yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. A labirintus filmet nálunk márciustól játsszák, és anyám szülinapján elmegyünk rá közösben Csak ez tart vissza attól, hogy le ne szedjem. Az nem, hogy eddig még csak kaki minőségű verziók kerültek ki belőle? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Az nem, hogy eddig még csak kaki minőségű verziók kerültek ki belőle? Meg se néztem, hogy miféle változat van belőle, mert irány a mozi helyette Most kerültem el oda, hogy valóban meg is akarjam nézni a filmet, nem csak egy érdekel, meglátjuk darab És már olvastam is, hogy lesz moziban, anyám azt mondta rá, hogy oké, jöhet, így utána se néztem az egésznek Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Hamarosan bemutatják Eastwood két háborús filmjét is Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Meg se néztem, hogy miféle változat van belőle, mert irány a mozi helyette Most kerültem el oda, hogy valóban meg is akarjam nézni a filmet, nem csak egy érdekel, meglátjuk darab És már olvastam is, hogy lesz moziban, anyám azt mondta rá, hogy oké, jöhet, így utána se néztem az egésznek Én már le akartam szedni tavaly, de nem találtam megfelelő minőséget Viszont lehetséges, hogy most már én is megvárnám a mozit. Nem tűnik mindennapi filmnek ez a kis mókuci Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Hamarosan bemutatják Eastwood két háborús filmjét is Na ezek azok, amik viszont nem tudnak lázba hozni Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Én már le akartam szedni tavaly, de nem találtam megfelelő minőséget Viszont lehetséges, hogy most már én is megvárnám a mozit. Nem tűnik mindennapi filmnek ez a kis mókuci Előbbit sajnálom, de a mozi tényleg jobb lesz Nagyon reménykedem benne Ha jól emlékszem, talán márc 8-án kezdik vetíteni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Azt hiszem ez lesz az a film melyet eredeti nyelven fogok megnézni Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Hamarosan bemutatják Eastwood két háborús filmjét is Kettőt?Én csak egyről tudok.Az Iwo Jima-i csatáról szól és azt hiszem ez a címe:"A letter from Iwo Jima".MI a másik? Én különben várom.Szeretem a háborús folmeket, főleg ha emberiek.Remélem lesz olyan színvonalas mint a Ryan. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Kettőt?Én csak egyről tudok.Az Iwo Jima-i csatáról szól és azt hiszem ez a címe:"A letter from Iwo Jima".MI a másik?Én különben várom.Szeretem a háborús folmeket, főleg ha emberiek.Remélem lesz olyan színvonalas mint a Ryan. A másik a Flags of our Fathers. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. A másik a Flags of our Fathers. Nem erre a filmre írta korábban Bomarr, hogy borzalmas? Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Nem erre a filmre írta korábban Bomarr, hogy borzalmas? Könnyen lehet. Nem sokan zengtek ódákat a Flagsről. Az Iwo Jimát azért jobbnak mondják. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Azt hiszem ez lesz az a film melyet eredeti nyelven fogok megnézni <object width='425' height='350'><param name='movie' value='http://www.youtube.com/watch?v=1NKPtg7Qeys&mode=related&search='></param><param name='wmode' value='transparent'></param><embed src='http://www.youtube.com/watch?v=1NKPtg7Qeys&mode=related&search=' type='application/x-shockwave-flash' wmode='transparent' width='425' height='350'></embed></object> Na most már értem.Utánanéztem.Tehát Eastwood két filmet készített ugyanarról a csatáról amcsi és japán szemszögből.És két külön címet adott nekik.Na erre kiváncsi leszek.Főleg arra, lesz-e utalás a két filmben a másikra. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Nem erre a filmre írta korábban Bomarr, hogy borzalmas? Amerikában már bemutatták?Akkor nemsokára lesz dvd-rip. