Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Coce_Plant írta: Én mikor a Jeleket néztem meg, akkor utánna lévő este bizz Isten hallgatoztam! Életem egyik legsz@rabb estéje volt. Végre valaki, aki hasonlóan érzett. Én a tetőablakos résznél éreztem hasonlót, mikor Gibson kipillant az ablakon és meglátja az UFOmufot. Én meg a nagy melegben, az ablak mellett ültem éjszaka, néztem a filmet, jött ez a jelenet és mindez abban a tudatban, hogy ha oldalra pillantok, láthatom a szomszéd ház tetejét... brrrr... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Hát nekem a kukoricás jelenet volt vérfagyasztó. Az a kandikáló láb, brrr....Fene, még jó, hogy akkoriban nem volt kukorica ültetve nálunk Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Valami baj lehet velem, mert nem tartom annyira sz**-nak ezt az Eragon trailert, mint ti Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. MissKarrde írta: Valami baj lehet velem, mert nem tartom annyira sz**-nak ezt az Eragon trailert, mint ti Attól hogy valami Fantasy, az nem Gyűrűk kURAfia. Nem olyan rosszfilm sztem, csak az a szőke főszereplő azzal a német fejével... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. MissKarrde írta: Valami baj lehet velem, mert nem tartom annyira sz**-nak ezt az Eragon trailert, mint ti Nincs is semmi baj vele. Szép a látvány, a szereplőket is imádom, de ezt "egyszer már láttam." Nem tudnak már újat kitalálni. Csak könyvmegfilmesítés és remake... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. (szerkesztve) Én viszont tragikusan rossznak látom: rögtön a Dungeons & Dragons ugrott be róla... A németek csináltak nemrég egy Nibelung-mitoszos filmet. Az se lett különösebben nagy durranás, de TV film létére volt benne potenciál és ott pl. az elözetes is okés volt. Ez még azt a szintet se éri el... de persze várjuk ki a teljesen filmet Szerkesztve: 2006. Szeptember 15. - Bomarr Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Bomarr írta: Én viszont tragikusan rossznak látom: rögtön a Dungeons & Dragons ugrott be róla... Az tényleg szörnyű volt!!! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Nem ismerem, ezért nem tudok róla mit mondani. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Dzséjt írta: Végre valaki, aki hasonlóan érzett. Én a tetőablakos résznél éreztem hasonlót, mikor Gibson kipillant az ablakon és meglátja az UFOmufot. Én meg a nagy melegben, az ablak mellett ültem éjszaka, néztem a filmet, jött ez a jelenet és mindez abban a tudatban, hogy ha oldalra pillantok, láthatom a szomszéd ház tetejét... brrrr... Igen-igen. Tetőablak rész nagyon durva volt! A kivágott jeleneteket amúgy láttátok? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. MissKarrde írta: Hát nekem a kukoricás jelenet volt vérfagyasztó. Az a kandikáló láb, brrr....Fene, még jó, hogy akkoriban nem volt kukorica ültetve nálunk Akkor meg ne nézd a kukorica gyermekei című horrort! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 15. (szerkesztve) Ha sárkány, akkor maradok Draconál. Nála jobbat még eddig nem hoztak össze, és szvsz nem is fognak mostanság. Coce_Plant: sajnos nem volt hozzájuk szerencsém Ody Mandrell írta: Akkor meg ne nézd a kukorica gyermekei című horrort! Szvsz az Alien 4 jobb volt Jean-Pierre Jeunettől. Szerkesztve: 2006. Szeptember 15. - Dzséjt Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Coce_Plant írta: A kivágott jeleneteket amúgy láttátok? Nem. Még nem Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Van egy olyan jelenet, hogy mikor mindent ledeszkáztak, és hallják, hogy az ajtókat próbálják nyitni meg a tetőn mászkálnak az ufók, akkor Meril megkérdezi, hogy mindent lezártak-e. És egyszerre eszükbe jut, hogy a padlásfeljárót nem. Úgy kell elképzelni, hogy a plafonból lebukik egy deszka, és azon van rögzítve egy létra. Ilyen a padlásfljárojuk. Merril alátámasztja a karjaival, még Mel Gibson keres valamit, hogy alá tudják támasztani. És akkor kezdődik a móka... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Dzséjt írta: Ha sárkány, akkor maradok Draconál. Nála jobbat még eddig nem hoztak össze, és szvsz nem is fognak mostanság. Ez így van! Olyan jó sárkány még én sem láttam. Kinézetre is és hát a hangja is tökéletesen lett eltalálva. Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. (szerkesztve) Coce_Plant írta: No, akkor örülök. De gondolom aki ilyen szörnyeket kreál nyugis hétköznapjaiban, mint te, a locsolós részek nem ugrasztottak meg. ÁÁÁ! Ha jó egy film akkor nem foglalkozok a technikai részekkel, azt második megtekintésre hagyom! A Descent nézése közben halálközeli élményeim voltak attól függetlenül, hogy tudom, hogy készültek a lények a Signs esetében szintén! Ha viszont valami nem működik story szinten csak a technika érdekel lásd: F4. Szerkesztve: 2006. Szeptember 16. - Priest Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. kudarmubat írta: Priest legalább nem fél a szörnytől, ami az ágya alatt lapul... Persze, hogy nem mert én szoktam őket odatenni! :clap: Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. kudarmubat írta: Ez így van! Olyan jó sárkány még én sem láttam. Kinézetre is és hát a hangja is tökéletesen lett eltalálva. Dragonslayer!!!!! A Világ legtökéletesebb sárkánya! (ugyan úgy Phil Tipett mint Draco) Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. (szerkesztve) Signs: a pincés, zseblámpás jelenet kikészített a moziban (rajtam kívül kb 3 an voltak a teremben) Szerkesztve: 2006. Szeptember 16. - Priest Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Priest írta: Dragonslayer!!!!! A Világ legtökéletesebb sárkánya! (ugyan úgy Phil Tipett mint Draco) Bizony, bizony... egy érdemtelenül elfelejtett film. A sárkány-barlangos jelenet már-már horrorba csap át És egy rövid szerep erejéig maga a Császár is megjelenik benne (Ian McDiarmind). Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Eragon: a legnagyobb baj az vele, hogy olcsónak néz ki! A LoTR olyan szabványt állított fel az old school fantasy terén mint a Star Wars a sci-fik terén (még ha nem is az). A Rings óta szerintem elég ciki, ha Conan szerű emberek rohangálnak kardokkal és nem ocsmány szörnyek különböző fajtái. Főleg úgy, hogy a technika már rég képes rá! + Jeremy Irons és a fantasy-k = hihetetlen ostoba filmek!!!!!!! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Priest írta: Signs: a pincés, zseblámpás jelenet kikészített a moziban (rajtam kívül kb 3 an voltak a teremben) Arra a jelenetre én már habzó szájjal üveges tekintetekkel már arra összerándultam, ha valaki mögöttem egy popcornt összeharapott. Mi sem voltunk sokan a teremben... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Nocsak, más is jár úgy moziba, hogy alig vannak rajta kívül? Na az a zsemlámpás jelenet a másik, amitől a frászt kaptam a kukoricáson kívül. Válasz
Priest Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. MissKarrde írta: Nocsak, más is jár úgy moziba, hogy alig vannak rajta kívül? Na az a zsemlámpás jelenet a másik, amitől a frászt kaptam a kukoricáson kívül. Viccelsz??? Horrort csak úgy szabad nézni!!! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Én is néztem filmet kis létszámmal moziban, de ezen speciel elég sokan voltunk. Izgulni izgultam rajta, de egyszer sem rezzentem össze alatta. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Priest írta: Viccelsz??? Horrort csak úgy szabad nézni!!! Na, ezt megjegyzem, bár nem vagyok nagy horrornéző Jobban mondva, alig nézek. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Rog Ertay írta: Izgulni izgultam rajta, de egyszer sem rezzentem össze alatta. Én is hasonlóan jártam... mondjuk annyira ne mis izgultam. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. (szerkesztve) Bomarr írta: Én is hasonlóan jártam... mondjuk annyira ne mis izgultam. Na jó azért én sem izgultam halálra magam, de nem is azért megyünk moziba hogy aludjunk. Azért vannak filmek amiken el lehetne. Szerkesztve: 2006. Szeptember 16. - Rog Ertay Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hát... én eddig két olyan filmet néztem végig amit ijesztgetősnek szántak.... az Orkán végig a címszereplőnek drukkoltam, leginkább mert neki volt igaza, az Álmosvölgy legendája közben pedig szabályos honvágyam volt Sleepy Hollow után Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Ja igen... a Cápát nem tudtam nézni anyám stresszelése miatt, mindig elvonta a figyelmemet, a Madarak meg egyrészt későn volt, másrészt volt az a jelenet amikor minden kéznél levő szárnyast áthajkurásztak a kamera előtt az arapapagájtól a kékbegyig, aztán a szövegből meg kiderült hogy verebek voltak.... na akkor döntöttem úgy, hogy inkább a tollasbál. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 16. Darth Krande írta: Hát... én eddig két olyan filmet néztem végig amit ijesztgetősnek szántak.... az Orkán végig a címszereplőnek drukkoltam, leginkább mert neki volt igaza, az Álmosvölgy legendája közben pedig szabályos honvágyam volt Sleepy Hollow után Hát nem tom, szerintem ez a két film minden, csak nem ilyezgetős. Az álmosvölgyön aludni is lehet, az orcán meg már 5 évesen sem izgultam. Bár mondjuk az Alien óta nem izgultam végig filmet (azt meg már idestova 10 éve láttam először), max egy-egy jeleneten rezzenek össze. Bár újabban már azt sem. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.