Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Hát ez valami brutálisan jó és izgalmas filmnek ígérkezik. Tom Hanks egy teherhajó kapitánya, és szomáliai kalózok támadják meg őket. A macska egér játék beindul, és az amerikai haditengerészet is közbelép. Paul Greengrass , a Bourne filmek rendezőjétől. Megtörtént eset alapján. Nagyon várós. Ez az a történet amiről beszéltem anno az Act of Valor kapcsán. Mikor a 3 Seal mesterlövész pontosan ugyanabban a pillanatban fejbelövi a 3 csávót úgy hogy mindkét hajó imbolyog és a delikvensek is mozognak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 9. Az arab fickó, aki mellesleg angol volt, egy színész, nem a Mandarin. Ezt kell megérteni és elfogadni a karakterrel kapcsolatban: a Mandarin NEM Trevor Slattery, hanem Aldrich Killian volt. Trevor a kirakatfigura volt, de attól még nem ő volt a valódi. Világos, csak nem erre készültem, és nem tetszett ez a fordulat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. A Harry Potter és az azkabani fogoly és az Ember gyermekének új filmje, ami..... ami miatt érdemes IMAX-be, és 3D-s filmre beülni. Gravity előzetes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Alfonso Cuaront egyszerűbb lett volna kiírni Szédületes egy élmény lesz, viszont az ilyen filmek nem annyira nekem valók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Imaginaerum: A Nightwish zenekar filmje. Nem tudom, hogy ők is csinálták e az egészet, de az biztos, hogy az ő zenéjük inspirtálta a filmet. Egy szürreális álom az egész, de egyben komoly dráma is, de amit apró darabokból teszünk össze. Az eleje totál értelmetlen, csak csodálkozol a félmondatokon, és várod hogy történjen valami, hogy megértsd miről is szól a film, azért szépen lassan összeáll a kép és minden a helyére kerül. Nagyon jól lett megírva, bár talán néhol lehetett volna kicsit feszesebb. A látvány csodaszép, szinte az egész film CGI, na persze nem A kategóriás, de így is nagyon látványos. A zene pedig hát...viszi előre a filmet és mozgatja az érzelmi húrokat. Aki szereti a zenéjüket, amit Anette-el csinálnak, annak érdemes megnéznie szerintem. Egy 7/10 lett nekem a végére, bár az elején biztos nem adtam volna ennyit, de a végére nagyon feljött. http://www.youtube.com/watch?v=oG2se_hUt5w Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 10. Aki szereti a zenéjüket, amit Anette-el csinálnak, annak érdemes megnéznie szerintem. Ez lennék én. Valahol, valamikor biztosan megnézem. Sok szöveg is van benn, vagy inkább zene? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 11. Ez lennék én. Valahol, valamikor biztosan megnézem. Sok szöveg is van benn, vagy inkább zene? Helyes! Hát 1:15 a film kb szóval nem hosszú és normális mennyiségű szöveg van benne, nem teljes számok vannak a filmben, inkább a számok zenei témái. Én végig fülessel hallgattam a filmet. Majd írj hogy tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 11. Jancsi és Juliska - Boszorkányvadászok avagy "Ne egyetek a kib-szott kalácsból". Eszméletlenül tetszett, nagyon szórakoztató volt. Olyan mint a Van Helsing, bár az még mindig jobb, de akinek az tetszett szerintem ez is fog. Tele jó poénokkal, akkora írtásokkal és változatos halálnemekkel, hogy jó volt nézni. Még a történet is rendben volt, szóval nem lehet panaszom. ja és jó csajok, lányoknak meg jó pasik. Nem igazán tudok mit hozzá tenni, egy igazi jó kis kikapcsolós, popcorn mozi. 8/10. Ajánlom mindenkinek! http://www.youtube.com/watch?v=h4k-Um-kHys Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 11. 8/10? Ilyen litánia mellett megért volna egy 7/10 -et is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 11. (szerkesztve) 8/10? Ilyen litánia mellett megért volna egy 7/10 -et is. Nézd csak meg Ody, jól fogsz szórakozni. De talán csak 7/10 jól. Mondjuk most nézem a hogy a nézőknél 6/10 általában, a kritikusoknál meg 4/10. :D Szerkesztve: 2013. Május 11. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 11. Én meg azt mondom látatlanban, hogy 7,5432121123412234/3,4221454123241235234634. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 12. (szerkesztve) Az Ender's Game (Végjáték) zeneszerző: Steve Jablonsky (Transformers) Hmm piros pont a filmnek Már 5/10-ről indul nálam Szerkesztve: 2013. Május 12. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. Csak legyen olyan összeszedett, mint a Trafo 1-nél és 3-nál, mert azoknak nagyon jó a zenéje. De a másodiknál lustálkodott, ott inkább másolta az első részt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. Sawyer papa táncos filmben. http://www.youtube.com/watch?v=7Dvu1M-fybs&feature=player_embedded Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. (szerkesztve) Wachowskis tesók űroperája közben forog.. a Jupiter Ascending Hát.. mik ezek az extravagáns jelmezek? Érdekes eddig Szóval ilyen high tech nemesi családok uralkodnak a bolygók között? Mert ugye Mila Kunis karakteréről majd kiderül a hivatalos szinopszis alapján, hogy csillagközi uralkodó család leszármazottja vagy mi a szösz. Na majd kíváncsi leszek a végeredményre... Szerkesztve: 2013. Május 13. