kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Újabb Harry Potter? Ez sorozatgyártásban megy? Nannáááááá!!! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Én vagyok itt az egyetlen, aki olvasta eddig az összes könyvet és gyűlöletet nem vált ki belőlem? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Bár nem olvastam egy könyvet sem, a filmek közül is csak az első hármat láttam, de engem különösen nem zavarnak a HP filmek. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Én vagyok itt az egyetlen, aki olvasta eddig az összes könyvet és gyűlöletet nem vált ki belőlem? Coce, akkor ebből most mit szűrjek le? h szereted a HPt, vagy hidegen hagy? Mert én rajongó vagyok. A könyveket rengetegszer olvastam és a filmeket is jópárszor láttam annak ellenére hogy nem mindegyik tetszik. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Én is "rajongó" vagyok, azt szűrd le. Nekem az első két film még nem adta, de a harmadik és negyedik már nagyon is. Makognak itt más fórumon a képek alapján, hogy így szar meg amugy szar lesz az 5. rész, hát sztem barmok. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Nekem a negyedik rész nem igazán tetszett Mármint filmben. Könyvben mind ütős sztem (talán az első a legkevésbé). De a filmekhez visszatérve: A negyedik részben sok buta megoldás volt a könyvhöz képest. Én más dramaturgiával vittem volna végig a forgatókönyvet... Donát Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Nekem az első rész is gagyi volt a 4-ig. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Obi, csak azt nem értem, hogy akkor minek nézed... Válasz
Azrael Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. nekem is nagyon tetszenek a HP könyvek (a filmek kevésbé) de azt nem mondanám hogy rajongó vagyok Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Én várom az 5öt! Sztem marha jó lesz. Talán a legjobb!!! Ne feledjük le hogyha jól megoldják a végét, akkor az eszméletlen lesz! Sztem a 3 lett /eddig/ a legjobb filmben. viszont az első tükrözi legjobban a könyvet. A kettő könyvben sem a kedvencem és filmben sem. A 4 pedig azért nem lett jó, mert hát a film felé filmesítették meg kb, ezértrengeteg részt ki kellett vágni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Kedvelem a HP-t. Eddig az összes rész tetszett (valamilyen szinten). Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. (szerkesztve) Bocs, ez lesz az uccsó! Luna LoveGood: -megjegyzem h egyáltalán nem így képzeltem, de megszokható - Szerkesztve: 2006. Szeptember 26. - kudarmubat Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Obi, csak azt nem értem, hogy akkor minek nézed... A kritikusok csak a jó filmeket nézik? Reménykedek hogy egyszer jót csinálnak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. (szerkesztve) Bocs, ez lesz az uccsó!Luna LoveGood: -megjegyzem h egyáltalán nem így képzeltem, de megszokható - Túl szőke. Szerkesztve: 2006. Szeptember 26. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Nekem bejön. Az eddigi képi világ bíztató (Főnixről beszélek most). Harry haja nekem tetszik (jobb mint a hosszú) és Luna is jó sztem (bár valóban túl szőke, olyan Malfoyos.) Én minden részt várok, és eddig a harmadik tetszett a legjobban. A negyedik forgatókönyve egyszerűen nem jön be. Donát Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. A kritikusok csak a jó filmeket nézik?Reménykedek hogy egyszer jót csinálnak. A kritikusok a "gagyi" jelzőn kívűl kicsit többet is leírnak egy filmről... Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Túl szőke. Erről a Fight Club jutott eszembe hirtelen ( "Mit keresel itt ilyen.... SZŐKÉN?!" ) Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 26. A kritikusok a "gagyi" jelzőn kívűl kicsit többet is leírnak egy filmről... Most traktáljam hogy mi gagyi a filmekben?Senki se örülne neki Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Újabb Harry Potter? Ez sorozatgyártásban megy? Mivel egy hét, azaz 7 részes könyvsorozatról van szó Ha már elkezdték megfilmesíteni, akkor már mindet. Egyébként is jó üzlet. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Én vagyok itt az egyetlen, aki olvasta eddig az összes könyvet és gyűlöletet nem vált ki belőlem? Nem Innen többen is olvastuk az egészet (jelentem, én a nyáron három hét alatt olvastam el a hat könyvet), a Könyvekről topikban szoktunk róla beszélni. Nekem bejött. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Nekem tetszik Luna, egy kicsit ilyennek képzeltem. Könyvből eddig talán a negyedik tetszett a legjobban, az ötödik viszont annál kevésbé jó. Nagyon hosszú, de szerencsére tele van olyasmikkel, amit nyugodtan kivághatnak belőle, mert nem lesz tőle kevesebb a film. Filmeknél ezt nem tudom így eldönteni, hol a harmadikhoz, hol a negyedikhez húzok. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Most traktáljam hogy mi gagyi a filmekben?Senki se örülne neki Attól még leírhatod Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Erről a Fight Club jutott eszembe hirtelen ( "Mit keresel itt ilyen.... SZŐKÉN?!" ) Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Egy kis találós kérdés: A képen PERICITA néven jelzett sejtről ki mire asszociál? (Dzséjt ne súgj! ) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Kis klón gyereke sisakjára emlékeztet, de ez mit keres ebben a topikban? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Igazából kórélettan órán a tanerő említette a pericitákat, és egy filmes hasonlatot hozoztt fel... kíváncsi vagyok, hogy mennyire jár egy rugóra az agya olyanokkal, akiknek nagy része látta az általa említett filmet (vagy esetleges folytatásait, ha volt neki) Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Jobban megnézve olyan mint egy Tie-Fighter ablaka. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Nekem az a háló jutott eszembe, amivel el akarták kapni a Serenityt az egyik Firefly részben (most nézem a sorozatot, így friss az emlék). Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. (szerkesztve) szép válaszok de a pasas nem ezekkel példálozott:) a másik két pericitát is nézzétek, van egy pont a venula fölött, meg még egy ott a "kapilláris" felirattól nem messze.... hátha azon jobban látszik. Ja és némi elméleti segítség: a pericita levakarhatatlanul körbeöleli azt az eret amin rajta van. Szerkesztve: 2006. Szeptember 27. - Darth Krande Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 27. Tisztára mint az Alien csemeték, amelyek rátapadnak az emberek arcára Donát Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.