Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Éppen ismerőstől hallom, hogy a sztori nem fogja megütni az első rész színvonalát (valami barátja annál a cégnél dolgozik ahol csinálják a rajzfilmet) de egy esélyt megérdemel. A képek nekem is nagyon tetszenek. :lol:

Hozzászólás ideje:

Nem részletezte. De azt kiemelte, hogy ez már csak egy utánérzés lesz. Szóval a hangulatával van a bibi. Mindenesetre majd Decemberben kiderül. Ha már nem 3D-s lesz az se érdekel, hogy kicsit lapos a sztorija. :lol:

Hozzászólás ideje:
Kis Sluk

Így is lehetne nevezni mert ezt a Vukot úgyis megszívnánk. :lol:

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Erre a filmre már azóta várok hogy az első Trans képregényemet elolvastam.

Csak aztán tényleg jó is legyen.

A képek közül a jobb legalsón levő hapi Grivi Transformer rokona is lehetne. Van köztük egy kis hasonlóság.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Tényleg nagyon jó képek. Optimus Prime és Megatron rulezz :love:

semmit nem tudok a történetről de remélem hogy azért lesz OP és MegaT között egy kis összecsapás. :clap:

Hozzászólás ideje:

Némi változás történt a Terminator 4 kapcsán. Tulajdonjogcsere és más sztorifejlemények vették kezdetüket. Állítólag egy új trilógia készül mely John Connor háborúját a gépek ellen fogja bemutatni. Film 2009-re várható.

Hozzászólás ideje:

Még több mint egy év visszavan a DKig szóval most még csak ezzel a kis képpel kell beérnünk a teaser oldalon. ^^

Kis Harry Potter:

HP5 extra

Szerkesztve: - kudarmubat

Hozzászólás ideje:

(hát én ezekből nem sokat látok...)

Belegondoltatok már milyen katasztrófa folytatások jutnak erre az évre???

Volt a T4xi. Lesz AvP. Jön a Kis Vuk.

Mi lesz még????

Hozzászólás ideje:
(hát én ezekből nem sokat látok...)

Belegondoltatok már milyen katasztrófa folytatások jutnak erre az évre???

Volt a T4xi. Lesz AvP. Jön a Kis Vuk.

Mi lesz még????

Remélem az AVP2 jó lesz.Én inkább a Die Hard 4-től félek.Az előzetesben látott, rendőrautóval eltalálom a helikoptert jelenet nekem nagyon komolytalannak tűnik.Ok, hogy akciófilm, de csak egy pici valóságalapja legyen please.

Hozzászólás ideje:
Remélem az AVP2 jó lesz.Én inkább a Die Hard 4-től félek.Az előzetesben látott, rendőrautóval eltalálom a helikoptert jelenet nekem nagyon komolytalannak tűnik.Ok, hogy akciófilm, de csak egy pici valóságalapja legyen please.

Hát elég valóságtalan volt a második részben az is amikor katapultált egy olyan gépből amiben alapból nincs katapultülés :D

De van ám több hasonló dolog is amit lehetetlen lett volna végrehajtani :D

Hozzászólás ideje:

Hogy AVP2 jó lesz-e? Erre elég kevés az esély. Jelen, amcsi kisváros, az első részt folytatják (legújabb pletykák szerint az AVP-ben látott űrhajón minden predatort letarol a film végén született predalien, és emiatt coloradoba zuhan a hajó... de ez még csak pletyka). Ami viszont hivatalos sajtóközleményben is volt, a pénteki Fangoria fesztiválon (ami nem tom hol van) bemutatják a teaser trailert.

A DH4 trailere nekem nagyon bejött. Lesz zúzás keményen. A valóságalap meg tényleg nem a Die Hard szériára a legjellemzőbb. Elég, ha csak az első rész együgyű FBI ügynökeire gondolunk, vagy az Oldi által említett katapultálásra (hogy a többi dolgot ne is említsük a DH2-ben, az van isten igazán telezsúfolva ilyen dolgokkal). Ja, és persze csak John McClane tud célba lőni :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.