Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Hát igen. A Simpsons egyedi és örök. Lemásolhatatlan.

Lehet, hogy lemásolhatatlan, de engem nagyon-nagyon hidegen hagy, nem az én világom :peace:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én mindegyiket nagyon birom... Tom és Jerry kikezdhetetlen gyerekkori kedvenc. Ha meglátom a TV-ben, manapság is lehuppanok elé (és mindig Tomnak drukkolok :)). És a Simpsons is óriási csak egész másért... a South Park mellett az egyik legjobb szatira-sorozat :yeah:

Hozzászólás ideje:

Tom&Jerry alap(Tom rulezzz), de az abszolút favorit a South Park.Hihetetlenül nagy igazságok vannak benne.

Hozzászólás ideje:

Nekem az amcsikból csak a Vadócos X-men Evok, Tom&Jerry, Micimackó és Dagoberték jönnek be.

A magyarokat is nagyon bírom.

Pom-Pom, Vízipók, Frakk, a Nagy Ho-Ho, Mézgáék, a bábosok közül meg a legkisebb Ugrifüles, és Mekk mester tuti nyerő.

Meg még ott van Menő-Manó és Pampalini, igaz ezek már nagyon régen mentek.

Hozzászólás ideje:

A Dr. Bubót meg ki is hagytam.

"Beszél majd az utókor!

Ho-ho-ho, kiről? Dr. Bubóról."

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ezzel valoszinüleg egyedül vagyok, de én a japán anime-kat is nagyon birom (természetesen nem azokat a sz*rokat, amiket nálunk adnak). Csak pár a jobb sorozatokból:

Berserk (epikus hősi fantasy, sok vérrel és szürreális befejezéssel)

Hellsing (a jelenkori Londonban játszodó vámpirosdi... mivel az újabbak közül való ennek már nagyon szép a rajzolása)

Neon Genesis Evangelion (úgy kezdődik, mint a legtöbb mechás anime: beazonosithatatlan fenyegetés támadja az emberiséget -itt speciál angyaloknak hivják őket- akiket óriás ember-vezérelte robotokkal igyekeznek visszaverni... ám, ahogy halad előre a történet egyre "mélyebb" lesz az egész... én speciál imádtam a záró részeket)

Ghost in the Shell Vol.1 (nagyságrendekkel jobb, mint a két mozifilm... föleg sci-fi rajongóknak javalt: igen részletesen kidolgozott sci-fi világ, kellemesen összetett történet és nagyon szép megvalósitás)

stb. stb.

Most épp a Gungrave-et nézem... egy monumentális maffia-történet, arról, ahogy két utcai srác lassan fellépkedve a ranglétrán első-osztályú bűnözökké válnak. Még csak a 10.résznél tartok, de ha tartja a szinvonalat akkor nagy kedvenc lesz...

Hozzászólás ideje:
Neon Genesis Evangelion (úgy kezdődik, mint a legtöbb mechás anime: beazonosithatatlan fenyegetés támadja az emberiséget -itt speciál angyaloknak hivják őket- akiket óriás ember-vezérelte robotokkal igyekeznek visszaverni... ám, ahogy halad előre a történet egyre "mélyebb" lesz az egész... én speciál imádtam a záró részeket)

Az egyik kedvencem az anime-k között, pedig kifejezetten nem szeretem őket. De az egyik haverom azért szépen kiművelt belőle :yeah:

Ennek spec a vége viszont nagyon nem tetszett.

De szerintem a legjobb a Macros. Ott már csak az volt a bajom, hogy az űrcsaták átláthatatlanok (persze ehhez köze lehetett annak is, hogy egy pár centis fekete-fehér tv-n néztük).

A Ghost In The Shell-nek csak a képregényét ismerem. Az túlzottan nem tetszett.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Az egyik kedvencem az anime-k között, pedig kifejezetten nem szeretem őket. De az egyik haverom azért szépen kiművelt belőle :yeah:

Ennek spec a vége viszont nagyon nem tetszett.

De szerintem a legjobb a Macros. Ott már csak az volt a bajom, hogy az űrcsaták átláthatatlanok (persze ehhez köze lehetett annak is, hogy egy pár centis fekete-fehér tv-n néztük).

A Ghost In The Shell-nek csak a képregényét ismerem. Az túlzottan nem tetszett.

A képregények nem is jók, viszont ha tetszett a NGE, akkor mindenképp érdemes lenne egy próbát tenned a Ghost-al is.