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. Sawyer papa táncos filmben. Hehe, nem pont ilyen filmben képzelem el őt, és ez a stílus sem áll túl közel hozzám Na majd kíváncsi leszek a végeredményre... Én is, és remélem, hogy jó lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. Nagyon extravagánsak ezek a ruhák! Tetszenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 15. (szerkesztve) Végre itt van az Atlantic Rim előzetes! Emberek által épített óriásrobotok harcolnak szörnyek ellen az Atlanti óceán térségében Szerkesztve: 2013. Május 15. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 15. Mi meg leforgathatnánk a Balaton Rimet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 15. Ez már úgy kellett, mint egy falat kenyér köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 15. (szerkesztve) Új Riddick előzetes!!! Szerkesztve: 2013. Május 15. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 15. Tegnap megnéztem a Star Trek VI: A nem ismert tartományt, nem értem, ST-rajongóként hogy hagyhattam ki eddig ezt a filmet. Szerintem vitathatatlanul a legjobb ST-mozi az Abrams-éra előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 15. Ahogy látom Riddick bátyóék visszatérnek az első rész feelingjéhez. Ütősnek néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 15. (szerkesztve) Nem, nem vagyok Star Trek fan. Sosem voltam. Antifan sem vagyok, de mindig is ellenszenves volt számomra az ST. Egészen 2009-ig, mert akkor jött J.J. és megszerettette velem ezt a világot. De hozzá kell tennem, hogy csak az általa újraálmodott ST világát, a régihez továbbra is ugyan olyan a hozzáállásom, mint eddig. Na de most, kilépve a moziból a Star Trek Into Darkness után, azt kell mondanom, hogy "aztak*rva!!!" Talán ez ki is fejezi azt, amit érzek... pfff, mi lenne ha ST rajongó lennék? Persze ez egy költő kérdés, mert az ST fanok kemény magja a 2009-es filmet is szentségtörésnek tartják, na de a lényeg csak átjön mire célzok... remélem Hatalmas, űberkirály élmény volt a film, és nem, egy cseppet sem félek ezek után az Episode VII-től! Benedict Cumberbatch :rock: Szerkesztve: 2013. Május 15. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 15. Jaj most miért kellett ez? Most már alig bírom kivárni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 15. (szerkesztve) Nagyon várós az új Riddick film!! Nute :P Szerkesztve: 2013. Május 15. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 15. Riddick nagyon jól néz ki, biztos nagyon jó lesz, de tényleg inkább az első rész remakejének néz ki mint folytatásnak. bakker hol vannak a nercomongerek???? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 15. kudar, volt benne egy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Tegnap megnéztem a Star Trek VI: A nem ismert tartományt, nem értem, ST-rajongóként hogy hagyhattam ki eddig ezt a filmet. Szerintem vitathatatlanul a legjobb ST-mozi az Abrams-éra előtt. Sűrű bólogatás, a Shatner-Kirk éra legjobb filmje, de a TNG érában sem igazán készült film, ami a közelébe érhetne (ok-ok, van a First Contact, de az inkább látványában és hangulatában jó, mint a többiben, az Undiscovered Country meg minden téren nagyon egyben lévő film). Sztoriban még a Star Trek sem ér fel hozzá (az Into Darkness-ről majd holnap nyilatkozom ). Na de most, kilépve a moziból a Star Trek Into Darkness után, azt kell mondanom, hogy "aztak*rva!!!" Talán ez ki is fejezi azt, amit érzek... pfff, mi lenne ha ST rajongó lennék? Persze ez egy költő kérdés, mert az ST fanok kemény magja a 2009-es filmet is szentségtörésnek tartják, na de a lényeg csak átjön mire célzok... remélem Lehetsz rajongó anélkül, hogy a kemény maghoz tartoznál. Trek rajongó vagyok, amióta az eszemet tudom, már oviban is Kő kapitányt játszottam (Povej kapitány mellett ), mégsem vallom magam kemény magosnak (bár ennek ellenére lehet, hogy az vagyok). Azért ne általánosítsuk már azt, hogy minden Trekkie utálja az Abrams filmeket. Riddick nagyon jól néz ki, biztos nagyon jó lesz, de tényleg inkább az első rész remakejének néz ki mint folytatásnak. bakker hol vannak a nercomongerek???? Riddicket ismerve, hat láb méter mélyen a föld alatt. Azért na, elég biztos volt, hogy Riddick bátyó nem marad császárkodni. Jó lesz ez a film, kellemes ötvözetének tűnik az első két résznek (és az Aliensnek ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. kudar, volt benne egy! Az aki szétlövi a sziklát? Dzséjt: Amúgy igen ebben van valami, de kíváncsi leszek a miértjére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.