Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Igen, IGEN, IGEEEN!!! http://www.macskafogo.net/ Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Látom a régi szinkronhangjainak a nagy részét megtartották. Nagyon helyes. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Igen, IGEN, IGEEEN!!! http://www.macskafogo.net/ Nemtom miért, de valamiért ebben bizok... bár lehet, hogy nagyon pofárafogok esni. Az extrák részben a háttérképek egyébként gyönyörüek... durva jó lenne ha igy nézne ki a rajzfilm. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Nekem is tetszik a fent lévő képek alapján hozza a Macskafogó hangulatot. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hát, ez szerintem kis odafigyeléssel sokkal-sokkal nagyobb siker lesz, mint a Kis Sluk (csak, hogy véletlen se nevezzem Vuknak ). Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Éppen ismerőstől hallom, hogy a sztori nem fogja megütni az első rész színvonalát (valami barátja annál a cégnél dolgozik ahol csinálják a rajzfilmet) de egy esélyt megérdemel. A képek nekem is nagyon tetszenek. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Nekem a sztori nem tünik rossznak... legalábbis szerintem az elöző részt másképp nehéz lett volna folytatni. Nem mondott valami konkrétat, hogy mivel volt baja? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Nem részletezte. De azt kiemelte, hogy ez már csak egy utánérzés lesz. Szóval a hangulatával van a bibi. Mindenesetre majd Decemberben kiderül. Ha már nem 3D-s lesz az se érdekel, hogy kicsit lapos a sztorija. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. (szerkesztve) Kis Sluk Így is lehetne nevezni mert ezt a Vukot úgyis megszívnánk. Szerkesztve: 2007. Május 10. - Rog Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Hozzászólás ideje: 2007. Május 10. Transformers HighRes robot pix! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. (szerkesztve) Erre a filmre már azóta várok hogy az első Trans képregényemet elolvastam. Csak aztán tényleg jó is legyen. A képek közül a jobb legalsón levő hapi Grivi Transformer rokona is lehetne. Van köztük egy kis hasonlóság. Szerkesztve: 2007. Május 11. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. (szerkesztve) Tényleg nagyon jó képek. Optimus Prime és Megatron rulezz Szerkesztve: 2007. Május 11. - Dzséjt Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Tényleg nagyon jó képek. Optimus Prime és Megatron rulezz semmit nem tudok a történetről de remélem hogy azért lesz OP és MegaT között egy kis összecsapás. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Hát ajánlom is nekik, hogy a két machine összecsapjon. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Ez az. Hatalmas bunyót akarunk látni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Némi változás történt a Terminator 4 kapcsán. Tulajdonjogcsere és más sztorifejlemények vették kezdetüket. Állítólag egy új trilógia készül mely John Connor háborúját a gépek ellen fogja bemutatni. Film 2009-re várható. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Hozzászólás ideje: 2007. Május 11. Akkor ott is folyik a kavarás rendesen. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Hát kezdetnek nem rossz... Bár még nagyon az elején tartunk. Dark Knight tesaer site Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Hát kezdetnek nem rossz... Bár még nagyon az elején tartunk. Dark Knight tesaer site De már van! Nagyon várom ezt a filmet! Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Hát kezdetnek nem rossz... Bár még nagyon az elején tartunk. Dark Knight tesaer site Nekem csak egy Batbanes emblémáju képet ad be. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Hozzászólás ideje: 2007. Május 12. Nekem csak egy Batbanes emblémáju képet ad be. Csak annyi is van fent Találó, mi? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. (szerkesztve) Még több mint egy év visszavan a DKig szóval most még csak ezzel a kis képpel kell beérnünk a teaser oldalon. ^^ Kis Harry Potter: HP5 extra Szerkesztve: 2007. Május 13. - kudarmubat Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Kis Harry Potter:HP5 extra Jó lesz ez a HP! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Ó, micsoda exkluzív képek villantak fel ebben a HP5 bejátszásban Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Jó lesz ez a HP! Hát ebben az évben már sokat csalódtam. Ebben nem szeretnék már... Válasz
yodamester Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. (szerkesztve) Ezt nagyon várom. Ridley Scott. Szerkesztve: 2007. Május 14. - yodamester Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. (hát én ezekből nem sokat látok...) Belegondoltatok már milyen katasztrófa folytatások jutnak erre az évre??? Volt a T4xi. Lesz AvP. Jön a Kis Vuk. Mi lesz még???? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. (hát én ezekből nem sokat látok...) Belegondoltatok már milyen katasztrófa folytatások jutnak erre az évre??? Volt a T4xi. Lesz AvP. Jön a Kis Vuk. Mi lesz még???? Remélem az AVP2 jó lesz.Én inkább a Die Hard 4-től félek.Az előzetesben látott, rendőrautóval eltalálom a helikoptert jelenet nekem nagyon komolytalannak tűnik.Ok, hogy akciófilm, de csak egy pici valóságalapja legyen please. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Remélem az AVP2 jó lesz.Én inkább a Die Hard 4-től félek.Az előzetesben látott, rendőrautóval eltalálom a helikoptert jelenet nekem nagyon komolytalannak tűnik.Ok, hogy akciófilm, de csak egy pici valóságalapja legyen please. Hát elég valóságtalan volt a második részben az is amikor katapultált egy olyan gépből amiben alapból nincs katapultülés De van ám több hasonló dolog is amit lehetetlen lett volna végrehajtani Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Remélem az AVP2 jó lesz.Én inkább a Die Hard 4-től félek.Az előzetesben látott, rendőrautóval eltalálom a helikoptert jelenet nekem nagyon komolytalannak tűnik.Ok, hogy akciófilm, de csak egy pici valóságalapja legyen please. Hogy AVP2 jó lesz-e? Erre elég kevés az esély. Jelen, amcsi kisváros, az első részt folytatják (legújabb pletykák szerint az AVP-ben látott űrhajón minden predatort letarol a film végén született predalien, és emiatt coloradoba zuhan a hajó... de ez még csak pletyka). Ami viszont hivatalos sajtóközleményben is volt, a pénteki Fangoria fesztiválon (ami nem tom hol van) bemutatják a teaser trailert. A DH4 trailere nekem nagyon bejött. Lesz zúzás keményen. A valóságalap meg tényleg nem a Die Hard szériára a legjellemzőbb. Elég, ha csak az első rész együgyű FBI ügynökeire gondolunk, vagy az Oldi által említett katapultálásra (hogy a többi dolgot ne is említsük a DH2-ben, az van isten igazán telezsúfolva ilyen dolgokkal). Ja, és persze csak John McClane tud célba lőni Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.