Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Megnéztem én is Trafóék harmadik kalandját. Jobban bejött mint a második de az elsőt már nem tudta nálam beelőzni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. http://www.youtube.com/watch?v=GWb0rujdGlE&feature Visszamennek a múltba? Csak az a gáz hogy '88-ban a vhs-korszakban ilyen minőségü képet nem csináltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Mindig visszafelé mennek. Majd meglátjuk mennyire lesz szemcsés a kép. BD-lemezen ez érdekes lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. http://videa.hu/rFNUTM09193MkOLH Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 21. Jó lesz ez a majmos film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. (szerkesztve) Első hivatalos Prometheus-kép Jó lesz ez a majmos film. Nekem még szoknom kell de látok rá esélyt hogy tetszegetni fog. Szerkesztve: 2011. Július 22. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Jó lesz ez a majmos film. Az arcmimika hihetetlen mennyire valóságosnak hat, viszont jó pár helyen kilóg a CGI lába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Comic Con-os Prometheus-kép Azóta kiderült, hogy ez nem a Prometheusból van, hanem valami rövidfilmből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Valamiért éreztem hogy ezzel is megszívom. Ki is töröltem a francba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. http://www.youtube.com/watch?v=IbYhofSkT-Y&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. http://www.youtube.com/watch?v=-uDuReyaNZo&feature Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. MissKarrde: Nem vagy egyedül, a Potter 7/2 sajnos nekem sem tetszett maradéktalanul Nagyon jól leírtad, amiket kb. én is gondolok a filmről SimonZ : igazad van, ami a fontos dolgokat illeti. Apropó, Pettigrew -t láttuk a filmben? Mert az előző részt túlélte, és most sem tűnt fel hogy nagyon meghalt volna. Dumbledore sietett, mert kevés volt a műsoridő A "csecsemő" jó volt de semmi csecsemőség nincs benne. Szerintem nem látjuk, valahogy őt is elfelejtette a rendező. Volt elég műsoridő, belefért volna, hogy ne kapkodják így el. Nem csak ezt, hanem más egyebeket is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Az arcmimika hihetetlen mennyire valóságosnak hat, viszont jó pár helyen kilóg a CGI lába. A főszereplő majom a legjobb. Ez a kilóg a lóláb cgi terén sose érdekelt. Bőven megfelelő ez a szint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Nagyon tökös filmnek tűnik az a Bunraku. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. (szerkesztve) Badass kis eksönbébi lészen ebben. --------------------------------------------------------------- Gőzöm nincs ez honnan van. Talán a Comic Con-ról. Szerkesztve: 2011. Július 22. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Gőzöm nincs ez honnan van. Talán a Comic Con-ról. Fan made. Bilbó egyáltalán nem így néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Végre visszatér Sodebergh. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 22. (szerkesztve) Fan made. Ezt tartottam a legvalószínűbbnek. Bilbó egyáltalán nem így néz ki.Gyanús is volt a feje. Szerkesztve: 2011. Július 22. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. VÉgre kint van az álomháború HDben. Már kíváncsi vagyok rá nagyon. Tegnap megnéztem a Negyediket, és nagyon kellemes film volt. Szép csaj, jó és könnyen fogyasztható történet, a mestert, Timothyt imádom, és a végén a harc meg ütött rendesen. Ilyennek kéne majd lennie az új Pókember filmnek is. Kis szerelmi szál, kevés dráma, de annál több látványos harc és ugrálás. Remélem folytatják mert nekem nagyon bejött. Ja és megnéztem a Mr Popper pingvinjeit is. Én imádom Jim Carryt, és meglepődtem de ebben is nagyon jó volt. Mármint ő mindig jó, de a film is az volt. Igazi kellemes kis családi poénkodás. Semmi meglepő, csak Jim és a h-lyéskedés a pingvinekkel, akik iszonyú aranyosak lettek. Én ajánlom egy szombat délutáni, esti mozinak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Szinte majdnem ugyanaz a véleményünk a Negyedikről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Végre visszatér Sodebergh. Egy ideig nem is igazán fog tétlenkedni. Jövőre kettő, 2013-ra pedig egy filmet (talán több is lesz az) tervez ledirigálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Szinte majdnem ugyanaz a véleményünk a Negyedikről. Oldie, ami jó, az jó! Ennyi. ja és Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Teal’c is szerepelni fog a TDKR-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Spielberg bejelentette a JP4-et. Gyűnnek a dinók! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Lenne ám erősítés ha Teal’c megnyitná a csillagkaput és Gotham-be vinné Bra'tac mesteréket hogy Bat'man mellé állva megtörjék az átkot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Magoson fent van a SW lego film, a Padawan Menace 720ban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. http://napifilm.com/hirek/olvas/Lesz-Transformers-4 A hármat nehéz lesz túlszárnyalni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Mondjuk ha tényleg folytatás lesz, akkor jöhet. Csak ne rebootolják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Az utolsó éjjel Na ez egy kimondottan f*sza kis film. Amolyan lightos Tarantino mozinak is elmenne. Tudvalevő, hogy rühellem ezt a mocskos Alföldit, de itt a szinkronja valami zseniális volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 23. Tudvalevő, hogy rühellem ezt a mocskos Alföldit, de itt a szinkronja valami zseniális volt. De van aki nem rühelli (pl:én), úgyhogy jó lenne, ha ezt a "mocskos" státuszt nem raknád úgy oda, mintha ez lenne a hivatalos megnevezése Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.