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Jaja. Két ellentétes szemszögből mutatják a csatát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Ma ránéztem az Oscaros listára, és egy rakatra jelölték a japán verziót, vagyis azt tartják jobbnak, attól még lehet, hogy rossz De azért a japán változatot talán megnézném, de csak idehaza Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Ma ránéztem az Oscaros listára, és egy rakatra jelölték a japán verziót, vagyis azt tartják jobbnak, attól még lehet, hogy rossz De azért a japán változatot talán megnézném, de csak idehaza Az a gáz az egészben, hogy egy amerikai rendezi a japán szemszögű történetet is... Adták volna inkább Takashi Miikének Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Véres Gyémántok - Blood Diamond Egyre jobban kezdem megkedvelni DiCapriot. Na nem mert annyira szimpatikus lenne, de a játéka rengeteget fejlődött, amit már a Téglában is megmutatott. /Bár nem értem miért kell minden második filmjében meghalnia./ Ebben is filmben is remekelt, csakúgy mint 2 társa, Jennifer Connelly és Djimon Hounson. Utóbbi ismerős lehet a Szigetből, vagy a Constantine-ból. A történet szerint, a talpraesett gyémántcsempész, /és magasan képzett katona!/ Danny Archer /DiCaprio/ a szerencséjének köszönhetően összefut a börtönben Solomonnal. Solomont azután kapták el, miután elrejtett fogva tartójától egy madártojás nagyságú gyémántot. Dannynak a gyémánt kell, Solomonnak pedig a családja, akik még mindig fogságban vannak. Vissza kell jutniuk arra a helyre, ahol el lett ásva a gyémánt, amit persze nem fog megkönnyíteni sem az amerikai hadsereg, sem pedig a forradalmárok. Így hőseink két kűz közé kerülnek. Nagyon szépen be lett mutatva, hogy milyen katasztrofális a helyzet. Tényleg senki nem lehet biztonságban, még az sem aki segíteni akar. Jól lejött belőle, hogy mennyire értelmetlen az a rengeteg vérengzés a gyémántokért, mikor annyian szenvednek miatta. Ezen érdemes elgondolkozni. Végeredményben tetszett, mert izgalmas volt, remek alakításokat láthattunk, és nagyon tanulságos is. De számomra egy kicsit hosszúra sikeredett. Bele lehetett volna ezt sűríteni 2 órába is. Ez tényleg egy vasánap esti szupermozi. Mindenképp érdemes megnézni! 7/10 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Hozzászólás ideje: 2007. Január 23. Az a gáz az egészben, hogy egy amerikai rendezi a japán szemszögű történetet is... Adták volna inkább Takashi Miikének Na azért a "szúrosszemű" letett már az asztalra két ocsardíjas filmet. Legalábbis amiről eddig tudok Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Január 24. Hozzászólás ideje: 2007. Január 24. Na azért a "szúrosszemű" letett már az asztalra két ocsardíjas filmet. Legalábbis amiről eddig tudok Lesz**om az oscart. Kubrick pl. sosem kapott, mégis sokkal többre tartom mint ezt az agyonsztárolt Eastwoodot (aki szinésznek egyébként remek volt, de rendezőként nincs stílusa). Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Január 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Január 24. Hát a Flags of our Fathers (ez a cime annak, ami az amcsi oldalt mutatja be) olyan mint egy Pearl Harbor szerelmi szál nélkül... lapos karakterek, szájbarágás a végén és nagyon jól megcsinált, de kissé műanyag izű csaták. Egyszer meglehet nézni... azért a japán oldalra még kiváncsi vagyok, mivel állitolag markánsabb jobb lett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 24. Hozzászólás ideje: 2007. Január 24. Na azért a "szúrosszemű" letett már az asztalra két ocsardíjas filmet. Legalábbis amiről eddig tudok Nekem Eastwood jobban bejött, mint színész. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Január 24. Hozzászólás ideje: 2007. Január 24. Hát a Flags of our Fathers (ez a cime annak, ami az amcsi oldalt mutatja be) olyan mint egy Pearl Harbor szerelmi szál nélkül... lapos karakterek, szájbarágás a végén és nagyon jól megcsinált, de kissé műanyag izű csaták. Egyszer meglehet nézni... azért a japán oldalra még kiváncsi vagyok, mivel állitolag markánsabb jobb lett. "American hero" érzés van benne?Vagy ezúttal mellőzték?A japánokat gonosznak mutatja be , vagy egyszerű katonaként?Eddig még nem láttam olyan amerikai háborús filmet ,ahol ne azt éreztetnék, hogy az ellenfél a vegytiszta gonosz, ők meg az adott országot felszabadító hősök, akik csak a jó érdekében ölnek. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Január 24. Hozzászólás ideje: 2007. Január 24. "American hero" érzés van benne?Vagy ezúttal mellőzték?A japánokat gonosznak mutatja be , vagy egyszerű katonaként?Eddig még nem láttam olyan amerikai háborús filmet ,ahol ne azt éreztetnék, hogy az ellenfél a vegytiszta gonosz, ők meg az adott országot felszabadító hősök, akik csak a jó érdekében ölnek. Apokalipszis most. Na az egy tényleg non american hero feelinget adagol De nekem aműgy nagyon tetszik még a Katonák voltunk is. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Január 24. Hozzászólás ideje: 2007. Január 24. Apokalipszis most. Na az egy tényleg non american hero feelinget adagol Véleményem szerint minden idők legjobb háborús filmje! Ott aztán nincsenek kompromisszumok... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 24. Hozzászólás ideje: 2007. Január 24. Martin Sheen csak úgy rulzik benne. Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Január 24. Hozzászólás ideje: 2007. Január 24. Martin Sheen csak úgy rulzik benne. Na és Robert Duvall? "Érzed ezt fiam? A napalm szaga. Semminek a világon nincs ilyen szaga." Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 25. Hozzászólás ideje: 2007. Január 25. Na gyerekek, ezt a filmet felvettem tévéből kb. a nyáron. Most már akkor ideje lesz megnézni Mindig azért raktam félre, mert hosszú Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Január 25. Hozzászólás ideje: 2007. Január 25. jejjejejeje. Végre én is láttam. The Prestige - A Tökéletes Trükk Christopher Nolan azt hiszem méltán bizonyította már tudását. Úgy vélem, minden filmje, egy remekmű. Aprólékos és kidolgozott. A mestere az időben való ugrálásnak. Ezt már bebizonyította a Mementoban is, de a többi filmjére is jellemző, ami alól persze a Tökéletes Trükk sem kivétel. Nem készít sok filmet, de az mind maradandó, és emlékezetes. /Megemlítem, hogy alig várom már a Dark Knightot./ Szóval Nolan a megtévesztések mestere. Ez a film illett igazán hozzá. Egy igazi illúzionista. Annyira csűri, csavarja a szálakat, hogy teljesen megtéveszti a nézőt. Ezáltal állandó éberségre kényszeríti. És ez jellemzi a jó filmet. A végén leesik, hogy miről is szólt eddig a film, és bár már minden világos, de azért nézzük meg mégegyszer. A filmben szereplő neveket remélem nem kell említem. Christian Bale amúgy is az egyik kedvenc színészem, de Hugh Jackmannal párban, egyszerűen zseniális. És bár Scarlett Johansson gyönyörű és színésznőnek sem utolsó, /enyhén szólva/ de nekem nem illett bele a filmbe. Viszont Michael Caine nagyon is a toppon volt szerintem, annak pedig külön örültem, hogy David Bowie is kapott egy kis szerepet. A történetről nem szólnék sokat, mert annyira összetett és csavaros. A lényeg az, hogy két illúzionista barátságából rivalizás lesz, aminek végzetes következményei lehetnek. A film eszméletlen, a látványvilág és a hangulat tökéletes. A zene is jó volt, csak nagyobb hangsúly kellett volna rá. Ez az a film, amit mindenkinek látnia kell! 9/10 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 25. Hozzászólás ideje: 2007. Január 25. Na és Robert Duvall? "Érzed ezt fiam? A napalm szaga. Semminek a világon nincs ilyen szaga." Ő is jól játszott. "Egyszer 12 órán át bombáztunk egy dombot. Miután végeztünk, felsétáltam rá. Egyetlen döglött vietnámit se találtunk sehol. De az a szag. Tudod, a benzin szaga. Az egész dombnak olyan volt a szaga, mint a ? győzelemnek." Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Január 25. Hozzászólás ideje: 2007. Január 25. Ő is jól játszott. "Egyszer 12 órán át bombáztunk egy dombot. Miután végeztünk, felsétáltam rá. Egyetlen döglött vietnámit se találtunk sehol. De az a szag. Tudod, a benzin szaga. Az egész dombnak olyan volt a szaga, mint a ? győzelemnek." "You surf or fight!" Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.