Bomarr Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Nálam bevallom van hogy kialakul némi előitélet, de ha a film jó akkor ez úgyis tova száll. Lásd az emlitett Batman filmet, ahol azokon a képeken én is húztam a szemöldököm aztán a film meg baromira bejött. Ugyanez itt is: ez a kukoricás sztori igy első blikkre elég nagy hülyeségnek tünik, de igazából már számitok is rá hogy nagyon pozitivan fogok csalódni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Dzséjt imádja az ilyen sci-fiket Odáig meg vissza vagyok értük. Viszont ez a behalt mezőgazdaság miatti zűrutazás tetszetős alapkoncepció. Bár az ötletet már elsütötték máshol (ott éppen nem a kukorica, hanem a kávé maradt meg, illetve ott egy járvány volt ezért a felelős), de az egy könyvben volt, filmben ilyesféle megközelítéssel ritkán próbálkoznak. És ez bejön! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. (szerkesztve) Forgatáson egy óriási kombájn is ott figyel Majd a zűrutazók azt is viszik hogy azzal arassák le a zűrkukurúzát. Szerkesztve: 2013. Augusztus 31. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. A Blizzplanet infói szerint a Warcraft mozi Arthas Menethil körül forog majd. Arthas Menethil a Warcraft-univerzumban játszódó számítógépes játékok egyik szereplője, II. Terenas király fia, Lordaeron trónörököse. A Warcraft III: Reign of Chaos első felében a játékos az ő szerepét veszi fel; kezdetben az emberek bajnoka, azonban egy mágikus kard (amit úgy hívnak Jégpenge) megszerzése után fokozatosan a Lidérc Király irányítása alá kerül, élőhalottá változik, megöli apját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. A Stargate SG-1 sorozat utolsó két évadában volt űrkukorica, de az egy drog volt, de az űrkukorica ötlete így már nem eredeti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Basszus, nekem is a CSillagkapu sorozatból rémlett valami kukoricás sztori, de akkor ezek szerint jók voltak a sejtéseim Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. A Blizzplanet infói szerint a Warcraft mozi Arthas Menethil körül forog majd. Remek hír! Az egyik kedvenc karakterem a játékban, akár jó akár rossz oldalon vagyok vele. És neki vannak a leg-Badass-esebb pillanatai is. De rosszul hangzik ez a Jégpenge, én maradok inkább a FrostMourne-nál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. A Blizzplanet infói szerint a Warcraft mozi Arthas Menethil körül forog majd. Arthas Menethil a Warcraft-univerzumban játszódó számítógépes játékok egyik szereplője, II. Terenas király fia, Lordaeron trónörököse. A Warcraft III: Reign of Chaos első felében a játékos az ő szerepét veszi fel; kezdetben az emberek bajnoka, azonban egy mágikus kard (amit úgy hívnak Jégpenge) megszerzése után fokozatosan a Lidérc Király irányítása alá kerül, élőhalottá változik, megöli apját. Ilyen hamar Arthas-szal akarnak foglalkozni? A legutóbb még arról volt szó, hogy Khadgar tanítványa lenne a főszereplő és az orkok inváziójának történetét mesélik el. Túl korainak érzem. Arthas-szal a 2. vagy a 3. film környékén foglalkozni. Érdekesség: annak idején évekkel ezelőtt felröppent a hír, hogy Arthas lenne a film középpontjában és Christie Golden Warcraft regényét filmesítenék meg. Remek hír! Az egyik kedvenc karakterem a játékban, akár jó akár rossz oldalon vagyok vele. És neki vannak a leg-Badass-esebb pillanatai is. De rosszul hangzik ez a Jégpenge, én maradok inkább a FrostMourne-nál. Én meg maradok a Jéghalálnál. Utálom, ha nem fordítanak le a fantasy-ben ilyen neveket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Master Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Ilyen hamar Arthas-szal akarnak foglalkozni? A legutóbb még arról volt szó, hogy Khadgar tanítványa lenne a főszereplő és az orkok inváziójának történetét mesélik el. Túl korainak érzem. Arthas-szal a 2. vagy a 3. film környékén foglalkozni.Érdekesség: annak idején évekkel ezelőtt felröppent a hír, hogy Arthas lenne a film középpontjában és Christie Golden Warcraft regényét filmesítenék meg. Remélem a Lángoló Légiónak, és Kil'jeadennek adnak valami szerepet, mert nekem ők a kedvenc gonosz bandám. De kezdjék a legelején, és ne rögtön a Lidérc Királyos dolgoknál. Én meg maradok a Jéghalálnál. Utálom, ha nem fordítanak le a fantasy-ben ilyen neveket. Dettó, hülyén hangzik a magyar mondatban az angol név. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. jaj...kezdődik.. Interstellar poster Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. (szerkesztve) jaj...kezdődik.. Interstellar poster Az időmilliomosok megint jól érzik magukat. Csinálják csak, ha ettől olyan jó nekik. Nekem megvan az elég kemény és határozott véleményem ezekről. De várjál Jake, majd ha igazán beindul a Nolan haterek gépezete, akkor lesz itt nagy "buli"... Szerkesztve: 2013. Augusztus 31. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 31. Nagyon jó cikk, egyik kedvenc rendezőmről - http://www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/az/20130830-o-csinalt-filmsztart-george-clooney-bol-steven-soderbergh-mint-a-kamfor-magic-mike-solaris-che.