A Neon Genesis Evangelionból láttad a záró-mozifilmet?

Hozzászólás ideje:
de az abszolút favorit a South Park.Hihetetlenül nagy igazságok vannak benne.

a SP tényleg nagyon jó volt. Az elején, de a végére nagyon elfajult, és simán csak baromság lett. :yeah:

Hozzászólás ideje:
Tudod kit hagytál ki? Vitéz Jánost, a'la Kemény Henrik! Nálánál nem volt jobb bábművész az országban.

Azon jókat röhögtem. Főleg amikor a serpenyővel ostromolta az ördög fejét. :yeah:

Hozzászólás ideje:
Stewardess: " No smoking, Sir!"

Mézga Géza: " Smoking? Most? Itt? Izé... BENT VAN... ööö... BENT VAN A KOFFERBEN!!! "

Vagy Paula amikor a stewit dícséri hogy egyszerre mennyi poharat visz ki, és nem ejt le semmit sem.

Erre amaz hozott nyolc pohár viszkit. :yeah:

Hozzászólás ideje:

Jah:

Stewardess: What do you please madame?

Paula: Yes... milyen ügyes lány... egyszerre mennyi poharat visz ki...

Stewardess: Oh... wisky!

Paula: Ráadásul semmit le nem ejt...

Stewardess: Eight! Wait a minute please!

:yeah:

Az lett volna még a poén, ha azt mondja Paula, hogy "Még szerencse, hogy a poharakat le nem ejti"

:)

Donát

Hozzászólás ideje:

:yeah:

Ja, meg a kedvencem:

Mézgáék állnak Huffnágel bódéja előtt, és ki van írva, hogy "Huffnagel and Co."

Mézga megkérdezi Márist, hogy: " Doktor! Mit jelent a Huffnagel mellett az, hogy "And Co?"

Máris: "Azt, hogy ennek a bolondnak még egy felestársa is van"

Erre kijön egy csávó a házból, Mézga megszólal:

"Ööö... jó napot... izé, AND CO úrhoz van szerencsém?"

:)

Donát

Hozzászólás ideje:
A képregények nem is jók, viszont ha tetszett a NGE, akkor mindenképp érdemes lenne egy próbát tenned a Ghost-al is.

A Neon Genesis Evangelionból láttad a záró-mozifilmet?

Azt hiszem igen, de most nem merek rá megesküdni. Viszonylag egyszerre néztük végig az összes részt (még felirat nélkül, echte japánul, így csak a haver tolmácsolásával értettem meg a sztorit), de mintha utánna mondta volna, hogy van még egy rész (ez lehet a mozifilm). De nem merek rá megesküdni.

Amit én láttam utolsó részként - ha jól emlékszem - a főhős srác végül valamiféle álomból ébredt fel. Hogy az egész hercehurca nem is volt valóságos.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A sorozat NGE-ben az a záró-kép, hogy a srác áll és körülötte tapsolnak az emberek. Ebből sok mindent lehet következtetni ugyebár: akár hogy felébredt, akár hogy tovább lépett egy szintre... meg sok ötlet van ehhez, de a lényeg, hogy a legtöbb rajongónak nem tetszett a befejezés. Olcsónak és unalmasnak találták és ezért született meg az End of Evangelion, ami egy 82 perces "alternativ-zárás". Az animáció sokkal szebb és persze van akció is dögivel, föleg az első felében. Viszont a vége ennek is kissé elvont

Spoiler

Gyakorlatilag bekövetkezik az apokalipszis... mindenki meghal csak a kissrác marad életben meg még valaki... hogy miért pont ő és ki az a másik már nem emlékszem. Rég láttam :yeah:

Dzséjt írta:
Azt hiszem igen, de most nem merek rá megesküdni. Viszonylag egyszerre néztük végig az összes részt (még felirat nélkül, echte japánul, így csak a haver tolmácsolásával értettem meg a sztorit), de mintha utánna mondta volna, hogy van még egy rész (ez lehet a mozifilm). De nem merek rá megesküdni.

Amit én láttam utolsó részként - ha jól emlékszem - a főhős srác végül valamiféle álomból ébredt fel. Hogy az egész hercehurca nem is volt valóságos.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Akkor én a sori végét láttam, mert emlékszem erre a tapsikolásra. Haver mondta, hogy felébredt (úgy néz ki, ő erre következtetett), és nem is tetszett. S akkor erről az alternatív befejezésről beszélt még.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.