Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Amúgy ki volt Thorban az a nyilas-íjas fickó, aki a Bosszúállókban is benne lesz?

A leírás alapján ez csak Sólyomszem lehet, bár én nem is emlékszem, hogy benne lett volna a Thorban. A film után egy-két héttel néztem a magyar hangok listáját és ott is fel volt sorolva Sólyomszem, akkor is megkérdeztem magamtól, hogy hol volt ő a filmben?

Hozzászólás ideje:

A leírás alapján ez csak Sólyomszem lehet, bár én nem is emlékszem, hogy benne lett volna a Thorban. A film után egy-két héttel néztem a magyar hangok listáját és ott is fel volt sorolva Sólyomszem, akkor is megkérdeztem magamtól, hogy hol volt ő a filmben?

Akkor szerepelt benne, amikor Thor eljut a kalapács helyére és bunyóba keveredik az őrökkel abban a sátorponyva alatt. Sólyomszem ( ezek szerint így hívják) pedig felmászik egy póznára vagy darú tetejére és onnan várja a tűzparancsnot, hogy leszedhesse Thort.
Hozzászólás ideje:

Akkor szerepelt benne, amikor Thor eljut a kalapács helyére és bunyóba keveredik az őrökkel abban a sátorponyva alatt. Sólyomszem ( ezek szerint így hívják) pedig felmászik egy póznára vagy darú tetejére és onnan várja a tűzparancsnot, hogy leszedhesse Thort.

Köszi, közben beugrott ez a jelenet és videón is megnéztem.

Hozzászólás ideje:

Igen ezt a trailert adták a végén.

Köszi! Valamiért úgy éreztem hogy Amin kívül lesprórolják.
Hozzászólás ideje:

Klassz lenne ha a Batmanus Átokék járgányát is előjegyezné egy kis keréktelenítésre. :D

Ez a jelenet meg inkább egy karácsonyi családi filmbe illene mintsem egy Batmanus-múviba. :D

Hozzászólás ideje:

Folynak a találgatások hogy az alábbi képen a batröpi látható-e.

origamibat.jpg

Lehangoló látvány. Ha ez tényleg a batröpi akkor akár azt is lehetne mondani hogy a Batmanus Róka úr helyett a saját kézügyességét veszi igénybe és Origami-stílusban hajtogat magának egyet. :D

Hozzászólás ideje:

Már miért bukna meg? :?

Ha ilyen ütemben folytatódik az anyagok kiszivárgása jövőre júniusban már szinte a kész film cselekményével és jeleneteivel tisztában leszünk.

Ha jól emlékszem a Terminator Megváltásnáé is elég sok videó, meg kép került ki és megbukott a film.

Hozzászólás ideje:

Folynak a találgatások hogy az alábbi képen a batröpi látható-e.

origamibat.jpg

Lehangoló látvány. Ha ez tényleg a batröpi akkor akár azt is lehetne mondani hogy a Batmanus Róka úr helyett a saját kézügyességét veszi igénybe és Origami-stílusban hajtogat magának egyet. :D

Mikor először megláttam a Batmobilt 6 évvel ezelőtt egy előzetesben eléggé elborzadtam, aztán, mikor a kész filmben láttam megbarátkoztam vele hamar.

Hozzászólás ideje:

Ha jól emlékszem a Terminator Megváltásnáé is elég sok videó, meg kép került ki és megbukott a film.

Na de távolról sem a kiszivárgott videók miatt bukott meg a TS. :roll: Nem azért, de te itt hallasz dialógusokat? Látod a színészek játékát? Hallod a film zenéjét? Az effekteket? Pár párperces kézi kamerás felvétel a forgatásról még akkor sem lesz soha a büdös életben nem lesz a kész film, ha profik csinálnák. Ha a film megbukik, az azért lesz, mert egy kalap banthapudu, vagy a rajongók máshogy képzelték el (vagy mindkettő).

Hozzászólás ideje:

Na de távolról sem a kiszivárgott videók miatt bukott meg a TS. :roll: Nem azért, de te itt hallasz dialógusokat? Látod a színészek játékát? Hallod a film zenéjét? Az effekteket? Pár párperces kézi kamerás felvétel a forgatásról még akkor sem lesz soha a büdös életben nem lesz a kész film, ha profik csinálnák. Ha a film megbukik, az azért lesz, mert egy kalap banthapudu, vagy a rajongók máshogy képzelték el (vagy mindkettő).

Legyen úgy. Én is remélem, hogy ezek miatt nem bukik meg.

Remélem a Dark Knight Rises éppoly sikeres lesz, mint az előző kettő.

Hozzászólás ideje:

Mikor először megláttam a Batmobilt 6 évvel ezelőtt egy előzetesben eléggé elborzadtam, aztán, mikor a kész filmben láttam megbarátkoztam vele hamar.

A tank nekem rögtön bejött. Szerintem a további képek alapján a röppentyűt meg elég hamar meg fogom szokni.

batw01.jpg

batw02.jpg

Remélem a Batmanus rendesen szórni fogja az áldást. :D

Hozzászólás ideje:

A tank nekem rögtön bejött.

