1. (szerkesztve) A trailer zenéje nagyon jó. Immediate music talán? A sztorinak meg adok egy esélyt. Utánaolvastam, nem. Peter Gabrieltől az Arcane Fire. Legalábbis azt írják. A valóság tuti bonyolultabb ennél, mert így nincs találat viszont van egy Arcade Fire nevű csapat amiben ha jól értem van Peter Gabriel. Szerkesztve: 2011. December 1. - Darth Krande Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. December 1. Hozzászólás ideje: 2011. December 1. Utánaolvastam, nem. Peter Gabrieltől az Arcane Fire. Legalábbis azt írják. A valóság tuti bonyolultabb ennél, mert így nincs találat viszont van egy Arcade Fire nevű csapat amiben ha jól értem van Peter Gabriel. Én azt olvastam hogy ez egy "Led Zeppelin - Kashmir" feldolgozás. A "Corner Stone Cues"-é ilyesmi. http://www.youtube.com/watch?v=VAbQMNrGIYc Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 1. Hozzászólás ideje: 2011. December 1. Nagyon jó ez a marsos trailer. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 1. Hozzászólás ideje: 2011. December 1. Ez tényleg Led Zeppelin és anno még a Godzillához is nyomatták átdolgozva. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. December 2. Hozzászólás ideje: 2011. December 2. Köszi! Ez annak tűnik Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. December 2. Hozzászólás ideje: 2011. December 2. (szerkesztve) Harry Brown Ütős kis bosszúfilm, csak kár hogy Caine bácsi olyan kevés áldozatot gyűjtött. Én az egész bandát leabáltam volna 8/10 Majmok bolygója - Lázadás Hallottam már pár jó szót róla, de ennek ellenére elvárások nélkül ültem le elé(igazából sosem érdekeltek ezek a filmek annyira - bár a 2001-es remaket láttam bár sohasem az elejétől és mindig csak tv-ben), és azt kell hogy mondjam hogy nagyon kellemesen csalódtam a filmeben. Egyetlen üres vágánya sem volt, végig lekötött és ha netán megcsinálnák a folytatást ugyanezekkel az írókkal és rendezővel akkor tuti meglátogatnám a mozit miatta. 9/10 Szerkesztve: 2011. December 2. - Nabopolasszar Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. December 3. Hozzászólás ideje: 2011. December 3. Így már jobban kinézem Sammy-ből a titánt. Még a haragost is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. December 3. Hozzászólás ideje: 2011. December 3. ÉNmost ezt a Prometeust rohadtul nem vágom. Akkor ez most egy Alien film lesz? Mert lehet én vagyok vak, vagy túl jól rejtőzködnek, de én nem láttam idegent. Az Alien univerzumban játszódik, de nem konkrét Alien film lesz. Tehát maguk a xenomorphok nagyjából a film utolsó húsz percében jelennek majd meg. Addig a kapcsolódási pont a Weyland-Yutani Társaság és az űrutasok lesznek, na meg a Nostromohoz és a lezuhant idegen hajóroncshoz hasonló díszletek, illetve az Ashez és Bishophoz hasonló android (Call-t nem írom ide, mert ő auton volt). Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. December 3. Hozzászólás ideje: 2011. December 3. Super 8 Hát ez szuper volt. E. T -t összeházasították Cloverfield-el, plusz remek gyerekkaraktereket pakoltak mellé. Rég volt már ilyen jó kis kalandfilm a lejátszómban. Kicsit a vége hatásvadász volt, de ennyit simán elnézek neki. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. December 4. Hozzászólás ideje: 2011. December 4. Szörnyű átok sújtja a stábot. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Átkot meg Batmanus haragja fogja sújtani. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Erről a képről kiderült hogy az előző részből van, no nem mint ha olyan sokat változott volna Batman azóta. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Az Alien univerzumban játszódik, de nem konkrét Alien film lesz. Tehát maguk a xenomorphok nagyjából a film utolsó húsz percében jelennek majd meg. Addig a kapcsolódási pont a Weyland-Yutani Társaság és az űrutasok lesznek, na meg a Nostromohoz és a lezuhant idegen hajóroncshoz hasonló díszletek, illetve az Ashez és Bishophoz hasonló android (Call-t nem írom ide, mert ő auton volt). Nekem elég lenne annyi ha látnék benne akár egy alient is vagy arcmászót. Mert amúgy kíváncsi vagyok miről fog szólni a film. Ja, Lopott Idő: Nagyon jó kis film volt. Végig lekötött és írtó ötletes volt. Nem szeretnék egy ilyen világban élni. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Erről a képről kiderült hogy az előző részből van Akkor elmehet a búsba az Empire is meg az az oldal is amelyik ezt hivatalos TéDéKáeR-képnek nevezi. Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Hozzászólás ideje: 2011. December 5. (szerkesztve) Another Earth Rég láttam már ilyen jó kis drámát, ráadásul sci-fi keretbe foglalva. Vigyázni, a sci-fi itt csak fűszer, bár nagyon jól illeszkedik a filmben vázolt valóságos eseményhez. Elgondolkodtató. 10/8 Lopott idő Nagyon jó alapötlet, tele nagy lehetőségekkel. A film végére csak egyvalami jutott eszembe: ehhez Nolan kellett volna rendezőnek. 10/6 Szerkesztve: 2011. December 5. - Lada Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Besson bátya Guy Pearce-szel menteti meg egy zűrbörtönből az elnök lányát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Erről a képről kiderült hogy az előző részből van, no nem mint ha olyan sokat változott volna Batman azóta. Jah... fekete szerelés, hegyes fülek, zord tekintet, minden stimmel Ja, Lopott Idő: Nagyon jó kis film volt. Végig lekötött és írtó ötletes volt. Nem szeretnék egy ilyen világban élni. Amit tudok a filmről, az alapján én sem, de jöhetne már egy épkézláb felirat hozzá. Jut eszembe, még két hétig nem érek rá filmet nézni, szóval akkor jöhetne Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Amit tudok a filmről, az alapján én sem, de jöhetne már egy épkézláb felirat hozzá. Jut eszembe, még két hétig nem érek rá filmet nézni, szóval akkor jöhetne Szinkron is van már hozzá. Lada: igazad van, a végére kicsit ellaposodott a film, de Nolannal durva lett volna. Sőt! Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Hozzászólás ideje: 2011. December 5. A háború kísértetei Egyik nap láttam torrent oldalon fent, gondoltam megkukkantom, ugyan is érdekel a 2. vh és az azon témájú filmek. Hát gyerekek, ez a film valami nagyon zseniális, bár inkább maga a történet, ami valós eseményeken alapul. Vannak benne akció jelenetek bár a film elsősorban dráma, amiket nem kedvelek de eme alkotás mindent visz nálam. Nagyon jó a film mondanivalója, jó érzés volt látni ahogy a francia nő adott az SS-tisztnek is kis kaját, hiába volt német, aki aztán csinált egy kis angyalkát a nő lányának, majd még később segített a szövetséges katonákon. Ez a film megmutatja hogy lehetünk (film alapján véve) németek, vagy amerikaiak, japánok stb, akkor emberek vagyunk és össze tartozunk. Nálam 10/10. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Szinkron is van már hozzá. Feliratpárti vagyok, így a szinkronnal nem vagyok kisegítve Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Hozzászólás ideje: 2011. December 5. The Tree of Life - Az élet fája Ha egy sajátos szögből lefilmezném, ahogy a székletemre manőverezik egy légy, akkor az már filmművészet nagy mondanivalóval? (bocs a hasonlatért) 10/2 (de csak az operatőri munka miatt) Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Azért ennél egy kicsit több van a filmben.. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Hozzászólás ideje: 2011. December 5. Azért ennél egy kicsit több van a filmben.. Szerintem is. Az elején baromira untam de a felétől már nagyon ok volt. Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Láttam már pár álintellektuális filmet, de ez ott van az elsők között. Árulja el valaki, hogy Jób példája miért is párhuzam és minek az egész teremtési/evolúciós folyamat bemutatása? Ne olvassatok utána, csak ami nektek lejött belőle, azt írjátok. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Hozzászólás ideje: 2011. December 6. Lada: Szerintem az egész evolúció bemutatása arra volt hivatott, hogy lássuk hogy milyen kicsi és bagatell ahhoz képest a személyi drámánk. Ezen kívül párhuzamot ad az apa-fiú kapcsolathoz, mivel Brad Pitt karaktere jelképezi Istent, ő a teremtő. És amit sokan számon kérnek Istentől, azokat a személyiségjegyeket bemutatják rajta. Jób történetét meg ugye eléggé kiaknázta a sztori, ami ugye arról szól hogy miért érzi az ember azt hogy Isten bünteti őt azáltal hogy különféle csapásokat mér rá (pl. a főszereplő testvérének a halála). Én utálom legjobb a művészieskedő filmeket, de a Tree of Life messze túlmutat ezen a szinten. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.