kudar Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Húúú már én is látni akarom!!!Mikor kezdik el nálunk játszani? Bemutató dátuma: 2006. december 7. Nem kell már olyan sokat aludni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Hozzászólás ideje: 2006. November 18. Ez a Bond írás felcsigázott, pedig nem vagyok Bond rajongó, és még akkor enyhén fejeztem ki magam. Azt hiszem, talán láttam eddig 3 részt Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Uh, skaccok asszem kezdem behozni a lemaradásomat Megnéztem az X-men 3-at Marhára vegyesek az észrevételeim de mégis a negatív irányba tendál. Ha esetleg az a fránya rendező figyelt volna, hogy a hídat pontosan melyik napszakban is akarta volna filmbe rendezni akkor talán okés lett volna a film. De egy ekkora hibát mint azt...háááát. Majdnem padlót fogtam. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Hova jutottunk? Már egy híd miatt is el lehet marasztalni egy filmet? Szerencsétlen Magnusz addig szenvedett vele amíg egy másik napszak nem következett. Nem csoda nem mai gyerek szegény. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Hova jutottunk?Már egy híd miatt is el lehet marasztalni egy filmet? Hát amekkora gyermeteg hiba volt! A C kategoriás filmekben nincs ilyen baklövés. De amúgy a film így is az aminek látszani akar. Klassz akciómozi Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Storm ellen vonultak.... olyan mindegy h milyen időben kezdik! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Hát amekkora gyermeteg hiba volt! A C kategoriás filmekben nincs ilyen baklövés. Nem akarok panaszkodni, de egy ilyen gyermeteg hiba van egy bizonyos ep3-ban is. Anakin és Padmé nézik egymást a két épületből, odakünn még naplemente, majd következő snittben Anakin kirohan a leszálló platformra és odakünn már sötétség. Hozzáteszem, előtte jeleneteken át tart a naplemente, aztán Gyaloggalopp módjára leesik a nap, míg Anakin leér pár szintet? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Nem akarok panaszkodni, de egy ilyen gyermeteg hiba van egy bizonyos ep3-ban is. Anakin és Padmé nézik egymást a két épületből, odakünn még naplemente, majd következő snittben Anakin kirohan a leszálló platformra és odakünn már sötétség. Hozzáteszem, előtte jeleneteken át tart a naplemente, aztán Gyaloggalopp módjára leesik a nap, míg Anakin leér pár szintet? Hát igen a legnagyobb filmekben is van /egy csomó/ baki... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Csak egyes rendezők megtehetik, hogy addig adnak ki verziókat, amíg minden a helyére nem kerül Vagyis majdnem minden... Donát Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Most volt a TV-ben ez a felejtésbérés film. Ugyanaz az érzésem, mint a 6nap 7 éjszaka esetében volt, hogy a végén van egy pont ahol végét kéne vetni a filmnek, és a többi a Hollywood. A végével együtt lightos kassszasiker, anélkül meg lett volna ereje és mondanivalója. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Hát igen a legnagyobb filmekben is van /egy csomó/ baki... Én a bakikkal addig igyekszem nem törődni, amíg egyesek be nem csempésznek a filmekbe olyat ami eleve bennük sem volt. Jó pár éve a TV2-n a franc sem tudja milyen műsorban a bakikról pofáztak és az ÁL/ARC-ot is előszedték nem is akárhogy. Annál a jelenetnél ahol Cage a tengeri dutyis szökésnél az ajtón át kint találja magát, felrohan a lépcsőn egy felsőbb szintre, a TV-sek kivágták a lépcsőn rohangálós részt és úgy állították be, mintha az ajtó után rögtön a felső szint következett volna, ahol ajtónak nyoma sem volt. Legalábbis én úgy gondolom hogy azok vagdosták meg a filmet hogy legyen mit mutogatni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Hozzászólás ideje: 2006. November 19. (szerkesztve) Gyaloggalopp módjára leesik a nap, míg Anakin leér pár szintet? A filmeket nézzük már úgy mint ahogy a filmeket kell, és ne úgy mintha kalendáriumok lennének. Szerkesztve: 2006. November 20. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Hm. Ez a Felejtés bére nem volt rossz film. Klassz szórakoztató mozi volt a szokásos hollywood-i befejezéssel. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Nem akarok panaszkodni, de egy ilyen gyermeteg hiba van egy bizonyos ep3-ban is. Anakin és Padmé nézik egymást a két épületből, odakünn még naplemente, majd következő snittben Anakin kirohan a leszálló platformra és odakünn már sötétség. Hozzáteszem, előtte jeleneteken át tart a naplemente, aztán Gyaloggalopp módjára leesik a nap, míg Anakin leér pár szintet? Ugyanez volt Mustafaron is. Bár mondjuk ott elég sötét felhők voltak az égen, da akkor is túl hamar lett éjszaka Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Hozzászólás ideje: 2006. November 19. A filmeket nézzünk már úgy mint ahogy a filmeket kell, és ne úgy mintha kalendáriumok lennének. Ne nekem mond, Oldinak, ő pontoz le filmeket ilyenek miatt. Én elfogadom a filmet úgy, ahogy van. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Ne nekem mond, Oldinak, ő pontoz le filmeket ilyenek miatt.Én elfogadom a filmet úgy, ahogy van. Én most nem csak néztem hanem láttam is De most komolyan, ez rohadtúl kiszúrta a szememet....de nem elégé ahoz, hogy ne lássak belőle semmit Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Hozzászólás ideje: 2006. November 19. Jah és amúgy még tervezem a Superman visszatér és a MI 3 megnézését is a héten majd Nameg be vagyok "utalva" az Ember gyermekére is Ha maradt ez a negatív(?) kritikai szemléletem sok jó nem fog származni abból ha megnézem őket Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Jah és amúgy még tervezem a Superman visszatér és a MI 3 megnézését is a héten majd Nameg be vagyok "utalva" az Ember gyermekére is Ha maradt ez a negatív(?) kritikai szemléletem sok jó nem fog származni abból ha megnézem őket Talán azért mert tényleg nem jó filmek. A Children of Menről nem szólok, mert azt még nem láttam, de a másik 2 elég gagyi... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Azt a kettőt még én sem láttam, de majd csak akkor, ha lesz a tévében, kb. ennyire érdekelnek Az ember gyermekére nekem is van "beutalóm" Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Hozzászólás ideje: 2006. November 20. (szerkesztve) Aki nem bír holnapig várni annak itt egy kis Harry Potter OOTP részlet a másnapi trailerből. /másoljátok be a linket a Window Media playerbe/ http://raincloud.warnerbros.com/wbmovies/o...s/10sec_300.asx Ja és megnyílt az új Official OOTP honlap. Még elég kezdetleges, de a promo képek és a poszter már fent van. De hát mit várunk hiszem még 250 nap visszavan a bemutatóig. Official HP OOTP website Szerkesztve: 2006. November 20. - kudarmubat Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Most olvastam, hogy jön a Hobbit film (sőt, kettő is lesz belőle), de nem Peter Jackson rendezi. Jackson ugyanis perben áll a New Line-al (pénzügyek), és a New Line csak akkor engedné Jacksont rendezni, ha elállna a követeléseitől... Erre ő nem hajlandó, ezért a New Line másnak fogja adni a projectet, mivel a jogok a megfilmesítésre korlátozott időre szólnak. Hm Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Hozzászólás ideje: 2006. November 20. A két Hobbit filmről már olvastam, de legutóbbi hír az (múlt heti talán), hogy tárgyalnak Jacksonnal, méghozzá az MGM, ugyanis a filmjogok és a forgalmazás két külön stúdiónál van, és sokáig a két stúdió sem tudott megegyezni (emiatt sokáig úgy volt, hogy nem is lesz Hobbit film, ha jól rémlik a megfilmesítés van az MGM-nél). Mondjuk a megegyezésről nem is olvastam, de próbálok majd utánanézni. Elvileg 2008-nál előbb még előkészületek sem lesznek. Az első film magát a Hobbitot dolgozná fel, a második pedig összekötő kapocs lenne a Hobbit és LOTR között. Utóbbival kapcsolatban vannak kétségeim, kíváncsi vagyok, hogyan lennének képesek egy önmagában is önálló filmet csinálni a témából. Howard Shore már jelezte, hogy szívesen megírná a filmzenét, és már vannak ötletei. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Hozzászólás ideje: 2006. November 20. A két Hobbit filmről már olvastam, de legutóbbi hír az (múlt heti talán), hogy tárgyalnak Jacksonnal, méghozzá az MGM, ugyanis a filmjogok és a forgalmazás két külön stúdiónál van, és sokáig a két stúdió sem tudott megegyezni (emiatt sokáig úgy volt, hogy nem is lesz Hobbit film, ha jól rémlik a megfilmesítés van az MGM-nél). Mondjuk a megegyezésről nem is olvastam, de próbálok majd utánanézni.Elvileg 2008-nál előbb még előkészületek sem lesznek. Az első film magát a Hobbitot dolgozná fel, a második pedig összekötő kapocs lenne a Hobbit és LOTR között. Utóbbival kapcsolatban vannak kétségeim, kíváncsi vagyok, hogyan lennének képesek egy önmagában is önálló filmet csinálni a témából. Howard Shore már jelezte, hogy szívesen megírná a filmzenét, és már vannak ötletei. Akkor most már nem az a legutóbbi hír http://www.theonering.net/perl/newsview/8/1163993546 Peter Jacksonnál és Fran Walshnál illetékesebb személyeket találni nehéz lenne ez ügyben. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Értettem Pár hete meg olyan hír is volt tőle, hogy nem keresték meg a stúdiók, szóval mindenféle hír felröppent már Viszont ez a legutóbbi eléggé elkeserítő Szerintem még jó néhányt kört fognak járni, mire végre valami megállapodás születik. Szerintem film ebből csak a következő évtizedben lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Most olvastam, hogy jön a Hobbit film (sőt, kettő is lesz belőle), de nem Peter Jackson rendezi. A stúdiónál vannak a jogok? Mert ha nem, akkor Jackson simán megcsinálhatná azt amit Lucas. Azaz egyéni vállalkozásban megcsinálni a filmeket. Jacksonfilm. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Jacksonfilm. A videojátékoknál meg lehetne Jacksonarts. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Hozzászólás ideje: 2006. November 20. A stúdiónál vannak a jogok? Igen, ráadásul különböző stúdióknál különböző jogok, csak hogy ne legyen egyszerű. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Hozzászólás ideje: 2006. November 20. A Tolkien topicban le tudná valaki nekem írni hogy a Hobbit-nak mi a története?Gondolom Bilbo kalandjait dolgozza fel. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Hozzászólás ideje: 2006. November 20. (szerkesztve) Örömmel prezentálom az új Harry Potter teasert! Még csak a Happy Feet oldalán van, de egy két napon belül már biztos az Apple-ön is fen lesz. HP5 OOTP teaser Ja és leírom h mit gondolok róla. Umbridge elképesztőn jó és letalált lett sztem. Harrynek ez a frizúr elég hülyén áll de megszokható. Siriust jó végre újraviszont látni, nem csak a tűzben, még akkor is ha tudom mi lesz a vége. Piton és Dumbi is jó a bíróságon. Teljesen így képzeltem el. Ez a film már elég sötét lesz hangulatilag remélem. Ja és Bella is nagyon jóóóó. Kicsit eszelős. EDIT: Ody, kétszer kattints a képre és nagyobb lesz. /de a minősége nem jobb/ Szerkesztve: 2006. November 20. - kudarmubat Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Kissebb nem volt? Egyébként első blikkre nem rossz! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.