Nekem is, az első Batmobil, ami végre tetszett (pedig kiskoromban több batmobil variáns is megvolt :D).

Ez a röpcsi viszont érdekes. Innét nézve inkább valami sikló lehet, mert egy aerodinamikai csődtömeg.

Hozzászólás ideje:

Nekem is, az első Batmobil, ami végre tetszett (pedig kiskoromban több batmobil variáns is megvolt :D)

Nekem csak a Batman&Robinos nem jön be a mozis batmobilok közül. A legjobban pedig a Burton-féle Batmanusét bírom. Az meg is van valahol az egyik fiókban.

Ez a röpcsi viszont érdekes. Innét nézve inkább valami sikló lehet, mert egy aerodinamikai csődtömeg.

Masszív egy dög. Félig-meddig elölről nézve nekem azért valamivel bejövősebb.

Hozzászólás ideje:

Azért bukott meg a Ts mert rettenetes sz*r sztorija volt, Köze nem volt ahhoz amit vártunk a t1 után. Nem ezt a jövőt vártuk. Én (85'-ben láttam a T1-et először azóta várok arra hogy milyen volt a jövő. De a T4 történet szempontjából egy rakás nulla.

Hozzászólás ideje:

A T4 valóban eltér az elődjeitől, de rakás nullának azért nem nevezném semmiképp.

Én viszont igen. Mert az ezredik idősíkban kellett mozogniuk. Már annyira túl lett bonyolítva hogy történetileg a rakás nagy nulla felé konvergál. Persze látványilag ok, de az emberek nem ezt várták ,hanem azt a jövőt ahonnan a T1-es Reese származik.

Hozzászólás ideje:

Hát ez az új Batwing eddig nem győzött meg, de ez szerintem csak része a gépnek, mert ilyen állapotban el nem tudom képzelni, hogy repül ez az izé :D .

Batmobilok terén: nekem eddig a Schumacher filmek 2 Batmobilja volt amik nem jöttek be. A Tumblert eleinte nem szerettem, mert úgy gondoltam, hogy semmi Batman-es nincs benne, de azóta megbarátkoztam vele, a legjobban, azonban -kövezzetek meg érte, de :D - az Adam West-es sorozat bőregér-autóját szeretem.

Szerkesztve: - Lok Durd

Hozzászólás ideje:

Én viszont igen. Mert az ezredik idősíkban kellett mozogniuk. Már annyira túl lett bonyolítva hogy történetileg a rakás nagy nulla felé konvergál. Persze látványilag ok, de az emberek nem ezt várták ,hanem azt a jövőt ahonnan a T1-es Reese származik.

Azért a T1 jövő-jelenetei nem tartoztak éppen a legrealisztikusabb jelenetek közé, ha egy olyan stílusú filmet küldtek volna a moziba, szerintem a mai közönség előtt ugyanúgy megbukott volna.

Bár én úgy vagyok vele hogy a T2 után békén hagyniuk kellett volna az egész Terminátor sztorit, ott tökéletesen elvarrtak minden szálat.

Hozzászólás ideje:

Már az 1-3. rész alapján is volt pár idősík, a 4. rész csak követte a sémát. Persze az 1. részbeli visszatekintések (azaz inkább előretekintések) alapján valóban más jövőképet kapunk, de a 4. részben 2018-at írunk, ami még messze van 2029-tól, ahonnan Kyle érkezett, így számomra nem meglepő az eltérés.

Hozzászólás ideje:

Azért a T1 jövő-jelenetei nem tartoztak éppen a legrealisztikusabb jelenetek közé, ha egy olyan stílusú filmet küldtek volna a moziba, szerintem a mai közönség előtt ugyanúgy megbukott volna.

Bár én úgy vagyok vele hogy a T2 után békén hagyniuk kellett volna az egész Terminátor sztorit, ott tökéletesen elvarrtak minden szálat.

Egyetértek. Minden klappolt. Erre jön egy baromira erőltetett történet, merthogy mégsem sikerült elkerülni az Itélet Napját. A 2. végén minden logikai szálat elvarrtak,. Minek kellet a 3. rész? Pénzért?

Hozzászólás ideje:

Frenkie... csak hangosan gondolkodom, még véletlenül sem kötekedem!!!!... de ennyi erővel 'majd minden' folytatás PÉNZÉRT készül.

Sőt... úgy eleve a filmek és a sorozatok pénzért készülnek és nem grátisz szívjóságból :D

Hozzászólás ideje:

Egyetértek. Minden klappolt. Erre jön egy baromira erőltetett történet, merthogy mégsem sikerült elkerülni az Itélet Napját. A 2. végén minden logikai szálat elvarrtak,. Minek kellet a 3. rész? Pénzért?

Kíváncsi vagyok, mit fogsz mondani a 6. rész után. :lol:

Ha annyira gagyik lennének, nem tudnák eladni.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.