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 1. Na még egy kép, hogy öreg ember nem vén ember. Azért Gibson durván néz ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 1. Izmos férfiak hétvégét folytatom Szika képével. Mint Herkules Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 1. Amúgy fura mert megállás nélkül teszi fel magáról a képeket forgatás közben a Rock, de még egy képen sem láttam az arcát, valahogy mindig úgy van fényképezve, hátulról vagy belóg a haja. Kíváncsi vagyok miért. Persze lehet csak véletlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 1. Gondolom majd egy hivatalos plakáton szétphotoshoppolva megmutatja magát teljes egészében Azért remélem ez a film nem úgy végzi, mint a 2 évvel ezelőtti Conan mozi.. Kritikailag, nézőileg, anyagilag is bukás volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 1. Remélem a Lángoló Légiónak, és Kil'jeadennek adnak valami szerepet, mert nekem ők a kedvenc gonosz bandám. De kezdjék a legelején, és ne rögtön a Lidérc Királyos dolgoknál. Dettó, hülyén hangzik a magyar mondatban az angol név. Így van, a Warcraft univerzumból minimum 2 nagy trilógiát is lehetne csinálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 1. A végzet ereklyéi – Csontváros Na bazzeg, ebben aztán minden volt… Démonok, vámpírok, vérfarkasok, boszorkányok, vadászok, mágia, rúnák, elvarázsolt kastély… Az egész egy pofátlan koppintás, egy óriási puzzle, amit rengeteg más filmek/történetek ismerős jeleneteiből és hangulataiból ollóztak össze, csak hogy a legfontosabb példákat említsük: Supernatural, Harry Potter, Underworld, Penge, Kaptár, Varázslótanonc, sőt picit Elhurcolva – no de ami legjobban fájt, az EPV és EPVI. A mozi egy hatalmas misztikus katyvasz, egy újabb ifjúsági hókuszpókusz – mert már a mai ifjúság tűrésküszöbébe még a csápos szörnyeteg látványa is simán belefér… Most biztosan azt hiszitek, nézhetetlen az egész, pedig nem az. Kifejezetten szórakoztató, amíg nagyüzemben nem történnek dolgok, még sejtelmes is. A trailer kivételesen nem lövi le a fő poénokat, így van meglepetés is a filmben, a látvány néha kimondottan jó, ami viszont abszolút kellemes meglepetés volt: Lena Headey, a szőke Lannister a GOT-ból, valamint Kevin Durand pl a Robin Hoodból. Az ifjú színészek tökéletesek arra a karakterre, amit kitaláltak nekik, s bár a film közepe a kötelezően fájdalmas szerelmi háromszöggel kissé leül, összességében egy újabb tinifranchise jól sikerült első darabját láttam. Kár, hogy nem olyan az egész, mint amit a trailer sugallt, akkor egészen kiváló lehetne… 65% Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 2. Fogalmam sincs mi ez a film. Épp nyaraltunk Orfűn és a rádióban megállás nélkül ennek a reklámja ment, és el is felejtettem megnézni, hogy mi ez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 2. Fogalmam sincs mi ez a film. Épp nyaraltunk Orfűn és a rádióban megállás nélkül ennek a reklámja ment, és el is felejtettem megnézni, hogy mi ez. Ez egy új tinifranchise első része, az Álomgyár újabb vasa a tűzben. Kíváncsi vagyok, végigviszik-e. Az Alkonyatnál jobb, az Éhezők viadalánál gyengébb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 3. Ez egy új tinifranchise első része, az Álomgyár újabb vasa a tűzben. Kíváncsi vagyok, végigviszik-e. Az Alkonyatnál jobb, az Éhezők viadalánál gyengébb. Igen azóta meglestem a trailerét, és lehet megnézem majd, mert nem tűnik olyan rossznak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 3. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 3. (szerkesztve) Sly mintha álmos lenne egy kicsit. http://www.youtube.com/watch?v=Wz6JU4KEyv0 Szerkesztve: 2013. Szeptember 3. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 3. Sly mintha álmos lenne egy kicsit. Jó hát biztos sok terroristát ölt meg aznap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 3. Az is lehet hogy a többieknek nem hagyott egyet sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. (szerkesztve) Jól jönne a csajnak Supermanus hogy visszavigye a zűrjárgányhoz mint az oroszt a negyedik Reeve-féle Supis filmben. Szerkesztve: 2013. Szeptember 5. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. James Cameron szerint a Gravitáció minden idők legjobb sci-fije James Cameron is megtekintette a Gravitációt és a jelek szerint eldobta tőle az agyát. „ Lehengerelt, totálisan ledöbbentett. A Gravitáció viszi a pálmát a legszebben fényképezett űrjelenetek közül és szerintem a sci-fi filmek legjobbja. Nagyon régóta vágytam már egy ilyen produkcióra. Alfonso és Sandra izgalmasan mutatják be, hogy miképp harcol egy nő az életéért a gravitációmentes térben” – mondta, majd folytatta . “Miközben olvastam a forgatókönyvet arra gondoltam, hogy milyen rettentően nehéz lesz hihetően bemutatni a zeró gravitációban zajló eseményeket. Biztos vagyok benne, hogy Alfonso a stúdióval nagy csatát vívott azért, hogy minden a lehető legjobban nézzen ki. Ő pontosan tudta, hogy mit akar, hogy miképp kell kinéznie a filmnek és megküzdött érte.” – tette hozzá Cameron. Eddig vagy 20 komoly szaklap írt róla kritikát, és mind pozitív. Az év egyik legjobb filmje a hírek szerint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Kíváncsi vagyok erre a filmre, de még nem tudom, hogy elmenjek-e rá moziba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Én tuti hogy DVD Rip-esen fogom meglesni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 5. Kíváncsi vagyok erre a filmre, de még nem tudom, hogy elmenjek-e rá moziba. Hasonlóan vagyok vele én is, még nem döntöttem el, hogy érdekel-e ennyire. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.