Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Én mikor a Jeleket néztem meg, akkor utánna lévő este bizz Isten hallgatoztam! Életem egyik legsz@rabb estéje volt. Végre valaki, aki hasonlóan érzett. Én a tetőablakos résznél éreztem hasonlót, mikor Gibson kipillant az ablakon és meglátja az UFOmufot. Én meg a nagy melegben, az ablak mellett ültem éjszaka, néztem a filmet, jött ez a jelenet és mindez abban a tudatban, hogy ha oldalra pillantok, láthatom a szomszéd ház tetejét... brrrr... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Hát nekem a kukoricás jelenet volt vérfagyasztó. Az a kandikáló láb, brrr....Fene, még jó, hogy akkoriban nem volt kukorica ültetve nálunk Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Valami baj lehet velem, mert nem tartom annyira sz**-nak ezt az Eragon trailert, mint ti Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Valami baj lehet velem, mert nem tartom annyira sz**-nak ezt az Eragon trailert, mint ti Attól hogy valami Fantasy, az nem Gyűrűk kURAfia. Nem olyan rosszfilm sztem, csak az a szőke főszereplő azzal a német fejével... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Valami baj lehet velem, mert nem tartom annyira sz**-nak ezt az Eragon trailert, mint ti Nincs is semmi baj vele. Szép a látvány, a szereplőket is imádom, de ezt "egyszer már láttam." Nem tudnak már újat kitalálni. Csak könyvmegfilmesítés és remake... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. (szerkesztve) Én viszont tragikusan rossznak látom: rögtön a Dungeons & Dragons ugrott be róla... A németek csináltak nemrég egy Nibelung-mitoszos filmet. Az se lett különösebben nagy durranás, de TV film létére volt benne potenciál és ott pl. az elözetes is okés volt. Ez még azt a szintet se éri el... de persze várjuk ki a teljesen filmet Szerkesztve: 2006. Szeptember 15. - Bomarr Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Én viszont tragikusan rossznak látom: rögtön a Dungeons & Dragons ugrott be róla... Az tényleg szörnyű volt!!! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Nem ismerem, ezért nem tudok róla mit mondani. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Végre valaki, aki hasonlóan érzett. Én a tetőablakos résznél éreztem hasonlót, mikor Gibson kipillant az ablakon és meglátja az UFOmufot. Én meg a nagy melegben, az ablak mellett ültem éjszaka, néztem a filmet, jött ez a jelenet és mindez abban a tudatban, hogy ha oldalra pillantok, láthatom a szomszéd ház tetejét... brrrr... Igen-igen. Tetőablak rész nagyon durva volt! A kivágott jeleneteket amúgy láttátok? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Hát nekem a kukoricás jelenet volt vérfagyasztó. Az a kandikáló láb, brrr....Fene, még jó, hogy akkoriban nem volt kukorica ültetve nálunk Akkor meg ne nézd a kukorica gyermekei című horrort! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. (szerkesztve) Ha sárkány, akkor maradok Draconál. Nála jobbat még eddig nem hoztak össze, és szvsz nem is fognak mostanság. Coce_Plant: sajnos nem volt hozzájuk szerencsém Akkor meg ne nézd a kukorica gyermekei című horrort! Szvsz az Alien 4 jobb volt Jean-Pierre Jeunettől. Szerkesztve: 2006. Szeptember 15. - Dzséjt Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. A kivágott jeleneteket amúgy láttátok? Nem. Még nem Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Van egy olyan jelenet, hogy mikor mindent ledeszkáztak, és hallják, hogy az ajtókat próbálják nyitni meg a tetőn mászkálnak az ufók, akkor Meril megkérdezi, hogy mindent lezártak-e. És egyszerre eszükbe jut, hogy a padlásfeljárót nem. Úgy kell elképzelni, hogy a plafonból lebukik egy deszka, és azon van rögzítve egy létra. Ilyen a padlásfljárojuk. Merril alátámasztja a karjaival, még Mel Gibson keres valamit, hogy alá tudják támasztani. És akkor kezdődik a móka... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Ha sárkány, akkor maradok Draconál. Nála jobbat még eddig nem hoztak össze, és szvsz nem is fognak mostanság. Ez így van! Olyan jó sárkány még én sem láttam. Kinézetre is és hát a hangja is tökéletesen lett eltalálva. Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. (szerkesztve) No, akkor örülök. De gondolom aki ilyen szörnyeket kreál nyugis hétköznapjaiban, mint te, a locsolós részek nem ugrasztottak meg. ÁÁÁ! Ha jó egy film akkor nem foglalkozok a technikai részekkel, azt második megtekintésre hagyom! A Descent nézése közben halálközeli élményeim voltak attól függetlenül, hogy tudom, hogy készültek a lények a Signs esetében szintén! Ha viszont valami nem működik story szinten csak a technika érdekel lásd: F4. Szerkesztve: 2006. Szeptember 16. - Priest Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Priest legalább nem fél a szörnytől, ami az ágya alatt lapul... Persze, hogy nem mert én szoktam őket odatenni! :clap: Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Ez így van! Olyan jó sárkány még én sem láttam. Kinézetre is és hát a hangja is tökéletesen lett eltalálva. Dragonslayer!!!!! A Világ legtökéletesebb sárkánya! (ugyan úgy Phil Tipett mint Draco) Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. (szerkesztve) Signs: a pincés, zseblámpás jelenet kikészített a moziban (rajtam kívül kb 3 an voltak a teremben) Szerkesztve: 2006. Szeptember 16. - Priest Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Dragonslayer!!!!! A Világ legtökéletesebb sárkánya! (ugyan úgy Phil Tipett mint Draco) Bizony, bizony... egy érdemtelenül elfelejtett film. A sárkány-barlangos jelenet már-már horrorba csap át És egy rövid szerep erejéig maga a Császár is megjelenik benne (Ian McDiarmind). Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Eragon: a legnagyobb baj az vele, hogy olcsónak néz ki! A LoTR olyan szabványt állított fel az old school fantasy terén mint a Star Wars a sci-fik terén (még ha nem is az). A Rings óta szerintem elég ciki, ha Conan szerű emberek rohangálnak kardokkal és nem ocsmány szörnyek különböző fajtái. Főleg úgy, hogy a technika már rég képes rá! + Jeremy Irons és a fantasy-k = hihetetlen ostoba filmek!!!!!!! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Signs: a pincés, zseblámpás jelenet kikészített a moziban (rajtam kívül kb 3 an voltak a teremben) Arra a jelenetre én már habzó szájjal üveges tekintetekkel már arra összerándultam, ha valaki mögöttem egy popcornt összeharapott. Mi sem voltunk sokan a teremben... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Nocsak, más is jár úgy moziba, hogy alig vannak rajta kívül? Na az a zsemlámpás jelenet a másik, amitől a frászt kaptam a kukoricáson kívül. Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Nocsak, más is jár úgy moziba, hogy alig vannak rajta kívül? Na az a zsemlámpás jelenet a másik, amitől a frászt kaptam a kukoricáson kívül. Viccelsz??? Horrort csak úgy szabad nézni!!! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Én is néztem filmet kis létszámmal moziban, de ezen speciel elég sokan voltunk. Izgulni izgultam rajta, de egyszer sem rezzentem össze alatta. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Viccelsz??? Horrort csak úgy szabad nézni!!! Na, ezt megjegyzem, bár nem vagyok nagy horrornéző Jobban mondva, alig nézek. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Izgulni izgultam rajta, de egyszer sem rezzentem össze alatta. Én is hasonlóan jártam... mondjuk annyira ne mis izgultam. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. (szerkesztve) Én is hasonlóan jártam... mondjuk annyira ne mis izgultam. Na jó azért én sem izgultam halálra magam, de nem is azért megyünk moziba hogy aludjunk. Azért vannak filmek amiken el lehetne. Szerkesztve: 2006. Szeptember 16. - Rog Ertay Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hát... én eddig két olyan filmet néztem végig amit ijesztgetősnek szántak.... az Orkán végig a címszereplőnek drukkoltam, leginkább mert neki volt igaza, az Álmosvölgy legendája közben pedig szabályos honvágyam volt Sleepy Hollow után Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Ja igen... a Cápát nem tudtam nézni anyám stresszelése miatt, mindig elvonta a figyelmemet, a Madarak meg egyrészt későn volt, másrészt volt az a jelenet amikor minden kéznél levő szárnyast áthajkurásztak a kamera előtt az arapapagájtól a kékbegyig, aztán a szövegből meg kiderült hogy verebek voltak.... na akkor döntöttem úgy, hogy inkább a tollasbál. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hát... én eddig két olyan filmet néztem végig amit ijesztgetősnek szántak.... az Orkán végig a címszereplőnek drukkoltam, leginkább mert neki volt igaza, az Álmosvölgy legendája közben pedig szabályos honvágyam volt Sleepy Hollow után Hát nem tom, szerintem ez a két film minden, csak nem ilyezgetős. Az álmosvölgyön aludni is lehet, az orcán meg már 5 évesen sem izgultam. Bár mondjuk az Alien óta nem izgultam végig filmet (azt meg már idestova 10 éve láttam először), max egy-egy jeleneten rezzenek össze. Bár újabban már azt sem. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.