JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Valamikor olvastam hogy öt énekest vont be a melóba. Valami ilyesmit én is, valamint azt, hogy egy ismert népzenekutató segítségével alkotja meg a na'vik zenéjét. Ja és Cameron megbízta, hogy egy teljes éven át tökéletesítse a filmzenét. Azért az durva. Manapság 2-3 hónap alatt összedobják egy-egy mozi zenéjét. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Hozzászólás ideje: 2009. Február 14. Cami aztán mindent belead. A film mozikba kerülésekor majd ő is mondogathatja azt amit John Hammond: "Nem spóroltam semmin!" Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Oh ne, a hinduk bojkottálni akarják az Avatart, mert az "Avatar" szó a vallásukban szent és sérthetetlen, és nem lehet csak úgy felhasználni... http://www.latinoreview.com/news/hindus-te...r-religion-6183 A True Lies forgatásán meg az arabok akarták a film vesztét, remélem itt se jön össze ez.. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Hát bojkottálják. Kit érdekel? Mi megnézzük és csak ez számít. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. A Titanic zenéje nekem is bejött, bár most hirtelen semmi más nem jut eszembe Hornertől Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. A Titanic zenéje nekem is bejött, bár most hirtelen semmi más nem jut eszembe Hornertől Aliens? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Jah, hát azért Aliens és más hasonlókat én nem nézek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Jah, hát azért Aliens és más hasonlókat én nem nézek Öreg hiba. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. A Titanic zenéje nekem is bejött, bár most hirtelen semmi más nem jut eszembe Hornertől Szerintem a Bravehearthoz írt zenéje is világszerte népszerű és ismert. Az egyik legszebb számomra. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Öreg hiba. Már akinek Jé, tényleg, a Braveheart, az nagyon jó volt, már nagyon rég hallottam Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. http://www.traileraddict.com/trailer/knowi...ational-trailer Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. http://www.youtube.com/watch?v=MY4_tGzTSXw Az új Revenge of the Fallen trailer. Nagyon állat. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Egy ilyen pénteken már bekerült. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. De ez hosszabb. 2 perces. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. De ez hosszabb. 2 perces.Amaz meg 2 perc 18 másodperces. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Húpsz. Tényleg már felkerült. Bocsi. Sajnos elkerülte a figyelmemet. Azt hittem a régebbire gondoltok. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Húpsz. Tényleg már felkerült. Bocsi. Sajnos elkerülte a figyelmemet. Azt hittem a régebbire gondoltok.Engem nem zavar hogy belinkelted. Csak úgy jeleztem hogy már bekerült. Jöhetnének már a HD verziók. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Hát a HD verziókra már én is kíváncsi vagyok. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Engem ez az előzetes győzött meg, hogy meg kell nézni a Punisher War Zone-t. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. (szerkesztve) Múmia 3 Sárkánycsászár sírja Rossz, rossz, nagyon rossz!! Pocsék forgatókönyv, gagyi effektek, gagyi semmilyen zene, karakterek unalmasak és a poénok se jók, a yetik megjelenésén kínomban a földön akartam fetrengeni, Brendan Freasert korábban egész jónak tartottam, ma már színészkedni se tud, a fiát játszó valaki szintén pocsék, Jet Lee semmi pluszt nem ad hozzá, kiszámíłtható, erőltetett. Szóval nem is szidom tovább 10/2 A bakancslista Gyönyörű film, teljesen a hatása alatt vagyok most is. Egyszerre humoros, kalandos és nagyon is drámai. Két öregúr a halála előtt elhatározza, hogy körbeutazza a világot és 100%osan jól érzik magukat. Erről a két színészóriás gondoskodik Jack Nicholson és Morgan Freeman. Hihetetlen a két fazon. Ismételten le kell borulnom tehetségük előtt. A magyar szinkron is végre a régi szép időket idézi. Nagyon jó beszólások kísérték végig a filmet, és a vége....Hát igen, kicsordult pár könnycsepp :) Az év egyik legjobb filmje amit eddig láttam. 10/10-es simán Mindenkinek nagyon ajánlom aki szép filmet akar látni. Nicholson papa...you are the best Szerkesztve: 2009. Február 15. - JakeSully Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Szerintem a Bravehearthoz írt zenéje is világszerte népszerű és ismert. Az egyik legszebb számomra. Nem is tudtam, hogy a Braveheart is Horner-zene , pedig a mozi után kazettára felvettem egy kölcsön CD-ről (még nem volt lejátszóm...), és pár évvel ezelőtt rengeteget hallgattam, annyira tetszett. Elő is veszem majd újra. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Megnztem a 28 héttel később című filmet. Wow, lehet csak azért tetszett, mert az előzménye miatt lerúgtam a lecet a béka popója alá, de a kis breki átugrotta. Jó volt, tetszett, bár ilyen lett volna az első epizód is. Mondjuk, azért volt néhány furcsaság (Apache-csal nem tudnak eltalálni egy autót... lol...), de hatványozottabban jobban bejött, mint a 28 nappal később. Bár a vége baromira nem jött be, mivel nagyon adta magát. Előtte meg a 2008-as Holtak napja remake-t sasoltam meg... no, azt ne nézzétek meg... hatalmas baromságok vannak benne. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. Hozzászólás ideje: 2009. Február 15. JakeSully: A Bakancslista tényleg remek, nekem is nagyon tetszett. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Megnztem a 28 héttel később című filmet. Wow, lehet csak azért tetszett, mert az előzménye miatt lerúgtam a lecet a béka popója alá, de a kis breki átugrotta. Jó volt, tetszett, bár ilyen lett volna az első epizód is. Mondjuk, azért volt néhány furcsaság (Apache-csal nem tudnak eltalálni egy autót... lol...), de hatványozottabban jobban bejött, mint a 28 nappal később. Bár a vége baromira nem jött be, mivel nagyon adta magát.Előtte meg a 2008-as Holtak napja remake-t sasoltam meg... no, azt ne nézzétek meg... hatalmas baromságok vannak benne. Lesz majd 28 hónappal később is. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Csak erős idegzetűeknek! http://www.theasylum.cc/product.php?id=154 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. (szerkesztve) Csak erős idegzetűeknek! http://www.theasylum.cc/product.php?id=154 Már alig várom Ma este 9től a viasat 3-on Tango és Cash Rambo egy b*zi Jó kis film az Szerkesztve: 2009. Február 16. - JakeSully Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. A bakancslista10/10-es simán Mindenkinek nagyon ajánlom aki szép filmet akar látni. Nicholson papa...you are the best Nem rég láttam én is, és nagyon tetszett, igazán szórakoztató volt Jó volt a két öreg együtt Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Felkerült jó minőségben, plusz szinkronosan is az Alakváltók második részének a hosszú teasere. http://filmdroid.blog.hu/2009/02/16/transf...bosszuja_teaser Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Felkerült jó minőségben, plusz szinkronosan is az Alakváltók második részének a hosszú teasere. http://filmdroid.blog.hu/2009/02/16/transf...bosszuja_teaser Azt hiszem, nem lesz okunk panaszra nyáron a látványfilmek terén. Zúzás lesz ezerrel. Csak győzzünk ki-be járni a moziból Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Hozzászólás ideje: 2009. Február 16. Nagyon jó szinkronosan is. Remélem most már szinkronosan lesz a mozikban. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.