Ugrás a kommentre

Filmek

Bomarr

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Én vagyok itt az egyetlen, aki olvasta eddig az összes könyvet és gyűlöletet nem vált ki belőlem? :D

Coce, akkor ebből most mit szűrjek le? h szereted a HPt, vagy hidegen hagy? :rock:

Mert én rajongó vagyok. A könyveket rengetegszer olvastam és a filmeket is jópárszor láttam annak ellenére hogy nem mindegyik tetszik. :D

Hozzászólás ideje:

Én is "rajongó" vagyok, azt szűrd le. :D Nekem az első két film még nem adta, de a harmadik és negyedik már nagyon is. :rock: Makognak itt más fórumon a képek alapján, hogy így szar meg amugy szar lesz az 5. rész, hát sztem barmok. :D

Hozzászólás ideje:

Nekem a negyedik rész nem igazán tetszett :D Mármint filmben. Könyvben mind ütős sztem (talán az első a legkevésbé).

De a filmekhez visszatérve: A negyedik részben sok buta megoldás volt a könyvhöz képest. Én más dramaturgiával vittem volna végig a forgatókönyvet...

Donát

Hozzászólás ideje:

Én várom az 5öt! Sztem marha jó lesz. Talán a legjobb!!!

Ne feledjük le hogyha jól megoldják a végét, akkor az eszméletlen lesz!

Sztem a 3 lett /eddig/ a legjobb filmben. viszont az első tükrözi legjobban a könyvet.

A kettő könyvben sem a kedvencem és filmben sem.

A 4 pedig azért nem lett jó, mert hát a film felé filmesítették meg kb, ezértrengeteg részt ki kellett vágni. :D

Hozzászólás ideje:

Nekem bejön. Az eddigi képi világ bíztató (Főnixről beszélek most). Harry haja nekem tetszik (jobb mint a hosszú) és Luna is jó sztem (bár valóban túl szőke, olyan Malfoyos.)

Én minden részt várok, és eddig a harmadik tetszett a legjobban. A negyedik forgatókönyve egyszerűen nem jön be.

Donát

Hozzászólás ideje:
Én vagyok itt az egyetlen, aki olvasta eddig az összes könyvet és gyűlöletet nem vált ki belőlem? :D

Nem :rock: Innen többen is olvastuk az egészet (jelentem, én a nyáron három hét alatt olvastam el a hat könyvet), a Könyvekről topikban szoktunk róla beszélni. Nekem bejött.

Hozzászólás ideje:

Nekem tetszik Luna, egy kicsit ilyennek képzeltem. Könyvből eddig talán a negyedik tetszett a legjobban, az ötödik viszont annál kevésbé jó. Nagyon hosszú, de szerencsére tele van olyasmikkel, amit nyugodtan kivághatnak belőle, mert nem lesz tőle kevesebb a film.

Filmeknél ezt nem tudom így eldönteni, hol a harmadikhoz, hol a negyedikhez húzok.

Hozzászólás ideje:

Igazából kórélettan órán a tanerő említette a pericitákat, és egy filmes hasonlatot hozoztt fel... kíváncsi vagyok, hogy mennyire jár egy rugóra az agya olyanokkal, akiknek nagy része látta az általa említett filmet (vagy esetleges folytatásait, ha volt neki)

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

szép válaszok de a pasas nem ezekkel példálozott:)

a másik két pericitát is nézzétek, van egy pont a venula fölött, meg még egy ott a "kapilláris" felirattól nem messze.... hátha azon jobban látszik.

Ja és némi elméleti segítség: a pericita levakarhatatlanul körbeöleli azt az eret amin rajta van.

Szerkesztve: - Darth Krande

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.